+45 9655 8500
Smyril Line - 7 eller 14 dage på Island kombineret med 3 dage på Færøerne på udrejsen

7 eller 14 dage på Island kombineret med 3 dage på Færøerne på udrejsen

Udnyt den unikke mulighed, når I er afsted over det nordatlantiske ocean til at kombinere jeres rejse til Island med et par dages stop på Færøerne på udrejsen. Oplev to forbløffende lande på én rejse. To forskellige kulturer. To gange mulighed for at se det, I aldrig har set før.

 

Vi har sammensat pakkerejsen med sejlads t/r, overnatning ombord i 2-pers. kahyt med bad og toilet, 3 hotelovernatninger på Færøerne, 7 eller 14 overnatninger undervejs på ruten på Island på hotel, gæstgiveri og bondegård, morgenmad på hele rejsen og jeres egen personbil med ombord.

 Island er kåret som verdens mest sikre og fredelige rejsemål af Global Peace Index 2016 og der er ikke mange steder på jorden, I finder så storslået og alsidig natur, som hér, hvor jordpladerne mellem Amerika og Europa mødes. På Island udfolder naturen  sig på den mest fantastiske vis. I kan opleve isgletchere, dampende geysere, thermiske bade, svovllandskaber, brusende store vandfald, hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaber og isbjerge som driver rundt i krystalblå søer. 

 

Færøerne er 18 små ø’er, hvoraf de 17 er tilgængelig. 6 af ø’erne er forbundne med broer og tunneller. National Geographic Traveler’s har  kåret Færøerne, som verdens mest uspolerede ø’er og her kan du opleve en verden, som de fleste kan genkende fra filmen Ringenes Herre.  Intet sted på Færøerne er du længere væk end 5 km. fra havet og alle steder har du udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe. Der er store områder af uberørt natur og den færøske natur er let tilgængelig. Dagene på Færøerne tilrettelægger I selv som det passer jer og i rejsebeskrivelsen nedenfor får I forslag til hele ruten  
 

 

Pris pr. person når 2 rejser sammen:

 

7 nætter på Island og 3 nætter på Færøerne: 

 

I højsæsonen 2018 

 

fra kr. 16.960

 

 

14 nætter på Island og 3 nætter på Færøerne: 

 

I højsæsonen 2018 

 

fra kr. 25.195

 

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Rutebeskrivelse med stop på Færøerne

  Dagene på Færøerne er ikke programlagte. Vi foreslår at starte mandagen med en udflugt til det smukke naturområde Gjógv, ca. 1 time fra Torshavn. I kan I vælge to veje, som fører til Gjógv og det vil være naturligt at følge den ene på vejen til Gjógv og den anden tilbage. Besøg Funning, Gjógv, Slættarantindur, Risin og Kellingen, Tjørnuvik og Saksun og få en heldagstur, der kommer til at give indtryk med skønne naturoplevelser og masser af frisk luft. Om sommeren vil I opleve søpapegøjerne på deres korte sommerbesøg.

   

  Saksun

   

  Tirsdag foreslår vi at besøge Vestmannabjergene, kendt for de imponerende fuglefjelde og grotter. Om sommeren er der daglige sejlture gennem smalle sund og ind i dybe grotter. På vejen til Vestmanna passerer I Leynar og Kvivik, to smukke landsbyer.

   

  Onsdag bruges i Torshavn én af verdens mindste hovedsæder. Byen er en charmerende blanding af gammelt og nyt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regeringen er holder til. Det er også her hvor den “gamle by” i Tórshavn befinder sig. De små søde huse i den gamle by er løbende blevet restaureret og området er forvandlet til et hyggeligtog attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, en gammel fæstning bygget i år 1580, for at forsvare Tórshavn fra pirater. Fem minutters gang fra Havnen ligger Vaglið, byens centrum. Inden for gåafstand fra dette er der butikker og restauranter. Sidst på eftermiddagen går turen videre mod Island.

   

  Tinganes

   

  I ankommer til Seydisfjordur på Island og på jeres første strækning oplever I allerede de første 3 små, smukke vandfald. Besøg Egilsstadir og Breiddalur dalen, eller kør langs Øst fjordene. Kør langs langstrakte fjorde, ad snoede veje og over et lille bjergpas og nyd udsigten over Vatnajökull gletcheren. Overnatning i Höfn området. 

   

  Oplev den fantastiske Jökulsárlón gletscher lagune. Besøg Skaftafell National Park og Svartifoss vandfald. Kryds Skeidarársandur sletten. Se basaltsøjler ved Dverghamrar og kryds Mýrdalssandur’s udvaskede sletter. Overnatning i Vik området
   

  Svartifoss

   

  Se det høje Skógafoss vandfaldet og fortsæt langs sydkysten. Oplev det specielle Seljalandsfoss vandfald. Besøg et af Islands højdepunkter – Gullfoss vandfaldet. Oplev Geysir området og den berømte springende kilde Strokkur, Se Tingvellir National Park,hvor Islands parlament har sin oprindelse. Overnatningen i Selfoss området. 

   

  Start dagen med at udforske Reykjavik. Brug evtl. eftermiddagen i Den Blå lagune. Sidst på eftermiddagen går turen videre til Borgarfjördur, hvor der overnattes.
  Se Hraunfossar vandfaldene og fortsæt mod nord forbi Grábrók krateret Fortsæt via Holtavörduheidi passet til Húnavatnssýsla Fortsæt over det imponerende bjergpas Öxnadalsheidi (550 m) til Akureyri – den vigtigste by på nord Island (290-390 km). Overnatning i (ell. tæt ved) Akureyri.
   

  Blue Lagoon

   

  Oplev Myvatn området og se Skútustadir pseudokraterne og lavalabyrinten. Eller besøg Námaskard solfatara med kogende mudderpøle og svovlformationer. Se den smalle kløft Griótagjá fyldt med varmt vand. Overnatningen er i Mývatn området
   

  Kør langs Tjörnes halvøen med stop på fiskerihavnen i Húsavik, hvorfra der tilbydes hvalsafari. Besøg Jökulsárgljúfur National Park. Besøg Hafragilsfoss vandfald og Dettifoss, Islands kraftigste vandfald. Fortsæt mod øst over højlandsplateauet Mödrudalsheidi og slut turen gennem Jökuldalur dalen til Egilsstadir, hvor der overnattes
    

  Dettifoss

   

  Denne morgen går turen til Seydisfjordur, hvor rejsen hjemover med MS Norröna venter forude. 

   

  Catalogue (single)

  Catalogue (single)

  • Oplevelsesmagasin om Island og Færøerne

   Oplevelsesmagasin om Island og Færøerne

   Få masser af inspiration, se flotte fotos og gode områdebeskrivelser.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 22. maj 09:00
  Afrejse
  Seyðisfjørð. 23. maj 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 24. maj 15:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser