PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

Rejsedagbog fra Færøerne 2016

dk - Island med korte stop på Færøerne

Island med korte stop på Færøerne

Afrejser udenfor højsæsonen

Denne rejse er et spændende alternativ til dig, som kan rejse udenfor den deciderede turisthøjsæsonen, som måske overvejer et Viking Cruise, men gerne vil have flere dage til at opleve Island og til dig, som gerne vil opleve Island og benytte muligheden for at snuse til Færøerne på samme rejse.

 

Denne bilferie pakkerejse er sammensat med sejlads til Island t/r med overnatning ombord i 2 pers. kahyt, stop på Færøerne mandag på udrejsen deltagelse i arrangeret busudflugt til historiske Kirkjubø, et fuldt ruteprogram med 7 overnatninger på Island, 6 timer i Torshavn torsdag på hjemrejsen, hvor I kan opleve den charmerende lille hovedstad til fods, morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen personbil med ombord.

  
Vores ruteprogram på Island er udarbejdet dag for dag og sprængfyldte af oplevelsesmuligheder og der er vist heller ikke mange steder på jorden I kan opleve en så alsidig og storslået natur, som hér, for på Island udfolder naturen sig på den mest fantastiske vis. Vores ruteprogram på Island følger ringvejen  rundt om Island, hvor der er ca 1600 kilometer. Mængden af naturoplevelser undervejs er enorm og afvekslende. I kan opleve i gletchere og dampende geysere, varme, thermiske bade, svovllandskaber og brusende store vandfald. I kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaber og isbjerge, som driver rundt i krystalblå søer og små, charmerende landsbyer.  

 

Samtidig får I den unikke mulighed for at blive introduceret til det smukke færøske øhav, når vi stopper mandag på vejen til Island i Torshavn på Færøerne, hvor I deltager på en busudflugt til Kirkjubø, Færøernes historiske hjerte. Bygden på Streymoys sydvestkyst byder på en enestående udsigt over øerne Hestur og Koltur. Gennem middelalderen var Kirkjubøur Færøernes bispesæde, og dermed landets ånde lige og kulturelle centrum. Torsdag på hjemrejsen stopper vi igen i Torshavn, hvor I kan opleve byen på egen fod i 6 timer, før vi sejler videre hjemover.

 

Een ting er sikkert, I vil få indtryk, der sætter aftryk for livet! I kan også få masser af inspiration fra rejsedagbøger fra Island, som I kan læse on line her.

 

Bestilling

 • Bestilling kan ske på tlf. +45 96558500 eller på mail booking@smyrilline.dk.
 • Ved bestilling oplyses hvor I har set tilbuddet; navn, adresse og fødselsdato på begge rejsende samt bilens model og reg.nr, jeres mobiltelefonnummer og emailadresse

       

OBS 

 • Rejsen er  baseret på at 2 voksne bestiller og rejser sammen.
 • Det forventes ikke at være muligt at kunne køre fra borde under stop på Færøerne. 
 • Kahytsfordeling sker ombord på skibet og det er ikke muligt at bestille et specielt kahytsnr. eller dæk.
 • Der kan ikke betales ombord med LO Plus kort eller med Forbrugsforeningskort.

 

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 rejser sammen:

 

I lavsæsonen fra kr. 11.980

 

I mellemsæsonen fra kr. 13.760

 

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

 • Du kan få Færøerne billigt med, når du rejser til Island
 • Island og Færøerne er to vidt forskellige oplevelser – så få dem begge med, når du nu sejler i Nordatlanten
 • National Geographics læsere har valgt Færøerne som bedste rejsested i 2015
 • Island er valgt af ForbesLife som mest spændende rejsested i 2015

 

  Du snyder dig selv, hvis du ikke mindst én gang i dit liv krydser det nordatlantiske hav og besøger Island og Færøerne. 

   

  I højsæson:

  • Udrejse: Med afrejse lørdag fra Danmark, får du et 3-dages stop-over på Færøerne (søndag aften kl 22:30 til onsdag eftermiddag kl. 18:00).
  • Hjemrejse: Med afrejse torsdag fra Island, får du et 2-dages stop-over på Færøerne (fredag morgen kl. 03:00 til søndag aften kl. 23:30)

   

  I mellem- og lavsæson:

  • Udrejse: Med afrejse lørdag fra Danmark, får du ca. 9 timer på Færøerne (mandag kl. 05:00 - kl. 14:00)
  • Hjemrejse: Med afrejse onsdag fra Island, får du ca. 6 timer på Færøerne (torsdag kl. 15:00 - kl. 21:00) 

   

  Foruden disse muligheder kan du naturligvis altid springe af på Færøerne og tage et uges ophold på de grønne øer, medens du venter på, at Norröna henter dig og sejler dig hjem igen.  

   

  Se sejlplan 2018