+45 9655 8500

Island rundrejse

Smyril Line - Island rundrejse

Island rundrejse

En uges rundrejse med dansktalende guide

Opsamling i Haderslev, Kolding, Vejle, Aarhus, Aalborg og Hjørring 

 

Afrejse tirsdag d. 11. Juni 2019 fra Hirtshals

I sommeren 2019 tilbyder vi en rundrejse til landet af ild og is, Island. Rejsen tager i alt 12 dage, tirsdag til lørdag i den efterfølgende uge. Der vil være en dansktalende buschauffør med på rejsen, der ledsager gruppen til Hirtshals og under sejladsen til Tórshavn og fra Tórshavn til Hirtshals og hjem igen. I Tórshavn vil en dansktalende guide tilstlutte sig gruppen og være rejseleder under hele turen på Island.

 

Denne unikke busrejse viser dig Islands smukkeste seværdigheder. Øen af ild og is, hvor naturen har skabt en hidtil uset baggrund af uendelige mange facetter. Se Europas mest betagenede vandfald, f.eks. den mægtige Dettifoss, den majestætiske Gullfoss og Goðafoss, gudernes vandfald. Oplev gigantiske lavaformationer og månelandskaber. Nyd synet over den smukke natur ved Mývatn og slap af i Mývatn Naturbads varme vand. Se Europas største gletscher, Vatnajökull, der dominerer og påvirker det meste af Islands sydlige kyst og  nyd synet af flydende isbjerge i Jökulsárlón gletsjerlagunen. Spadser gennem den farverige hovedstad Reykjavik.

 

 

Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen

 

I kahyt uden vindue:

kr. 22.390

 

I kahyt med vindue:

kr. 23.790

 

 

Pris for alene rejsende

 

I single kahyt med vindue:

kr. 27.590

 

 

Inklusiv i prisen:
 • 12 dages rejse
 • Sejlads Hirtshals/Seyðisfjörður tur/retur
 • Kahyt med eget toilet og bad samt TV
 • Halvpension ombord på MS Norröna (morgenmad og aftensbuffet)
 • 7 dages rundrejse på Island
 • 7 overnatninger på hotel, gæstgiveri og bondegård på Island
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • Entré til Mývatn Naturbad
 • Besøg på broen ombord på MS Norröna
 • Ølsmagning ombord på MS Norröna

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Program for dagene på Island

  Torsdag ankomst til Island

  Allerede på de første 30 km ser I 3 små vandfald. Efter et besøg i landsbyen Egilsstadir kører vi videre langs Østfjordene og gøre stop på vejen ved Petras Stensamling. Efter at have kørt langs langstrakte fjorde, ad snoede veje og over et lille bjergpas, kan vi nyde en storslået udsigt over gletscheren Vatnajökull. Vi overnatter i Höfn området.

   

  Ostfjordene

   

  Fredag på Island

  Et af dagens første højdepunkter er den fantastiske Jökulsárlón gletsjerlagune. I lagunen driver store og utrolige smukke isbjerge ud fra gjetsjeren. Vi passerer byen Kirkjubæjarklaustur og krydser Mýrdalssandurs udvaskede sletter, inden vi kommer til byen Vík og videre til Skógar,  hvor vi overnatter. 

   

   

  Lørdag på Island

  Vo begynder dagen med at besøge Skógar Folk Museum og det smukke 60 m høje Skógafoss vandfaldet, inden vi fortsætter langs sydkysten og besøger Seljalandsfoss. Derefter går turen til Gullfoss vandfaldet, som siges at være det smukkeste. Vi besøger også Geysir, hvor den mest berømte springende kilde, Strokkur, er. Derefter kører vi til Tingvellir National Park, et smukt og historisk område, hvor Islands parlament har sin oprindelse. Vi overnatter i Selfoss området.

   

  Gullfoss

   

  Søndag på Island

  Hovedstaden Reykjavík udforskes fra morgenstunden. Byen kombinerer hovedstadens fordele med landsbyens charme. Vi overnatter i Reykjavík. 

   

   

  Mandag på Island

  Vi besøger de flotte Hraunfossar vandfald, der udspringer fra lavaen og Islands største varme kilde Deildartunguhver. Herefter fortsætter vi nordpå forbi Grábrók krateret, hvor man kan klatre op og nyde den smukke udsigt over området. Vi fortsæter via Holtavörduheidi passet, som bringer os til området Húnavatnssýsla, som har en del landbrug, og området Skagafjördur er kendt for sit opdræt af islandske heste. Der er mulighed for at besøge Glaumbær Tørvegårds Museum. Vi fortsætter over det imponerende bjergpas Öxnadalsheidi (550 m) til Akureyri – den vigtigste by på nord Island. Vi overnatter ved Akureyri, som i 2015 blev kåret som rejsetip af Lonely Planet.

   

  Tirsdag på Island

  Vi kører via Goðafoss vandfaldet til søen Mývatn. I Mývatn findes Skútustaðir pseudokraterne og Dimmuborgir, som er en smuk lavalabyrint. Vi besøger Mývatn Naturbad (entré inkluderet) og Námaskarð, der med kogende mudderpøle og gule svovlformationer er et uforglemmeligt syn. Vi kører til Husavík, hvor vi overnatter. 

   

  Jarðböðin

   

  Onsdag på Island

  Vi ser fiskerihavnen i Husavík og Hafragilsfoss vandfald. På vej til Egilsstaðir kører vi til Dettifoss Islands kraftigste vandfald. Vi fortsæter øst over højlandsplateauet Möðrudalsheiði. Til sidst kører vi gennem dalen Jökuldalur til Egilsstaðir, den vigtigste by på Østisland, hvor vi overnatter.

   

   

  Torsdag

  Om morgenen går turen tilbage til tjek ind i Seyðisfjörður og ombord på MS Norröna. 

   

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Tórshavn. 18. okt 21:00
  Ankomst
  Hirtshals. 20. okt 10:00
  Afrejse
  Hirtshals. 20. okt 15:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser