+45 9655 8500
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
dk - Island Explorer Light

Island Explorer Light

Island rundt med overnatning.

De nordamerikanske og europæiske kontinentalplader mødes og brydes, netop hvor Island er placeret, og det har skabt de mest spektakulære naturfænomener. På Island kan du opleve en storslået og alsidig natur med mange vandfald, geysere, vulkaner, is-gletsjere, lava- og svovllandskaber, smukke søer med flydende isbjerge og små hyggelige landsbyer. 

 

I næsten hver landsby kan du tage et varmt bad i et af Islands mange, varme thermiske bade. Der er kort fortalt naturfænomener, der nærmest ikke lader sig beskrive, men skal opleves og de store oplevelser venter for alvor, når du tager din bil og kører øen rundt. 


Vi sørger for et fuldt ruteprogram dag for dag, som er fyldt med seværdigheder og du overnatter undervejs på hotel, gæstgiveri og bondegård. Du kan vælge så lang tid, der passer dig på Island, om det skal være 1, 2 eller flere uger. Ruteprogrammet kan du se nederst på denne side.

 

Vi tilbyder masser af inspirationsmateriale før rejsen, læs f.eks. vores rejsedagbøger fra Island her, vores rutebeskrivelser fra Island her og vores områdebeskrivelser m. fotos fra Island her
 

Vi anbefaler at forudbestille én eller to udflugter til rejsen. Vores anbefaling er en hvalsafari fra Husavik, en sejltur på is-søen jökulsaljon og et varmt bad i Myvatn. Læs mere om udflugtsmulighederne her

 

Uanset hvad I vælger, kan I være sikker på at komme hjem med indtryk, der sætter aftryk for livet.

 

Vi markedsfører vores rejser i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er efterspurgte. Derfor kan der også tidligt blive udsolgt af dæksplads og overnatningsmuligheder for afrejser i højsæsonen og vi anbefaler derfor at bestille hurtigt.

 

TIP

I kan også vælge vores Explorer Plus rejse, hvor ruten er udvidet med Snäfellnäs halvøen og hvor der overnattes på lidt mere autentiske, boutique overnatningssteder, merprisen er kun a. 1845 dkk  kr pr. person.


Vil I gøre rejsen endnu mere spændende kan I udvide den med 3 dage på Færøerne på vejen ud eller hjem for en merpris af kun ca. 2.320 kr. pr. person. 


Vores rejsekonsulenter har alle besøgt Island og glæder sig til at hjælpe jer med rådgivning og jeres bestilling på tlf. +45 96558500 eller via email booking@smyrilline.dk.

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, FDM, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du kunne opnå medlemsrabat på denne rejse. 


Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorganisation oplyses straks ved bestilling. Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 rejser sammen: 

 

I højsæsonen 2018: 

7 nætter på Island fra kr. 14.645

14 nætter på Island fra kr. 22.875

 

I mellemsæsonen 2018: 

8 nætter på Island fra kr. 13.825

15 nætter på Island fra kr. 20.125

 

SMDIHP

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  1-uges ruter

  • Rute 1:

   Explorer Light (1 uge)

   Sommer

   Denne tur går hele vejen rundt om Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450–1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge nogle af de mest spektakulære steder på Island - mest af Island på kortest tid!

   Rute 1
  • Rute 2:

   Explorer Light (1 uge)

   Sommer

   Denne tur går hele vejen rundt på Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450 – 1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge nogle af de mest spektakulære steder på Island. Mest af Island på kortest tid. Der er 2 dage til rådighed i hovedstaden Reykjavík.

   Rute 2
  • Rute 8:

   Explorer Light (1 uge)

   Forår og efterår

   Denne tur går hele vejen rundt om Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450–1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge de mest imponerende steder på Island - mest af Island på kortest tid.

   Rute 8
  • Rute 16:

   Explorer Light (1 uge)

   Forår og efterår

   Ligner meget rute 8, men i stedet for 1 nat i Reykjavik og 1 nat i Borgarnes har denne rute 2 nætter i Reykjavik. En kort men omfattende rute, der involverer en del kørsel. I alt 1450 – 1600 km. Ruten går rundt Island, og derved besøger man mange af de mest spektakulære steder i Island. ”Det meste af Island på kortest mulig tid”

  2-uges ruter

  • Dette er en meget alsidig tur, der præsentere næsten hele Island, uden at skulle haste for meget. Det inkluderer alle Islands højdepunkter, bortset fra det centrale højland og vestfjodene. Turen er meget egnet for gæster, der gerne vil have god tid til at se så meget af Island som muligt.

   Rute 5
  • Dette er en rejse Island rundt incl. Vestfjordene. Dage med meget kørsel efterfølges med dage med mindre kørsel så der er mulighed for hvil ind imellem, men programmet er meget intensiv og includere selvfølgelig hovedattraktionerne på Island (Skaftafell, Geysir, Gullfoss og Pingvellir, Snæfellsnes halvøen, Akureyri, Mývatn, Dettifoss), samt nogle af de mindre kendte steder (vestfjordene, Pjórsárdalur).

   Rute 6
  • Rute 17:

   Explorer Light (2 uger)

   Forår og efterår

   Denne tur svarer til rute 5, men tilbydes forår, tidlig sommer og efterår. Det er en afslappende tur, med mulighed for at besøge alle Islands store seværdigheder, såvel som de mindre kendte, bl.a. den nordøstlige halvø. Du vil opleve både de meget tyndt befolkede områder og hovedstaden Reykjavík, hvor du bor 2 nætter. Tag en tur i Mývatn Natur Bad eller i Den blå Lagune, nyd synet af de mange vidunderlie vandfald, se de boblende mudderpøle, varme kilder og lugtende, rygende svovlkilder. Oplev Islands kultur på nogle af de mange museer og nyd en aften i byen.
    

   Rute 17

  Tilbud

  sml-productlist-2015-new-general
  • Spar fra 3.310 op til 5.470 kr

   i Island Explorer

   Island Explorer (Island)

   Island rundt med overnatning. Rejs 12. juni, 19. juni og 31. juli 2018

  Med el bil på Island

  Den 28.06-09.07.2016 rejste Jes og Mette La Cour Jansen til Island for at opleve det fantastiske land på en uge i deres el-bil (en BMW i3 RX) på vores Explorer Light pakkerejse.

   

  Det var  en fantastisk tur, og Jes og Mette synes, at  Island er et smukt og dejligt land.

   

  Da de var  lidt usikre på, hvordan hotellerne på Island ville håndtere deres behov for at oplade elbilen, emailede de før rejsen til alle hoteller for at høre om det ville være muligt at lade bilen op mod betaling. Deres behov var på hvert sted maksimalt 17,6 kWh og en stikkontakt. Næsten alle steder fik de et positivt svar. Et enkelt hotel afslog, da de ikke mente at kunne arrangere det.

   

  Undervejs fik de med en enkelt undtagelse en fantastisk behandling. Elbilen blev ladet op, et sted endda med en ledning fra hotelværelset, ud af vinduet og ned til bilen J Hotellernes personale synes ofte, at det var positivt, at de kørte elbil. I Akureyri var der gratis ladestandere flere steder  i byen, og parkeringspladser reserveret til elbiler. Der var også gratis ladestandere i Reykjavik. Der var ikke andre steder på Island, der blev fundet officielle ladestandere.

   

  Det var så positiv en oplevelse, at Jes og Mette anbefaler at man roligt kan køre med  elbiler på rundturen. Specielt dem, som har en bil med både el- og benzinforsyning.  Et tip fra gæsterne er i øvrigt, at de oplevede en  en veltilrettelagt tur, med god vejledning i rutebeskrivelserne og gode hoteller. 

   

   

  Catalogue (single)

  • Island Explorer Rejsedagbog

   Island Explorer Rejsedagbog

   To uger på Island. Livsnydernes rundtur i Island.

  Se video rejsedagbog fra Island Explorer kør selv ferie

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 24. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 26. feb 05:00
  Afrejse
  Tórshavn. 26. feb 14:00

  Der tages forbehold for fejl og rettelser