PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

dk - ISLAND RUNDT MED 4WD PAKKEREJSE

ISLAND RUNDT MED 4WD PAKKEREJSE

OPLEV ISLAND MED EXPLORER HIGHLAND

 

Island er kåret som verdens mest sikre og fredelige rejsemål af Global Peace Indeks 2016 og vi har sammensat vores kør selv pakkerejse til Island t/r med sejlads med overnatning ombord i 2 personers kahyt, overnatning på Island langs hele ruten på hotel, bondegård og gæstgiveri, morgenmad på hele rejsen, og I tager jeres 4X4  med ombord.

 

Har du kun benyttet din 4x4 på de danske landeveje, så er Island det rette element for at opleve hvordan bilen kan give dig. Slip din indre opdagelsesrejsende løs og ta’ afsted gennem  det islandske højland og få en oplevelse på naturens præmisser. Vild, uregerlig og uberegnelig. Små grusveje, ingen broer, ingen moderne komfort.

 

Du ser aldrig en trafikkø og hvis du kommer til en flod må du køre gennem den eller vende om. Kør ud i det uvisse og nyd overraskelserne. Lav mad på gasblus under åben himmel. Om vinteren er her ufremkommeligt og om sommeren er det kun muligt i en solid 4x4. Det er som om Island netop er beregnet til at opleve i en 4x4!

 

Vores ruteprogrammer er udarbejdet dag for dag og sprængfyldte af jeres tilvalg af oplevelsesmuligheder lang ruterne og der er  ikke mange andre steder på jorden I kan opleve en så alsidig og storslået natur, som hér, for på Island udfolder naturen sig på den mest fantastiske vis.  Mængden af naturoplevelser undervejs er enorm og afvekslende. Vores udbud af kør selv programmer/rutebeskrivelser er stort  og vi er overbeviste om at I vil blive inspireret til den tur, der indfrier jeres ønsker til storslåede oplevelser.

 

I kan opleve i gletchere og dampende geysere, varme, thermiske bade, svovllandskaber og brusende store vandfald. I kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaber og isbjerge, som driver rundt i krystalblå søer og små, charmerende landsbyer. Bliv inspireret i andre rejsendes rejsedagbøger, som I kan læse on line her http://www.smyrilline.dk/rejsemaal/rejsebeskrivelser/island-explorer

 

Vi anbefaler at forudbestille én eller to udflugter til rejsen; vores anbefaling er hvalsafari fra Husavik, en sejltur på is-søen jökulsaljon og et varmt bad i Myvatn. Læs mere om udflugtsmulighederne her http://www.smyrilline.dk/rejsemaal/island/udflugter-paa-island

 

Vil I gøre rejsen endnu mere spændende kan I udvide den med 3 dage på Færøerne på vejen ud eller hjem. Een ting er sikkert, uanset hvilken rejse I vælger, vil I  få indtryk, der sætter aftryk for livet. Vores rejsekonsulenter har alle selv rejst på Island og vil glæde sig til at hjælpe jer.

 

TIP : Vi gør opmærksom på, at afrejser i perioden 24.06-19.08.2017 bliver meget hurtigt udsolgt og anbefaler at bestille hurtigt. Og hvorfor vente, når I kun betaler 25% af rejsens pris ved bestillingen og først betaler de resterende 75% af rejsens pris 32 dage før selve jeres afrejse ? 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 rejser sammen:

 

I højsæsonen 2017: 

 

7 nætter på Island fra kr. 15.565 

 

14 nætter på Island fra kr. 22.430

 

SMDIHP

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

    • Højlandet i Island er det meste ubeboede og ubeboelige område i landet, eftersom vintrene er meget hårde I dette område. Det er næsten umuligt at køre der om vinteren, og selv om sommeren kan turen kun gennemføres i en god 4x4 bil. Der er en del gletscher floder der løber ned af bjergene, og der er ikke altid broer, så du skal køre igennem floderne. Vi forsyner dig med instruktioner til at gøre dette, men du skal stadig være forsigtig og bruge din sunde fornuft, men oplevelserne på denne tur er helt enestående. Vildnisset og variationerne i højlandet er næsten ubegrænsede, og hvis du undrer dig over, om der stadig er uberørt natur tilbage på jorden, vil du finde svarene her. Denne tur kan gennemføres fra sidst i juni tilslutningen af august.