Explorer Highland

ISLAND RUNDT MED EXPLORER LIGHT

Smyril Line - ISLAND RUNDT MED EXPLORER LIGHT

ISLAND RUNDT MED EXPLORER LIGHT

Vi har sammensat vores kør selv pakkerejse til Island t/r med sejllads med overnatning ombord i 2 personers kahyt og jeres egen bil med, overnatning langs hele ruten på Island på hotel, bondegård og Guest House. I har mulighed for at vælge rejsens varighed på Island og i hvilken sæson I vil rejse.

Vores ruteprogrammer er udarbejdet dag for dag og sprængfyldte af jeres tilvalg af oplevelsesmuligheder lang ruterne. Island er kåret blandt verdens 10 bedste rejsemål af Lonely Planet, og der er vist heller ikke mange steder på jorden I kan opleve en så alsidig og storslået natur, som hér, for på Island udfolder naturen sig på den mest fantastiske vis.

 

Vores oplevelsesrejser er baseret på at køre rundt om Island, hvor der er 1400-1600 kilometer. Mængden af naturoplevelser undervejs er enorm og afvekslende. Vores udbud af kør selv programmer/rutebeskrivelser er stort (nedenfor) og vi er overbevidste om at I vil blive inspireret til den tur, der indfrier jeres ønsker til storslåede oplevelser. I kan opleve i gletchere og dampende geysere, varme, thermiske bade, svovllandskaber og brusende store vandfald. I kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaber og isbjerge, som driver rundt i krystalblå søer og små, charmerende landsbyer.

 

Når I vælger kør selv ferie begynder ferien og oplevelserne allerede så snart I har parkeret bilen om bord, når MS Norröna krydser Nordatlanten og sejler i vikingernes oprindelige sejlrute ud på Atlanten tæt forbi Shetland Øerne til Færøerne og op til Island. Og det er naturligvis en oplagt mulighed at kombinere rejsen over det nordatlantiske ocean med et stop på 2-3 dage på Færøerne på vejen op eller hjem.

 

Vil I gøre rejsen lidt mere komfortabel foreslår vi jer også at kigge på vores Explorer Plus rejser.

 

Een ting er sikkert, I vil få indtryk, der sætter aftryk for livet.

 

Fejl i katalog

”Vi beklager fejlen på side 12 i vores 2015 katalog. Rejsen omfatter 7 nætter på Island”

Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen (2015):

 • Mellemsæson:
  14 dages rejse med 8 nætter på Island kr. 9.955,.-
  21 dages rejse med 15 nætter på Island kr. 15.135,-
 • Højsæson:
  11 dages reise med 7 nætter på Island kr. 11.075,-
Afrejse ( ): 07.09

SMDIHP

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  1-uges rute

  2-uges rute

  • Højlandet i Island er det meste ubeboede og ubeboelige område i landet, eftersom vintrene er meget hårde I dette område. Det er næsten umuligt at køre der om vinteren, og selv om sommeren kan turen kun gennemføres i en god 4x4 bil. Der er en del gletscher floder der løber ned af bjergene, og der er ikke altid broer, så du skal køre igennem floderne. Vi forsyner dig med instruktioner til at gøre dette, men du skal stadig være forsigtig og bruge din sunde fornuft, men oplevelserne på denne tur er helt enestående. Vildnisset og variationerne i højlandet er næsten ubegrænsede, og hvis du undrer dig over, om der stadig er uberørt natur tilbage på jorden, vil du finde svarene her. Denne tur kan gennemføres fra sidst i juni tilslutningen af august.

   Rute 7

  Hvordan man kører på Island

  Se en international kendis fortælle om Island

  Fotogalleri

  (Global)

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 18. jun 11:30
  Ankomst
  Tórshavn. 19. jun 17:30
  Afrejse
  Tórshavn. 19. jun 18:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser