+45 9655 8500

dk - Island pakkerejser kør selv ferie

Island pakkerejser kør selv ferie

Læs vores kør-selv program Island her.

Vores oplevelsesrejser er baseret på at I kører rundt om Island, hvor der er 1400-1600 kilometer og vores udbud af kør selv ruteprogrammer er stort og vi er overbevidste om, at I vil finde inspiration til præcis den rute og rejselængde, komfort og køretøj som tiltrækker jer mest.

 

Vores kør selv pakkerejser er sammensat med sejllads t/r med overnatning i 2 personers kahyt, jeres eget køretøj med og overnatning på hotel, bondegård og Guest House undervejs på hele ruten på Island, morgenmad på hele rejsen og alle afgifter. I kan vælge mellem 2 forskellige programmer; hhv. Explorer Light; Explorer Plus. Vil I hellere overnatte i sommerhuse foreslår vi vores Explorer Holiday. Alle rejserne kan sammensættes forskelligt i rejsevarighed. Kører I 4 hjuls trækker anbefaler vi at prøve vores Explorer Highland rute, denne er dog kun mulig om sommeren.

 

Vores ruteprogrammer er udførligt sammensat med ruter smækfyldte af oplevelsesmuligheder dag for dag.

Lonely Planet har kåret Island blandt verdens 10 bedste rejsemål og uanset jeres valg af ruteprogram og rejselængde vil I få stor mulighed for at opleve den alsidige og enestående, islandske natur. I kan opleve isgletchere, eksploderende og dampende geysere, thermiske bade, svovllandskaber, brusende store vandfald, ulmende vulkaner, lava-månelandskaber, flydende isbjerge, og små hyggelige landsbyer. 

 

Een ting, som “alle” kender Island for er de 170 varme kilder, som er opstået i forbindelse med at jordens skorpe mod klodens indre er tyndere end i Europa og Amerika og der er mange muligheder for et udendørs bad i 38 gr varmt vand. Vi anbefaler også varmt, at opleve mindst et og gerne flere af  de fantastiske vandfald. F.eks. Europa’s kraftigste; Dettifos. Eller det mest berømte af dem alle; Gulfoss. See hvordan Skogafoss vandfaldet danner smukke regnbyger eller prøv at gå ind under vandfaldet Sejlandsfoss.  

 

I kan prøve at sejle på is-lagunen Jökulsarlon, et artisk syn i særklasse og vi synes, det er ét af de største vidundere i Island. I kan også besøge landskabet ved Myvatn. Når I først står dér, forstår I, hvorfor NASA valgte at træne sine dengang kommende måneaustronauter. Vil I have flere udfordringer kan I vandre på Europa’s største gletscher Vatnajökull eller tage på guidede ture og prøve river rafting, snow scootering eller gletchervandring. 

 

I kan også tage på hvalsafari og ride på de berømte islandske heste. Og I kan vandre langs kraterkanten af vulkanen Krafla eller i det nordvestlige højland, hvor I kan opleve de gamle fåreavlertraditoner, når fårene skilles.  Der er masser af se og god grund til at flytte sig rundt på Island for at opleve så meget som muligt at den storslåede natur og mængden af naturoplevelser undervejs er enorm og afvekslende. 

 

Vores rejsekonsulenter har alle besøgt Island og glæder sig til at hjælpe jer med rådgivning og jeres bestilling på tlf. +45 96558500 eller via email booking@smyrilline.dk

 

Forbes de 10 bedste steder at besøge i 2015

Island: Udover den nye Eleven Experience ejendom, Deplar Farm, som åbner 2016, siger Gaddis, at der er en million andre grunde til at Island topper hans liste (og har toppet andre lister) som det lykkeligste sted på jorden. Stort set ubeboet er Island stedet, hvor rygterne om, at trolde og feer at vandrer på bakkerne, hopper over is sprækker og bader i de varme kilder. Når man først er der, synes det på én eller anden måde helt sansynligt, siger han. "Rejser til Island er ligesom at blive transporteret til en parallel verden, hvor hver eneste vågne øjeblik er fyldt med eventyr, utrolige landskaber, folklore og underspillede fornøjelser. En rejse til Island vil få dig til at tro på magi” siger Gaddis og tilføjer, at landet tilbyder river rafting, fiskeri, dykning med snorkel, surfing og hvalsafari.

Island pakkerejser kør selv ferie

sml-productlist-2015-new-general
 • i Explorer Highland

  Explorer Highland

  Kør med en 4x4 jeep gennem det islandske vulkanlandskab.

 • i Explorer Holiday

  Explorer Holiday

  Kombiner sommerhusophold med en komplet islandsrundrejse.

 • i Explorer Plus

  Explorer Plus

  Islandrundrejse på ekstra gode hoteller.

 • i Explorer Light

  Explorer Light

  Se det meste av Island på relativt kort tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

16 rejse essays fra Island

Midsommer

Hvordan man kører på Island

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Hirtshals. 24. feb 15:00
Ankomst
Tórshavn. 26. feb 05:00
Afrejse
Tórshavn. 26. feb 14:00

Der tages forbehold for fejl og rettelser