+45 9655 8500

Explorer Holiday

ISLAND RUNDT MED EXPLORER HOLIDAY

Smyril Line - ISLAND RUNDT MED EXPLORER HOLIDAY

ISLAND RUNDT MED EXPLORER HOLIDAY

OVERNAT UNDERVEJS I FERIEHUSE

Se vores store kør-selv program med alle Explorer Light ruterne og få masser af inspiration.

Feriehusene på Island er næsten alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse med. Ofte er de islandske sommerhuse udstyret med en udendørs jacuzzi og nordpå er der også feriehuse, som er placeret næsten med udsigt over havet og med mulighed for at se hvaler.

 

På denne rejse overnatter I i feriehuse i 3 eller 4 dage undervejs hvert sted i den nordlige, sydvestlige og sydøstlige, hvilket giver jer mere tid til til at udforske de forskellige områder i det omfang og tempo, der passer jer bedst og opleve den forbløffende, barske og smukke natur og giver jer mulighed for at lave jeres egne afstikkere. Nedenfor på denne side kan du se vores forskellige ruteprogrammer.

 

Når I vælger feriehusovernatning på Island får I de måske mest optimale muligheder for selv at prøve det islandske køkken af i jeres feriehus. Alles steder på Island er der udbud af naturens friske, nordiske køkken, hvor man forstår at bruge havets og ø’ens ressourcer med  frisk fisk, fugle og islandsk lam. Den lokale, berømte Skyr (joghurt) og islandske blåbær. Tørsten kan I slukke med at drikke af verdens reneste vand fra de islandske kilder. 

 

På Island kan I kan opleve springende geysere, isgletchere og varme, thermiske bade, svovllandskaber, brusende store vandfald, ulmende vulkaner, lava-månelandskaber, flydende isbjerge, kælvende gletchere og små hyggelige landsbyer. Island er måske mest kendt for sine vulkaner og de 170 varme kilder, som er opstået i forbindelse med at jordens skorpe mod klodens indre er tyndere end i Europa og Amerika og der er mange muligheder for et udendørs bad i 38 gr varmt vand. Måske vil I på vandring langs kraterkanten af vulkanen Krafla eller i det nordvestlige højland, hvor I kan opleve de gamle fåreavlertraditoner, når fårene skilles. De islandske vulkaner har alle har pigenavne og alle gletscherene har drengenavne.

 

Oplev de fantastiske vandfald på Island, bla. Europa’s kraftigste; Dettifos. Se hvordan Skogafoss danner smukke regnbyger og prøv at gå ind under vandfaldet Sejlandsfoss. Og oplev det mest berømte af dem alle; Gulfoss.Prøv at sejle på is-lagunen Jökulsarlon, et artisk syn i særklasse og et af de største vidundere i Island. Eller besøg det eventyrlige landskab Myvatn, hvor NASA har trænet sine kommende måneaustronauter, hvor landskabet er oversået med lavasøjler, som stikker op alle steder.

 

Når I vælger kør selv ferie begynder ferien og oplevelserne allerede så snart I har parkeret bilen om bord, når MS Norröna krydser Nordatlanten og sejler i vikingernes oprindelige sejlrute ud på Atlanten tæt forbi Shetlands Øerne til Færøerne og op til Island. Og det er naturligvis en oplagt mulighed at kombinere rejsen over det nordatlantiske ocean med et stop på 2-3 dage på Færøerne på vejen op eller hjem.

 

Vores rejsekonsulenter har selv rejst på Island og glæder sig at være jer behjælpelig med jeres bestilling på tlf. +4596558500 eller via email booking@smyrilline.dk

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen (2015):

 • I mellemsæson:
  14 dages rejse med 8 nætter på Island: kr. 8.530,-
 • I højsæson:
  11 dages rejse med 7 nætter på Island: kr. 10.220

SMDIHP

Inklusiv i prisen:

(Global)

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Tórshavn . 10. dec 14:00
  Ankomst
  Seyðisfjørð. 11. dec 09:00
  Afrejse
  Seyðisfjørð. 12. dec 20:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser