+45 9655 8500
Smyril Line - Island rundt med 4WD

Island rundt med 4WD

Explorer Highland

Har du kun benyttet din 4x4 på de hjemlige landeveje, så er Island virkelig det rette element for at opleve, hvad bilen kan give dig. 

 

Vi har sammensat din rejse med et fuldt ruteprogram dag for dag, med masser af plads til afstikker i det rå natur, sejlads t/r med overnatning ombord i 2 personers kahyt m. eget toilet og bad, overnatning på Island langs hele ruten på hotel, bondegård og gæstgiveri, morgenmad på hele rejsen, og du  tager din egen 4X4 med ombord.
 

Slip din indre opdagelsesrejsende løs og ta’ afsted gennem  det islandske højland og få en oplevelse på naturens præmisser. Vild, uregerlig og uberegnelig. Små grusveje, ingen broer. Du ser aldrig en trafikkø og hvis du kommer til en flod må du køre gennem den eller vende om. Kør ud i det uvisse og nyd overraskelserne. Lav mad på gasblus under åben himmel. Om vinteren er her ufremkommeligt og om sommeren er det kun muligt i en solid 4x4. Det er som om Island netop er beregnet til at opleve i en 4x4! 
  

I kan opleve i gletchere og dampende geysere, varme, thermiske bade, svovllandskaber og brusende store vandfald. I kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaber og isbjerge, som driver rundt i krystalblå søer og små, charmerende landsbyer. Bliv inspireret i andre rejsendes rejsedagbøger, som I kan læse on line her og læs om de forskellige områder her. Du kan også se en video om, hvordan man kører på Island. 

 

TIP 

Vi markedsfører vores rejser i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er efterspurgte. Derfor vil vi gerne gøre opmærksom på, at afrejser i højsæsonen bliver meget hurtigt udsolgt og anbefaler at bestille hurtigt. 

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du kunne opnå medlemsrabat på denne rejse. 

 

Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorganisation oplyses straks ved bestilling. Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

priceExamples

Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen inkl. 1 bil og hoteller på Island

Prisliste (2019)

SMDIHP

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  1-uges rute

  2-uges rute

  • Højlandet i Island er det meste ubeboede og ubeboelige område i landet, eftersom vintrene er meget hårde I dette område. Det er næsten umuligt at køre der om vinteren, og selv om sommeren kan turen kun gennemføres i en god 4x4 bil. Der er en del gletscher floder der løber ned af bjergene, og der er ikke altid broer, så du skal køre igennem floderne. Vi forsyner dig med instruktioner til at gøre dette, men du skal stadig være forsigtig og bruge din sunde fornuft, men oplevelserne på denne tur er helt enestående. Vildnisset og variationerne i højlandet er næsten ubegrænsede, og hvis du undrer dig over, om der stadig er uberørt natur tilbage på jorden, vil du finde svarene her. Denne tur kan gennemføres fra sidst i juni tilslutningen af august.

   Rute 07

  Værd at vide pakkerejser

  Island - kør selv ruter

  Smyril Line tilbyder både en og to ugers kør selv ruter rundt på Island. Kør selv ruterne er sat sammen, sådan at du både får set og opelvet ting undervejs. Du vælger selv den rute og den overnatningsmulighed, der tiltaler dig mest. Du kan tilkøbe hvalsafari, snescooter ture, river rafting eller ridning. 

   

  Der findes fire hovedkategorier: 

   

  Explorer Light

  Dette er standard ruten, som følger ringevejen rundt på Island. 

   

  Explorer Highland 

  Denne rute går igennem højlandet og kan kun bookes i sommerperioden and forusætter a man har en god firehjulstrækker (4WD). Denne rute kan bookes med eller uden eget badeværelse. 

   

  Explorer Plus

  Dette er er meget speciel rute, der giver jer mulighed for at se rigtigt meget af Island, og bo på de mest smagfulde hoteller i hvert enkelt område. Enkelte steder vil der være overnatning på bondegårde med hyggelig landlig atmosfære. 

   

  Explorer Holiday 

  1 uge på Island - 3 overnatninger ved Mývatn/Akureyri og 4 overnatninger i området ved Egilsstaðir. 
  2 uger på Island – 3 overnatninger i nordlandet og siden går ruten (modsat urets retning) rundt om i landet. Såfremt feriehusene er ledige, er det også muligt at starte i syd og følge ruten rundt med urets retning. Feriehuspakkerejserne omfatter indkvartering i privatejede feriehuse. Sengelinned, håndklæder, varme og el er inkluderet i rejsens pris. Feriehusene er udstyret med køkkenfaciliteter, køleskab, brusebad, toilet og stue/opholdsrum. Du står selv for slutrengøring af feriehuset efter endt ophold. 

   

  Rejseplan

  Når du bestiller en rundrejse, får du en detaljeret rejseplan for rejsen, adressen på den reserverede bolig, anvisningerne om, hvordan du kommer der hen samt vouchere for alle bookede tjenester såsom indkvartering og udflugter.

   

  Særlig behov

  Har du særlig behov, bedes du meddele dette ved bestilling af din rejse. 

   

  Kørsel på Island

  Kørsel på Island kan være helt anderledes, end hvad du er vant til. Vi anbefaler, at du kontrollerer safetravel.is, hvor du finder beskrivelser af, hvad du kan forvente og retningslinjer for, hvordan du håndterer forskellige situationer, der måtte opstå.

   

  Rejsende med MC

  Ruterne, der er bedst egnede til MC'er, er rute 1, 5, 8 og 17. Det er også muligt at gå ind på højlandet (rute 3 og rute 7) på en motorcykel, men det er kun for erfarne chauffører.

   

  Snekæder

  Vi anbefaler at medbringe snekæder i perioden uden for juni, juli og august.

   

  Faste ruter

  Ruterne på Island er faste. I tilfælde af fuldt booket overnatning i højsæsonen (juni, juli og august) kan rejsende forvente små ændringer i rejseplanen.

   

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Tórshavn. 20. sep 21:00
  Ankomst
  Hirtshals. 22. sep 12:00
  Afrejse
  Hirtshals. 22. sep 17:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser