PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

dk - ISLAND RUNDT MED EXPLORER PLUS

ISLAND RUNDT MED EXPLORER PLUS

Oplev Snäfellnæs-halvøen og giv rejsen det lille ekstra undervejs

Vi har sammensat vores kør selv pakkerejse med et fuldt ruteprogram dag for dag,  sejlads med overnatning ombord i 2 pers. kahyt, overnatning på hotel og gæstgiverier på Island, hvoraf et eller flere undervejs er boutique-overnatningssteder, I får  morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen bil med ombord. På denne rejse oplever du den alsidige og storslåede, islandske natur og også Snæfellsnes halvø’en. I har mulighed for at vælge rejsens varighed på Island og i hvilken sæson I vil rejse.

 

Vores ruteprogrammer er udarbejdede dag for dag og sprængfyldte af jeres tilvalg af oplevelsesmuligheder lang ruterne. Global Peace Index 2016 kårede Island som verdens mest sikre og fredelige rejsemål, blandt 163 mest eftertragtede rejsemål og der er  heller ikke mange steder på jorden, I kan opleve en så alsidig og storslået natur, som hér, for på Island udfolder naturen sig på den mest fantastiske vis. Vi foreslår jer, at læse rejsedagbog fyldt med inspiration og gode tips til rejsen. Rejsebeskrivelsen kan I læse on line her

 

Vores oplevelsesrejser er baseret på at køre rundt om Island, hvor der er 1600-1800 kilometer. Mængden af naturoplevelser undervejs er enorm og afvekslende. Vores udbud af  kør selv programmer/rutebeskrivelser er stort (nedenfor) og vi er overbeviste om I vil blive inspireret til den tur, der indfrier jeres ønsker til storslåede oplevelser. I kan opleve i gletchere og dampende geysere, varme, thermiske bade, svovllandskaber og brusende store vandfald. I kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaber og isbjerge, som driver rundt i krystalblå søer og små, charmerende landsbyer

 

Og det er naturligvis en oplagt mulighed at kombinere rejsen over det nordatlantiske ocean med et stop på 2-3 dage på Færøerne på vejen op eller hjem. Se masser af flotte fotos og gode områdebeskrivelser fra de to lande her

 

Når I vælger kør selv ferie begynder ferien og oplevelserne allerede så snart I har parkeret bilen om bord, når MS Norröna krydser Nordatlanten og sejler i vikingernes oprindelige sejlrute ud på Atlanten tæt forbi Shetlands Øerne til Færøerne og op til Island. Ombord er der også mange muligheder for at gøre selve rejsen over havet mere komfortabel. Der er flere forskellige kahytstyper at vælge imellem, det er muligt at bestille mini bar i kahytten (i kahytter med vindue), I kan bestille lidt godt til at hygge jer med. Vi foreslår at I lader jer inspirere på www.smyrilline.dk/M/S-Norrona 

 

Vores rejsekonsulenter har selv rejst på Island og glæder sig til at hjælpe jer med rådgivning og bestilling af jeres rejse på tlf. 96558500 eller via email booking@smyrilline.dk

 

Om overnatningen : Et hotel kan være meget lille og meget personligt, mens andre kan være specielle pga. deres smukke omgivelser eller måske byder på lidt ekstra komfort. På alle hoteller er værelserne toilet og bad, og mange steder er der fjernsyn og telefon. * På Island er nogle skoler indrettet således, at lokalerne kan ændres til at fungere som overnatningssted, hvor man overnatter i et lokale udstyret med seng, skab og toilet/bad. Island er et meget efterspurgt rejseland, hvilket indebærer stor belægning af overnatningsstederne i højsæsonen ligesom der kan være langt mellem de forskellige områder, og man har derfor bestræbt at imødekomme de mange gæsters ønske om at rejse rundt i landet og behovet for overnatningssteder på denne måde. Det kan derfor være, at et eller flere af stederne undervejs på din rejse i højsæsonen er af denne overnatningskarakter.

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 rejser sammen: 

 

I højsæsonen 2017: 

7 nætter på Island fra kr. 16.100

14 nætter på Island fra kr. 25.295

 

I mellemsæsonen 2017: 

8 nætter på Island fra kr. 14.280

15 nætter på Island fra kr. 21.290

 

SMDIHP

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

   
  • Rute 4:

   Explorer Plus (1 uge)

   Sommer

   Dette er en meget unik rejse, som giver dig muligheden for at se en stor del af Island, og altid bo på de bedste og mest smagfulde hoteller i hvert område. Turen går hele vejen rundt Island, ligesom du også besøger Snæfellsnes halvøen, ca. 1800–2000 km. ialt.

  • Rute 13:

   Explorer Plus (1 uge)

   Forår og efterår

   Dette er er meget speciel rute, der giver jer mulighed for at se rigtigt meget af Island, og bo på de mest smagfulde hoteller i hvert enkelt område. Der er er ca. 1800 – 2000 km kørsel på denne tur. Ruten fører jer hele vejen rundt Island, samt ud på halvøen Snæfellsnes.

   
  • Rute 12:

   Explorer Plus (2 uger)

   Sommer

   En rolig to ugers tur, hvor du bor på de bedste hoteller der er til rådighed i hvert område, alle af speciel karakter og med personlig fremtræden. Ruten er en fuldendt cirkel, der inkludere vestfjordene. Hvis du vil, kan du også besøge den berømte ø Vestmannaeyjar, hvor et vulkansk udbrud ødelagde dele af byen i 1973. 

    

   Ved 16 nætter kan man selv vælge hvor du vil tilbringe den sidste nat.
   Ved 15 nætter får man en ekstra nat i Reykjavik.
   Ved 13 nætter er der en overnatning i Reykjavik, og man besøger Reykjavik og den Blue Lagoon samme dag.

  Den 28.06-09.07.2016 rejste Jes og Mette La Cour Jansen til Island for at opleve det fantastiske land på en uge i deres el-bil (en BMW i3 RX) på vores Explorer Light pakkerejse.

   

  Det var  en fantastisk tur, og Jes og Mette synes, at  Island er et smukt og dejligt land.

   

  Da de var  lidt usikre på, hvordan hotellerne på Island ville håndtere deres behov for at oplade elbilen, emailede de før rejsen til alle hoteller for at høre om det ville være muligt at lade bilen op mod betaling. Deres behov var på hvert sted maksimalt 17,6 kWh og en stikkontakt. Næsten alle steder fik de et positivt svar. Et enkelt hotel afslog, da de ikke mente at kunne arrangere det.

   

  Undervejs fik de med en enkelt undtagelse en fantastisk behandling. Elbilen blev ladet op, et sted endda med en ledning fra hotelværelset, ud af vinduet og ned til bilen J Hotellernes personale synes ofte, at det var positivt, at de kørte elbil. I Akureyri var der gratis ladestandere flere steder  i byen, og parkeringspladser reserveret til elbiler. Der var også gratis ladestandere i Reykjavik. Der var ikke andre steder på Island, der blev fundet officielle ladestandere.

   

  Det var så positiv en oplevelse, at Jes og Mette anbefaler at man roligt kan køre med  elbiler på rundturen. Specielt dem, som har en bil med både el- og benzinforsyning.  Et tip fra gæsterne er i øvrigt, at de oplevede en  en veltilrettelagt tur, med god vejledning i rutebeskrivelserne og gode hoteller.