PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

dk - ISLAND RUNDT PAKKEREJSE

ISLAND RUNDT PAKKEREJSE

OPLEV VERDENS MEST FORUNDERLIGE NATUR

 

Island er kåret som verdens mest sikre og fredelige rejsemål af Global Peace Indeks 2016 og vi har sammensat vores kør selv pakkerejse med et fuldt ruteprogram, sejlads t/r med overnatning ombord i 2 pers. kahyt, overnatning på Island langs hele ruten på hotel, bondegård og gæstgiveri, morgenmad på hele rejsen, og I tager jeres egen personbil med ombord.

 

Vores ruteprogrammer er udarbejdet dag for dag og sprængfyldte af jeres tilvalg af oplevelsesmuligheder lang ruterne og der er  ikke mange andre steder på jorden I kan opleve en så alsidig og storslået natur, som hér, for på Island udfolder naturen sig på den mest fantastiske vis.  Mængden af naturoplevelser undervejs er enorm og afvekslende. Vores udbud af kør selv programmer/rutebeskrivelser er stort (nedenfor) og vi er overbeviste om at I vil blive inspireret til den tur, der indfrier jeres ønsker til storslåede oplevelser.

 

I kan opleve i gletchere og dampende geysere, varme, thermiske bade, svovllandskaber og brusende store vandfald. I kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaber og isbjerge, som driver rundt i krystalblå søer og små, charmerende landsbyer. Bliv inspireret i andre rejsendes rejsedagbøger, som I kan læse on line her http://www.smyrilline.dk/rejsemaal/rejsebeskrivelser/island-explorer

 

Vi anbefaler at forudbestille én eller to udflugter til rejsen; vores anbefaling er hvalsafari fra Husavik, en sejltur på is-søen jökulsaljon og et varmt bad i Myvatn. Læs mere om udflugtsmulighederne her http://www.smyrilline.dk/rejsemaal/island/udflugter-paa-island

 

I kan også vælge vores Explorer Plus rejse, hvor ruten er udvidet med Snäfellnäs halvøen og hvor der overnattes på lidt mere autentiske, boutique overnatningssteder. Vil I gøre rejsen endnu mere spændende kan I udvide den med 3 dage på Færøerne på vejen ud eller hjem.   

Een ting er sikkert, uanset hvilken rejse I vælger, vil I  få indtryk, der sætter aftryk for livet. Vores rejsekonsulenter har alle selv rejst på Island og vil glæde sig til at hjælpe jer.

 

Vi gør opmærksom på, at afrejser i perioden 24.06-19.08.2017 bliver meget hurtigt udsolgt og anbefaler at bestille hurtigt. Og hvorfor vente, når I kun betaler 25% af rejsens pris ved bestillingen og først betaler de resterende 75% af rejsens pris 32 dage før selve jeres afrejse ?

 

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 rejser sammen: 

 

I højsæsonen 2017: 

7 nætter på Island fra kr. 13.970

14 nætter på Island fra kr. 20.835 

 

I mellemsæsonen 2017: 

8 nætter på Island fra kr. 13.360

15 nætter på Island fra kr. 19.865

 

SMDIHP

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  • Rute 1:

   Explorer Light (1 uge)

   Sommer

   Denne tur går hele vejen rundt om Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450–1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge nogle af de mest spektakulære steder på Island - mest af Island på kortest tid!

  • Rute 2:

   Explorer Light (1 uge)

   Sommer

   Denne tur går hele vejen rundt på Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450 – 1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge nogle af de mest spektakulære steder på Island. Mest af Island på kortest tid. Der er 2 dage til rådighed i hovedstaden Reykjavík.

  • Rute 8:

   Explorer Light (1 uge)

   Forår og efterår

   Denne tur går hele vejen rundt om Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450–1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge de mest imponerende steder på Island - mest af Island på kortest tid.

  • Rute 16:

   Explorer Light (1 uge)

   Forår og efterår

   Ligner meget rute 8, men i stedet for 1 nat i Reykjavik og 1 nat i Borgarnes har denne rute 2 nætter i Reykjavik. En kort men omfattende rute, der involverer en del kørsel. I alt 1450 – 1600 km. Ruten går rundt Island, og derved besøger man mange af de mest spektakulære steder i Island. ”Det meste af Island på kortest mulig tid”

  • Dette er en meget alsidig tur, der præsentere næsten hele Island, uden at skulle haste for meget. Det inkluderer alle Islands højdepunkter, bortset fra det centrale højland og vestfjodene. Turen er meget egnet for gæster, der gerne vil have god tid til at se så meget af Island som muligt.

  • Dette er en rejse Island rundt incl. Vestfjordene. Dage med meget kørsel efterfølges med dage med mindre kørsel så der er mulighed for hvil ind imellem, men programmet er meget intensiv og includere selvfølgelig hovedattraktionerne på Island (Skaftafell, Geysir, Gullfoss og Pingvellir, Snæfellsnes halvøen, Akureyri, Mývatn, Dettifoss), samt nogle af de mindre kendte steder (vestfjordene, Pjórsárdalur).

  • Rute 17:

   Explorer Light (2 uger)

   Forår og efterår

   Denne tur svarer til rute 5, men tilbydes forår, tidlig sommer og efterår. Det er en afslappende tur, med mulighed for at besøge alle Islands store seværdigheder, såvel som de mindre kendte, bl.a. den nordøstlige halvø. Du vil opleve både de meget tyndt befolkede områder og hovedstaden Reykjavík, hvor du bor 2 nætter. Tag en tur i Mývatn Natur Bad eller i Den blå Lagune, nyd synet af de mange vidunderlie vandfald, se de boblende mudderpøle, varme kilder og lugtende, rygende svovlkilder. Oplev Islands kultur på nogle af de mange museer og nyd en aften i byen.
    

  Den 28.06-09.07.2016 rejste Jes og Mette La Cour Jansen til Island for at opleve det fantastiske land på en uge i deres el-bil (en BMW i3 RX) på vores Explorer Light pakkerejse.

   

  Det var  en fantastisk tur, og Jes og Mette synes, at  Island er et smukt og dejligt land.

   

  Da de var  lidt usikre på, hvordan hotellerne på Island ville håndtere deres behov for at oplade elbilen, emailede de før rejsen til alle hoteller for at høre om det ville være muligt at lade bilen op mod betaling. Deres behov var på hvert sted maksimalt 17,6 kWh og en stikkontakt. Næsten alle steder fik de et positivt svar. Et enkelt hotel afslog, da de ikke mente at kunne arrangere det.

   

  Undervejs fik de med en enkelt undtagelse en fantastisk behandling. Elbilen blev ladet op, et sted endda med en ledning fra hotelværelset, ud af vinduet og ned til bilen J Hotellernes personale synes ofte, at det var positivt, at de kørte elbil. I Akureyri var der gratis ladestandere flere steder  i byen, og parkeringspladser reserveret til elbiler. Der var også gratis ladestandere i Reykjavik. Der var ikke andre steder på Island, der blev fundet officielle ladestandere.

   

  Det var så positiv en oplevelse, at Jes og Mette anbefaler at man roligt kan køre med  elbiler på rundturen. Specielt dem, som har en bil med både el- og benzinforsyning.  Et tip fra gæsterne er i øvrigt, at de oplevede en  en veltilrettelagt tur, med god vejledning i rutebeskrivelserne og gode hoteller.