+45 9655 8500
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
dk - Island m. overnatning i feriehuse

Island m. overnatning i feriehuse

Feriehusene på Island er næsten alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse med. Ofte er de islandske sommerhuse udstyret med en udendørs jacuzzi og nordpå er der også feriehuse, som er placeret næsten med udsigt over havet og med mulighed for at se hvaler. På denne rejse får I både sejlads t/r med overnatning ombord i egen kahyt m. bad og toilet, morgenmad på færgen, I tager jeres egen bil med ombord. I bestemmer selv, om opholdet på Island skal vare 1 eller 2 uger. 

 

Undervejs overnatter I langs ruten i feriehuse i 3 eller 4 dage hvert sted i den nordlige, sydvestlige og sydøstlige, hvilket giver jer mere tid til at udforske de forskellige områder i det omfang og tempo, der passer jer bedst og opleve den forbløffende, barske og smukke natur og giver jer mulighed for at lave jeres egne afstikkere. Vær opmærksom på, at du skal efterlade feriehuset rengjort og indflytningsklart til næste kunde.

 

Vi har udarbejdet ruteprogram langs hele ruten og I vil kunne opleve svovllandskaber og brusende store vandfald, ulmende vulkaner, lavalandskaber, geysere og gletchere og små hyggelige landsbyer. Island er måske mest kendt for sine vulkaner og de 170 varme kilder, som er opstået i forbindelse med at jordens skorpe mod klodens indre er tyndere end i Europa og Amerika og der er mange muligheder for et udendørs bad i 38 gr varmt vand, næsten hver landsby byder på sin egen ”pool”. I kan læse ruteprogrammer nederst på denne side.

 
TIP

Vi markedsfører vores rejser i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er efterspurgte. Derfor vil vi gerne gøre  opmærksom på, at afrejser i perioden 14.06-11.08.2018 bliver meget hurtigt udsolgt og anbefaler at bestille hurtigt. 

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, FDM, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du kunne opnå medlemsrabat på denne rejse ved afrejse i højsæsonen. Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorganisation oplyses straks ved bestilling .Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen:

 

I højsæsonen 2018: 

 

7 nætter på Island fra kr. 14.920

14 nætter på Island fra kr. 21.265

 

SMDIHP

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  1-uges ruter

  • Rute 10b:

   Explorer Holiday (1 uge)

   Fra forår til efterår

   Denne tur er tilrettelagt, så du ikke behøver at køre så langt hver dag og har tiden og friheden til at tage af sted på daglige ture. Undervejs overnatter du 6 nætter det samme sted, enten i et feriehus eller på ho-tel i Akureyri/Mývatn området. Den sidste nat overnattes i Egilsstadir området.  

   Rute 10b

  2-uges ruter

   
  • Rute 10c:

   Explorer Holiday (2 uger)

   Fra forår til efterår

   Dette er sommerhuset tur i den version, der begynder med 3 nætter i det nordlige og går mod uret rundt om i landet.

   Rute 10c

  Med el bil på Island

  Den 28.06-09.07.2016 rejste Jes og Mette La Cour Jansen til Island for at opleve det fantastiske land på en uge i deres el-bil (en BMW i3 RX) på vores Explorer Light pakkerejse.

   

  Det var  en fantastisk tur, og Jes og Mette synes, at  Island er et smukt og dejligt land.

   

  Da de var  lidt usikre på, hvordan hotellerne på Island ville håndtere deres behov for at oplade elbilen, emailede de før rejsen til alle hoteller for at høre om det ville være muligt at lade bilen op mod betaling. Deres behov var på hvert sted maksimalt 17,6 kWh og en stikkontakt. Næsten alle steder fik de et positivt svar. Et enkelt hotel afslog, da de ikke mente at kunne arrangere det.

   

  Undervejs fik de med en enkelt undtagelse en fantastisk behandling. Elbilen blev ladet op, et sted endda med en ledning fra hotelværelset, ud af vinduet og ned til bilen J Hotellernes personale synes ofte, at det var positivt, at de kørte elbil. I Akureyri var der gratis ladestandere flere steder  i byen, og parkeringspladser reserveret til elbiler. Der var også gratis ladestandere i Reykjavik. Der var ikke andre steder på Island, der blev fundet officielle ladestandere.

   

  Det var så positiv en oplevelse, at Jes og Mette anbefaler at man roligt kan køre med  elbiler på rundturen. Specielt dem, som har en bil med både el- og benzinforsyning.  Et tip fra gæsterne er i øvrigt, at de oplevede en  en veltilrettelagt tur, med god vejledning i rutebeskrivelserne og gode hoteller. 

   

   

  Catalogue (single)

  • Island Explorer Rejsedagbog

   Island Explorer Rejsedagbog

   To uger på Island. Livsnydernes rundtur i Island.

  Hvordan man kører på Island

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 24. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 26. feb 05:00
  Afrejse
  Tórshavn. 26. feb 14:00

  Der tages forbehold for fejl og rettelser