+45 9655 8500

Explorer Plus

Smyril Line - ISLAND RUNDT MED EXPLORER PLUS

ISLAND RUNDT MED EXPLORER PLUS

Når rejsen skal have det lille ekstra

Læs vore kør-selv program her.

Vi har sammensat vores kør selv pakkerejse til Island t/r med sejllads med overnatning ombord i 2 personers kahyt og jeres egen bil med og overnatning langs hele ruten på Island. I overnatter  på hoteller og også på enkelte bondegårde, med en helt speciel atmosfære.

 

Et hotel kan være meget lille og meget personligt, mens andre kan være specielle pga. deres smukke omgivelser eller måske byder på lidt ekstra komfort. På alle hoteller er værelserne toilet og bad, og mange steder er der fjernsyn og telefon.

 

En helt specielt tur, som giver dig mulighed for at se det enorme Island og som omfatter hele turen rundt om ø’en og Snæfellsnes halvø’en med rig lejlighed til at opleve Islands storslåede og forbløffende natur. I har mulighed for at vælge rejsens varighed på Island og i hvilken sæson I vil rejse.

 

Vores ruteprogrammer er udarbejdede dag for dag og sprængfyldte af jeres tilvalg af oplevelsesmuligheder lang ruterne. Island er kåret blandt verdens 10 bedste rejsemål af Lonely Planet og der er vist heller ikke mange steder på jorden, I kan opleve en så alsidig og storslået natur, som hér, for på Island udfolder naturen sig på den mest fantastiske vis.

 

Vores oplevelsesrejser er baseret på at køre rundt om Island, hvor der er 1400-1600 kilometer. Mængden af naturoplevelser undervejs er enorm og afvekslende. Vores udbud af  kør selv programmer/rutebeskrivelser er stort (nedenfor) og vi er overbevidste om I vil blive inspireret til den tur, der indfrier jeres ønsker til storslåede oplevelser. I kan opleve i gletchere og dampende geysere, varme, thermiske bade, svovllandskaber og brusende store vandfald. I kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaber og isbjerge, som driver rundt i krystalblå søer og små, charmerende landsbyer.

 

Og det er naturligvis en oplagt mulighed at kombinere rejsen over det nordatlantiske ocean med et stop på 2-3 dage på Færøerne på vejen op eller hjem.

 

Når I vælger kør selv ferie begynder ferien og oplevelserne allerede så snart I har parkeret bilen om bord, når MS Norröna krydser Nordatlanten og sejler i vikingernes oprindelige sejlrute ud på Atlanten tæt forbi Shetlands Øerne til Færøerne og op til Island. Ombord er der også mange muligheder for at gøre selve rejsen over havet mere komfortabel. Der er flere forskellige kahytstyper at vælge imellem, det er muligt at bestille mini bar i kahytten (i kahytter med vindue), I kan bestille lidt godt til at hygge jer med. Vi foreslår at I lader jer inspirere på www.smyrilline.dk/M/S-Norrona 

 

Vores rejsekonsulenter har selv rejst på Island og glæder sig til at hjælpe jer med rådgivning og bestilling af jeres rejse på tlf. +4596558500 eller via email booking@smyrilline.dk

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen (2015):

 • I mellemsæson:
  14 dages rejse med 8 nætter på på Island kr. 11.065,-
  21 dages rejse med 15 nætter på på Island kr. 17.595,-
   
 • I højsæson:
  11 dages rejse med 7 nætter på på Island kr. 12.425,-

SMDIHP

Inklusiv i prisen:

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 17. jul 11:30
  Ankomst
  Tórshavn. 18. jul 17:30
  Afrejse
  Tórshavn. 18. jul 18:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser