+45 9655 8500
Error loading xslt:
Saved to /Files/XmlXsltParserError.xml
System.Xml.Xsl.XslLoadException: Expected end of the expression, found ']'. ...ucts/product/code/@dk=$productID -->]<-- An error occurred at http://www.smyrilline.fo/Files/Templates/eCom/Product/Directives/productpage-2016-general-pricearea.xslt(905,8). at System.Xml.Xsl.XslCompiledTransform.LoadInternal(Object stylesheet, XsltSettings settings, XmlResolver stylesheetResolver) at Dynamicweb.Base.XmlXsltParse(XmlDocument xmlDoc, XmlReader xsltReader) System.Xml.Xsl.XslLoadException: Expected end of the expression, found ']'. ...ucts/product/code/@dk=$productID -->]<-- An error occurred at http://www.smyrilline.fo/Files/Templates/eCom/Product/Directives/productpage-2016-general-pricearea.xslt(905,8). at System.Xml.Xsl.XslCompiledTransform.LoadInternal(Object stylesheet, XsltSettings settings, XmlResolver stylesheetResolver) at Dynamicweb.Base.XmlXsltParse(XmlDocument xmlDoc, XmlReader xsltReader)

  Rutebeskrivelse med stop på Færøerne

  Dagene på Færøerne er ikke programlagte. Vi foreslår at starte mandagen med en udflugt til det smukke naturområde Gjógv, ca. 1 time fra Torshavn. I kan I vælge to veje, som fører til Gjógv og det vil være naturligt at følge den ene på vejen til Gjógv og den anden tilbage. Besøg Funning, Gjógv, Slættarantindur, Risin og Kellingen, Tjørnuvik og Saksun og få en heldagstur, der kommer til at give indtryk med skønne naturoplevelser og masser af frisk luft. Om sommeren vil I opleve søpapegøjerne på deres korte sommerbesøg.

   

  Saksun

   

  Tirsdag foreslår vi at besøge Vestmannabjergene, kendt for de imponerende fuglefjelde og grotter. Om sommeren er der daglige sejlture gennem smalle sund og ind i dybe grotter. På vejen til Vestmanna passerer I Leynar og Kvivik, to smukke landsbyer.

   

  Onsdag bruges i Torshavn én af verdens mindste hovedsæder. Byen er en charmerende blanding af gammelt og nyt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regeringen er holder til. Det er også her hvor den “gamle by” i Tórshavn befinder sig. De små søde huse i den gamle by er løbende blevet restaureret og området er forvandlet til et hyggeligtog attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, en gammel fæstning bygget i år 1580, for at forsvare Tórshavn fra pirater. Fem minutters gang fra Havnen ligger Vaglið, byens centrum. Inden for gåafstand fra dette er der butikker og restauranter. Sidst på eftermiddagen går turen videre mod Island.

   

  Tinganes

   

  I ankommer til Seydisfjordur på Island og på jeres første strækning oplever I allerede de første 3 små, smukke vandfald. Besøg Egilsstadir og Breiddalur dalen, eller kør langs Øst fjordene. Kør langs langstrakte fjorde, ad snoede veje og over et lille bjergpas og nyd udsigten over Vatnajökull gletcheren. Overnatning i Höfn området. 

   

  Oplev den fantastiske Jökulsárlón gletscher lagune. Besøg Skaftafell National Park og Svartifoss vandfald. Kryds Skeidarársandur sletten. Se basaltsøjler ved Dverghamrar og kryds Mýrdalssandur’s udvaskede sletter. Overnatning i Vik området
   

  Svartifoss

   

  Se det høje Skógafoss vandfaldet og fortsæt langs sydkysten. Oplev det specielle Seljalandsfoss vandfald. Besøg et af Islands højdepunkter – Gullfoss vandfaldet. Oplev Geysir området og den berømte springende kilde Strokkur, Se Tingvellir National Park,hvor Islands parlament har sin oprindelse. Overnatningen i Selfoss området. 

   

  Start dagen med at udforske Reykjavik. Brug evtl. eftermiddagen i Den Blå lagune. Sidst på eftermiddagen går turen videre til Borgarfjördur, hvor der overnattes.
  Se Hraunfossar vandfaldene og fortsæt mod nord forbi Grábrók krateret Fortsæt via Holtavörduheidi passet til Húnavatnssýsla Fortsæt over det imponerende bjergpas Öxnadalsheidi (550 m) til Akureyri – den vigtigste by på nord Island (290-390 km). Overnatning i (ell. tæt ved) Akureyri.
   

  Blue Lagoon

   

  Oplev Myvatn området og se Skútustadir pseudokraterne og lavalabyrinten. Eller besøg Námaskard solfatara med kogende mudderpøle og svovlformationer. Se den smalle kløft Griótagjá fyldt med varmt vand. Overnatningen er i Mývatn området
   

  Kør langs Tjörnes halvøen med stop på fiskerihavnen i Húsavik, hvorfra der tilbydes hvalsafari. Besøg Jökulsárgljúfur National Park. Besøg Hafragilsfoss vandfald og Dettifoss, Islands kraftigste vandfald. Fortsæt mod øst over højlandsplateauet Mödrudalsheidi og slut turen gennem Jökuldalur dalen til Egilsstadir, hvor der overnattes
    

  Dettifoss

   

  Denne morgen går turen til Seydisfjordur, hvor rejsen hjemover med MS Norröna venter forude. 

   

  Catalogue (single)

  Catalogue (single)

  • Oplevelsesmagasin om Island og Færøerne

   Oplevelsesmagasin om Island og Færøerne

   Få masser af inspiration, se flotte fotos og gode områdebeskrivelser.

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 17. jul 11:30
  Ankomst
  Tórshavn. 18. jul 17:30
  Afrejse
  Tórshavn. 18. jul 18:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser