+45 9655 8500
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Smyril Line - Pakkeferie til Island med afrejse d. 15.9.2018

Pakkeferie til Island med afrejse d. 15.9.2018

Spar op til kr. 1.180 pr. person

Vi har sat denne pakkerejse sammen, hvor du frit kan vælge mellem 8 eller 15 overnatninger på Island. Fraprisen pr. person er kr. 12.645 og inkluderer sejlads (inkl. personbil – maks. 5 M lang og 1,9 M høj) Danmark – Island tur/retur, overnatning ombord i indvendig kahyt, samt 8 overnatninger på Island inkl. morgenmad på hele rejsen. Til en merpris fra kr. 5.500 kan du få 7 overnatninger med morgenmad i tillæg. 

 

Dette tilbud giver dig mulighed for at se og opdage det bedste af Island. Ruten tager udgangspunkt i hovedvejen, der går hele vejen rundt Island. 

 

MS Norröna

Skibsrejsen giver dig mulighed for at betragte fuglelivet fra dækket, og måske du spotter en hval eller to? Der er mange aktiviteter ombord for passagererne - så som fitness, pool og sauna. Vi har også vores egen lille biograf samt hot tubs på dækket. Vores restauranter byder på gastronomiske oplevelser fra det nordiske køkken.  

 

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Tilbudsprisen pr. person når 2 rejser sammen inkl. egen personbil og 8/15 nætter på Island

 
Afrejse fra Hirtshals 15.09.2018

Retur fra Seyðisfjörður 26.09 eller 03.10.2018

 

8 nætter på Island: kr. 12.645

 

Spar op til kr. 1.180 !

 

 

15 nætter på Island: kr. 18.145

 

Spar op til kr. 1.045 !

 

 

SMDIHPX2

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Rutebeskrivelse 8 nætter

  • Rute 8:

   Explorer Light (1 uge)

   Forår og efterår

   Denne tur går hele vejen rundt om Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450–1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge de mest imponerende steder på Island - mest af Island på kortest tid.

   Rute 8

  Rutebeskrivelse 15 nætter

  • Rute 17:

   Explorer Light (2 uger)

   Forår og efterår

   Denne tur svarer til rute 5, men tilbydes forår, tidlig sommer og efterår. Det er en afslappende tur, med mulighed for at besøge alle Islands store seværdigheder, såvel som de mindre kendte, bl.a. den nordøstlige halvø. Du vil opleve både de meget tyndt befolkede områder og hovedstaden Reykjavík, hvor du bor 2 nætter. Tag en tur i Mývatn Natur Bad eller i Den blå Lagune, nyd synet af de mange vidunderlie vandfald, se de boblende mudderpøle, varme kilder og lugtende, rygende svovlkilder. Oplev Islands kultur på nogle af de mange museer og nyd en aften i byen.
    

   Rute 17

  Værd at vide pakkerejser

  Island - kør selv ruter

  Smyril Line tilbyder både en og to ugers kør selv ruter rundt på Island. Kør selv ruterne er sat sammen, sådan at du både får set og opelvet ting undervejs. Du vælger selv den rute og den overnatningsmulighed, der tiltaler dig mest. Du kan tilkøbe hvalsafari, snescooter ture, river rafting eller ridning. 

   

  Der findes fire hovedkategorier: 

   

  Explorer Light

  Dette er standard ruten, som følger ringevejen rundt på Island. 

   

  Explorer Highland 

  Denne rute går igennem højlandet og kan kun bookes i sommerperioden and forusætter a man har en god firehjulstrækker (4WD). Denne rute kan bookes med eller uden eget badeværelse. 

   

  Explorer Plus

  Dette er er meget speciel rute, der giver jer mulighed for at se rigtigt meget af Island, og bo på de mest smagfulde hoteller i hvert enkelt område. Enkelte steder vil der være overnatning på bondegårde med hyggelig landlig atmosfære. 

   

  Explorer Holiday 

  1 uge på Island - 3 overnatninger ved Mývatn/Akureyri og 4 overnatninger i området ved Egilsstaðir. 
  2 uger på Island – 3 overnatninger i nordlandet og siden går ruten (modsat urets retning) rundt om i landet. Såfremt feriehusene er ledige, er det også muligt at starte i syd og følge ruten rundt med urets retning. Feriehuspakkerejserne omfatter indkvartering i privatejede feriehuse. Sengelinned, håndklæder, varme og el er inkluderet i rejsens pris. Feriehusene er udstyret med køkkenfaciliteter, køleskab, brusebad, toilet og stue/opholdsrum. Du står selv for slutrengøring af feriehuset efter endt ophold. 

   

  Rejseplan

  Når du bestiller en rundrejse, får du en detaljeret rejseplan for rejsen, adressen på den reserverede bolig, anvisningerne om, hvordan du kommer der hen samt vouchere for alle bookede tjenester såsom indkvartering og udflugter.

   

  Særlig behov

  Har du særlig behov, bedes du meddele dette ved bestilling af din rejse. 

   

  Kørsel på Island

  Kørsel på Island kan være helt anderledes, end hvad du er vant til. Vi anbefaler, at du kontrollerer safetravel.is, hvor du finder beskrivelser af, hvad du kan forvente og retningslinjer for, hvordan du håndterer forskellige situationer, der måtte opstå.

   

  Rejsende med MC

  Ruterne, der er bedst egnede til MC'er, er rute 1, 5, 8 og 17. Det er også muligt at gå ind på højlandet (rute 3 og rute 7) på en motorcykel, men det er kun for erfarne chauffører.

   

  Snekæder

  Vi anbefaler at medbringe snekæder i perioden uden for juni, juli og august.

   

  Faste ruter

  Ruterne på Island er faste. I tilfælde af fuldt booket overnatning i højsæsonen (juni, juli og august) kan rejsende forvente små ændringer i rejseplanen.

   

  Udflugter på Island

  Udflugter på Island

  Gør rejsen på Island endnu mere oplevelsesrig. Vælg mellem vores mange tilbud om udflugter.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 22. maj 09:00
  Afrejse
  Seyðisfjørð. 23. maj 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 24. maj 15:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser