+45 9655 8500
dk - Island rundt med 4WD

Island rundt med 4WD

Explorer Highland

Har du kun benyttet din 4x4 på de hjemlige landeveje, så er Island virkelig det rette element for at opleve, hvad bilen kan give dig. 

 

Vi har sammensat din rejse med et fuldt ruteprogram dag for dag, med masser af plads til afstikker i det rå natur, sejlads t/r med overnatning ombord i 2 personers kahyt m. eget toilet og bad, overnatning på Island langs hele ruten på hotel, bondegård og gæstgiveri, morgenmad på hele rejsen, og du  tager din egen 4X4 med ombord.
 

Slip din indre opdagelsesrejsende løs og ta’ afsted gennem  det islandske højland og få en oplevelse på naturens præmisser. Vild, uregerlig og uberegnelig. Små grusveje, ingen broer. Du ser aldrig en trafikkø og hvis du kommer til en flod må du køre gennem den eller vende om. Kør ud i det uvisse og nyd overraskelserne. Lav mad på gasblus under åben himmel. Om vinteren er her ufremkommeligt og om sommeren er det kun muligt i en solid 4x4. Det er som om Island netop er beregnet til at opleve i en 4x4! 
  

I kan opleve i gletchere og dampende geysere, varme, thermiske bade, svovllandskaber og brusende store vandfald. I kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaber og isbjerge, som driver rundt i krystalblå søer og små, charmerende landsbyer. Bliv inspireret i andre rejsendes rejsedagbøger, som I kan læse on line her og læs om de forskellige områder her. Du kan også se en video om, hvordan man kører på Island. 

 

Vil I gøre rejsen endnu mere spændende kan I udvide den med 3 dage på Færøerne på vejen ud eller hjem for en merpris omkring 2.300 kr. pr. person. 

 

TIP 

Vi markedsfører vores rejser i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er efterspurgte. Derfor vil vi gerne gøre  opmærksom på, at afrejser i perioden 14.06-11.08.2018 bliver meget hurtigt udsolgt og anbefaler at bestille hurtigt. 

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, FDM, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du kunne opnå medlemsrabat på denne rejse. 

 

Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorganisation oplyses straks ved bestilling. Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 rejser sammen:

 

I højsæsonen 2018: 

 

7 nætter på Island fra kr. 17.475 

 

14 nætter på Island fra kr. 24.625

 

SMDIHP

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  1-uges rute

  2-uges rute

  • Højlandet i Island er det meste ubeboede og ubeboelige område i landet, eftersom vintrene er meget hårde I dette område. Det er næsten umuligt at køre der om vinteren, og selv om sommeren kan turen kun gennemføres i en god 4x4 bil. Der er en del gletscher floder der løber ned af bjergene, og der er ikke altid broer, så du skal køre igennem floderne. Vi forsyner dig med instruktioner til at gøre dette, men du skal stadig være forsigtig og bruge din sunde fornuft, men oplevelserne på denne tur er helt enestående. Vildnisset og variationerne i højlandet er næsten ubegrænsede, og hvis du undrer dig over, om der stadig er uberørt natur tilbage på jorden, vil du finde svarene her. Denne tur kan gennemføres fra sidst i juni tilslutningen af august.

   Rute 7

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 24. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 26. feb 05:00
  Afrejse
  Tórshavn. 26. feb 14:00

  Der tages forbehold for fejl og rettelser