PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

Smyril Line - ISLAND RUNDT MED EXPLORER HOLIDAY

ISLAND RUNDT MED EXPLORER HOLIDAY

OVERNAT UNDERVEJS I FERIEHUSE

Feriehusene på Island er næsten alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse med. Ofte er de islandske sommerhuse udstyret med en udendørs jacuzzi og nordpå er der også feriehuse, som er placeret næsten med udsigt over havet og med mulighed for at se hvaler.

 

På denne rejse overnatter I i feriehuse i 3 eller 4 dage undervejs hvert sted i den nordlige, sydvestlige og sydøstlige, hvilket giver jer mere tid til til at udforske de forskellige områder i det omfang og tempo, der passer jer bedst og opleve den forbløffende, barske og smukke natur og giver jer mulighed for at lave jeres egne afstikkere. Nedenfor på denne side kan du se vores forskellige ruteprogrammer.

Når I vælger feriehusovernatning på Island får I de måske mest optimale muligheder for selv at prøve det islandske køkken af i jeres feriehus. Alles steder på Island er der udbud af naturens friske, nordiske køkken, hvor man forstår at bruge havets og ø’ens ressourcer med  frisk fisk, fugle og islandsk lam. Den lokale, berømte Skyr (joghurt) og islandske blåbær. Tørsten kan I slukke med at drikke af verdens reneste vand fra de islandske kilder. 

 

På Island kan I kan opleve springende geysere, isgletchere og varme, thermiske bade, svovllandskaber, brusende store vandfald, ulmende vulkaner, lava-månelandskaber, flydende isbjerge, kælvende gletchere og små hyggelige landsbyer. Island er måske mest kendt for sine vulkaner og de 170 varme kilder, som er opstået i forbindelse med at jordens skorpe mod klodens indre er tyndere end i Europa og Amerika og der er mange muligheder for et udendørs bad i 38 gr varmt vand. Måske vil I på vandring langs kraterkanten af vulkanen Krafla eller i det nordvestlige højland, hvor I kan opleve de gamle fåreavlertraditoner, når fårene skilles. De islandske vulkaner har alle har pigenavne og alle gletscherene har drengenavne.

 

Oplev de fantastiske vandfald på Island, bla. Europa’s kraftigste; Dettifos. Se hvordan Skogafoss danner smukke regnbyger og prøv at gå ind under vandfaldet Sejlandsfoss. Og oplev det mest berømte af dem alle; Gulfoss.Prøv at sejle på is-lagunen Jökulsarlon, et artisk syn i særklasse og et af de største vidundere i Island. Eller besøg det eventyrlige landskab Myvatn, hvor NASA har trænet sine kommende måneaustronauter, hvor landskabet er oversået med lavasøjler, som stikker op alle steder.

 

Når I vælger kør selv ferie begynder ferien og oplevelserne allerede så snart I har parkeret bilen om bord, når MS Norröna krydser Nordatlanten og sejler i vikingernes oprindelige sejlrute ud på Atlanten tæt forbi Shetlands Øerne til Færøerne og op til Island. Og det er naturligvis en oplagt mulighed at kombinere rejsen over det nordatlantiske ocean med et stop på 2-3 dage på Færøerne på vejen op eller hjem.

 

Vores rejsekonsulenter har selv rejst på Island og glæder sig at være jer behjælpelig med jeres bestilling på tlf. +4596558500 eller via email booking@smyrilline.dk

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen:

 

I højsæsonen 2017: 

 

7 nætter på Island fra kr. 12.075

14 nætter på Island fra kr. 17.245

 

 

I mellemsæsonen 2017:

 

8 nætter på Island fra kr. 11.415

 

SMDIHP

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  • Rute 10b:

   Explorer Holiday (1 uge)

   Fra forår til efterår

   Denne tur er tilrettelagt, så du ikke behøver at køre så langt hver dag og har tiden og friheden til at tage af sted på daglige ture. Undervejs overnatter du 6 nætter det samme sted, enten i et feriehus eller på ho-tel i Akureyri/Mývatn området. Den sidste nat overnattes i Egilsstadir området.  

   
  • Rute 10c:

   Explorer Holiday (2 uger)

   Fra forår til efterår

   Dette er sommerhuset tur i den version, der begynder med 3 nætter i det nordlige og går mod uret rundt om i landet.

  Den 28.06-09.07.2016 rejste Jes og Mette La Cour Jansen til Island for at opleve det fantastiske land på en uge i deres el-bil (en BMW i3 RX) på vores Explorer Light pakkerejse.

   

  Det var  en fantastisk tur, og Jes og Mette synes, at  Island er et smukt og dejligt land.

   

  Da de var  lidt usikre på, hvordan hotellerne på Island ville håndtere deres behov for at oplade elbilen, emailede de før rejsen til alle hoteller for at høre om det ville være muligt at lade bilen op mod betaling. Deres behov var på hvert sted maksimalt 17,6 kWh og en stikkontakt. Næsten alle steder fik de et positivt svar. Et enkelt hotel afslog, da de ikke mente at kunne arrangere det.

   

  Undervejs fik de med en enkelt undtagelse en fantastisk behandling. Elbilen blev ladet op, et sted endda med en ledning fra hotelværelset, ud af vinduet og ned til bilen J Hotellernes personale synes ofte, at det var positivt, at de kørte elbil. I Akureyri var der gratis ladestandere flere steder  i byen, og parkeringspladser reserveret til elbiler. Der var også gratis ladestandere i Reykjavik. Der var ikke andre steder på Island, der blev fundet officielle ladestandere.

   

  Det var så positiv en oplevelse, at Jes og Mette anbefaler at man roligt kan køre med  elbiler på rundturen. Specielt dem, som har en bil med både el- og benzinforsyning.  Et tip fra gæsterne er i øvrigt, at de oplevede en  en veltilrettelagt tur, med god vejledning i rutebeskrivelserne og gode hoteller.