+45 9655 8500
Smyril Line - 7 dage på Island med 2 svipture til Færøerne

7 dage på Island med 2 svipture til Færøerne

Afrejser udenfor højsæsonen: 25.08.2018–20.10.2018

Denne rejse er et spændende alternativ til dig, som kan rejse udenfor den deciderede turisthøjsæsonen, som måske overvejer et North Atlantic Cruise, men gerne vil have flere dage til at opleve Island og til dig, som gerne vil opleve Island og benytte muligheden for at snuse til Færøerne på samme rejse.

 

Denne pakkerejse er sammensat med sejlads til Island t/r med overnatning ombord i 2 pers. kahyt, et 9 timers stop på Færøerne mandag på udrejsen med deltagelse i arrangeret busudflugt til historiske Kirkjubø, et fuldt ruteprogram med 7 overnatninger på Island, et stop på 6 timer i Torshavn torsdag på hjemrejsen, hvor I  på gåfod kan opleve den charmerende lille hovedstad til fods, I får  morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen personbil med ombord.

 

Vores ruteprogram på Island er udarbejdet dag for dag og sprængfyldte af oplevelsesmuligheder, Længere nede på denne side kan du læse hele ruteprogrammet dag for dag på Island. Samtidig får I den unikke mulighed for at blive introduceret til det smukke færøske øhav, når vi stopper mandag  9 timer på vejen til Island i Torshavn på Færøerne, hvor I deltager på en busudflugt til Kirkjubø, Færøernes historiske hjerte. Torsdag på hjemrejsen stopper vi igen i 6 timer Torshavn, hvor I kan opleve byen på egen fod, før vi sejler videre hjemover.

 

Een ting er sikkert, I vil få indtryk, der sætter aftryk for livet! I kan også få masser af inspiration fra rejsedagbøger fra Island, som I kan læse on line her.

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person

 

Når 2 rejser sammen

 

I 2 personers kahyt uden vindue:

kr. 10.405

 

I 2 personers kahyt med vindue:

kr. 11.010

 

I 2 personers kahyt med dobbeltseng og vindue:

kr. 11.120

 

I 2 personers Deluxe kahyt:

kr. 12.255

 

 

Pris for 1 rejsende

 

I 1 personers kahyt uden vindue:

kr. 15.650

 

I 1 personers kahyt med vindue:

kr. 16.850

 

 

SMDIHP

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Island rutebeskrivelse (Rute 8)

  DAG 1 

  Efter landgang fra Norröna kører du fra Seydisfjordur til Egilsstadir, hvor du gør korte stop ved vandfaldene langs vejen. Efter en lille tur i Egilsstadir, kører du gennem Skriddalur området og gennem Breiddalsheidi bjergpasset til Breiddalur området, hvor børnene fra landbrugene i området sælger farverige sten, som de har fundet i bjergene. Alternativt kan du køre langs de østlige fjorde og gøre stop på vejen hos Petra Sten Museum. Derefter kører du videre ad snoede veje, mens du nyder den smukke udsigt. Du passere den lille by Djùpivogur, og herfra forsætter du til Höfn, et lidt større samfund, med en vigtig fiskerihavn. Du overnatter i dette område.

   

  DAG 2 

  Først kører du til Jökulsárlón gletscher lagune, hvor store isbjerge flyder rundt. Der er mulighed for sejlture i lagunen. Brug derefter lidt tid på at besøge Skaftafell Nationalpark og gå en tur til Svartifoss vandfaldet, (1½ times gåtur i alt), herefter fortsætter du langs sydkysten. Du krydser Skeidalársandur, en udvasket slette af sort sand, for foden af gletscheren. Herefter har du mulighed for at stoppe ved det lille kapel i Núpsstadur og lidt længere fremme de interessante basaltsøjler ved Dverghamrar. Dernæst passere du byen Kirkjubæjarklaustur, hvorefter du krydser Mýrdalssandur udvaskede sletter indtil du kommer til byen Vik. Tæt her ved er der mulighed for at køre op til Dyrhólaey klipperne og se søpapegøjerne (efter d. 25. juni). Overnatningen foregår i dette område.

   

  DAG 3 

  Besøg Skógar Folk Museum og Skógafoss vandfaldet inden du fortsætter din tur langs sydkysten, og gør et stop ved Seljalandsfoss, et smukt vandfald som er meget speciel; du kan gå bag ved det – hvis du ikke har noget imod at blive våd. Men i dag skal du også besøge et af Islands højdepunkter: Gullfoss vandfaldet, som nogle mener, er Islands smukkeste, og Geysir med de kogende, springende kilder hvor Stokkur er det mest berømte. Området byder også på mange boblende, dampende og kogende kilder. Herefter kører du til þingvellir Nationalpark, hvor det gamle historiske udendørs parlament bliv grundlagt i 930. Dette område er også meget interessant set fra et geologisk synspunkt, eftersom det er placeret på toppen af den midt-atlantiske ryg, hvor to jordplader langsomt glider fra hinanden. Dette gør at der er mange sprækker i jorden i þingvellir. Overnatning i Selfoss området.

   

  DAG 4 

  Om morgenen anbefaler vi et besøg i Den blå Lagune til en svømmetur i det mineralrige varme vand. Efter et afslappende besøg her, kører du til hovedstaden, hvor du bruger resten af dagen til at udforske byen. Der er meget du kan opleve i Reykjavik. Der er museer og gallerier, butikker, restauranter og cafeterier. Overnatning i Reykjavik.

   

  DAG 5 

  I dag er der mulighed for at shoppe i Reykjavik før du forlader byen. Vi anbefaler også at du kører til Borgarfjordur for at besøge Hraunfossar vandfaldene, Reykholt by og Deildartunguhver varme kilder. Overnatning i Borgarnes.

   

  DAG 6 

  I dag fortsætter du mod nord, forbi Grábrók krateret (hvor du kan klatre op og nyde den skønne udsigt over området), og over Holtavörduheidi passet, som bringer dig til Húnavatnssýsla området. Dette område har en del landbrug og Skagafjördur området er også kendt for sin opdræt af heste. Der er mulighed for at besøge Glaumbær Landbrugsmuseum. Fortsæt over det imponerende pas Oxnadalsheidi(550 m) mod Akureyri, den vigtigste by på nord Island. (290-390 km). Overnatning tæt ved Akureyri.

   

  DAG 7

  Kør via Godafoss vandfaldet til søen Mývatn, hvor du kan bruge resten af dagen. Ved Skútustadir er der pseudo-kratere. Dimmuborgirer er en smuk lavalabyrint med meget forunderlig lava- formationer, der skaber grobund for megen vegetation. En gåtur her er at anbefale. Et andet besøg kan gøres til Námaskard solfataras, hvor de grå mudderpøle rigtig koger, med det gule svovl bundfald, og lugten, som er uforglemmelig. Du kan også klatre op på Mount Hverfjall eller besøge Grjótagjá – en lille kløft der er fyldt med varmt vand, eller Stóragjá et ligende fænomen. Overnatning i Myvatn området.

   

  DAG 8 

  Kør mod nord langs Tjörnes halvøen og gør dit første stop i fiskerbyen Húsavik, for at se på den maleriske havn eller hvis du har lyst – tag på Whale Watching Safari. Du fortsætter langs den hestesko-formede halvø til Ásbyrgi, hvor du kan tage en kort gåtur til en lille men smuk skov. Dernæst kører du gennem Jökulsárgljúfur, som er en nationalpark. Du kan besøge Hafragilsfoss vandfaldet og du må ikke snyde dig selv for Dettifoss, Islands mest kraftfulde vandfald. Efter at have gået ned med den klippefyldte sti for at se vandfaldet fortsætter du over Mödrudalsheidi højlandsplateauet mod øst. Endelig kører du gennem Jökuldalur dalen til Egilsstadir, den vigtigste by i øst Island, hvor I overnatter. (280–300 km).

   

  DAG 9

  Om morgenen kører du 30 km tilbage til Seydisfjordur for at komme med færgen.

   

   

  Catalogue (single)

  • Oplevelsesmagasin om Island og Færøerne

   Oplevelsesmagasin om Island og Færøerne

   Få masser af inspiration, se flotte fotos og gode områdebeskrivelser.

  Catalogue (single)

  • Island Explorer Rejsedagbog

   Island Explorer Rejsedagbog

   To uger på Island. Livsnydernes rundtur i Island.

  Torshavn til fods

  Torshavn til fods

  Nyd en guidet tur og lær om de forskellige steder, du passerer, i smukke Tórshavn.

   

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 17. jul 11:30
  Ankomst
  Tórshavn. 18. jul 17:30
  Afrejse
  Tórshavn. 18. jul 18:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser