Pakkerejser - krydstogt - kør selv ferie

dk - Jubilæumsrejse 12. juni 2018 Island m. stop på Færøerne

Jubilæumsrejse 12. juni 2018 Island m. stop på Færøerne

500 kr. jubilæumsrabat pr. person. Kun 10 rejser. Bestil nu og ikke senere end 29.12.17.

I anledning af vores 35 års jubilæum tilbyder vi 10 rejser á 2 personer med afrejse den 12. juni 2018, hvor I får 500 DKK i jubilæumsrabat pr. person.

 

Vi har sammensat pakkerejsen med sejlads Danmark-Island-Færøerne-Danmark med overnatning ombord i 2-pers. kahyt med bad og toilet, fuldt ruteprogram på Island dag for dag med 7 overnatninger undervejs på ruten på  hotel, gæstgiveri og bondegård, 3 dage m. hotelovernatning på Færøerne på hjemrejsen, morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen personbil med ombord. Nedenfor kan du se programmet. Vil I gøre dagene endnu mere spændende kan du med fordel tilkøbe en eller flere udflugter på Island, du kan se mulighederne her. I kan også snuppe en bilfri dag på Færøerne og tage med på én af vores udflugter med bus og guide, se mulighederne her.

 

Vil I spare endnu mere kan I med fordel forudbestille forplejningen ombord og spare ca. 15% ift priserne ombord. Undervejs er der også gode muligheder for at spare i vores moderne Tax Free shop.

 

Ubeskrivelige oplevelser på Island

De nordamerikanske og europæiske kontinentalplader mødes og brydes, netop hvor Island er placeret, og det har givet Island de mest spektakulære naturfænomener som vulkaner, storslåede vandfald, isgletsjere og varme, thermiske bade, lavamarker og svovllandskaber, smukke søer med flydende isbjerge og små hyggelige landsbyer. I næsten hver landsby kan du tage et varmt bad i de naturlige thermiske bade. Der er kort fortalt naturfænomener, der nærmest ikke lader sig beskrive, men skal opleves og de store oplevelser venter for alvor, når du tager din bil og kører øen rundt. 

 

Tinganes FærøerneUberørt natur på Færøerne

Med et stop på Færøerne kører du direkte fra færgelejet og videre ind i en af verdens mindste hovedstæder, den charmerende by Tórshavn. Oplev det unikke ø hav med 18 øer, hvor de 17 er tilgængelige - heraf seks via broer eller tunneler og resten med små bådoverfarter i det brusende hav. Den majestætiske udsigt over landskaber, der brydes med fjelde og små landsbyer, er ubeskrivelig. Næsten som at opleve The Shire i Ringenes Herre bare i en nordisk version. Naturen er uspoleret og uberørt, og alle steder fornemmer man det mægtige hav lige i nærheden.

 

Bestilling

 • Jubilæumstilbuddet kan kun bestilles frem til og med 29.12.17 eller før v/udsolgt.
 • Tilbuddet kan ikke bestilles on line. Tilbuddet skal bestilles på tlf. +4596558500 eller på mail booking@smyrilline.dk.
 • Tilbuddet kan ikke betales med LO+ eller med FBF betalingskort.

 

Tilbudsbetingelser

 • Der er ikke muligt at opnå yderligere rabat eller medlemsfordele ved køb af dette specialtilbud.
 • De viste tilbudspriser er fratrukket rabatten og gælder kun, når 2 voksne over 18 år rejser sammen. 
 • Rabatterede produkter kan ikke kombineres med andre produkter eller andre tilbud. 
 • Tilbud kan ikke ændres i sammensætning, rute eller afrejsetidspunkt.
 • Tilbud kan ikke benyttes med bagudvirkende kraft ved allerede bestilte rejser. 
 • Kahytsfordeling sker ombord på skibet og det er ikke muligt at bestille et specielt kahytsnr. eller dæk.

 

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person, når 2 rejser sammen (jubilæumsrabatten er fratrukket de viste priser)

 

I 2-køjes kahyt uden vindue: kr. 16.460
 
I 2-køjes kahyt med vindue: kr. 17.310

 

 

SMDIHPX

Inklusiv i prisen:
 • Sejlads Danmark-Island-Færøerne-Danmark
 • Overnatning i 2 pers. kahyt m/toilet og bad
 • Egen bil (max 5 m L/1,9 m H)
 • 7 overnatninger på Island program Explorer Light
 • Fuldt ruteprogram dag for dag på Island
 • 3 dage m. hotel på Færøerne fra fredag til søndag. 
 • Morgenmad på hele rejsen

 

Tilkøbsmuligheder:
 • Forplejning ombord, se muligheder og priser her.
 • Ekstra m. over 5 m.: kr. 2.150 pr. meter (retur).
 • Udflugter på Island. Se mere her.
 • Afbestillingsforsikring: 5%

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  I ankommer til Seydisfjordur på Island og på jeres første strækning oplever I allerede de første 3 små, smukke vandfald. Besøg Egilsstadir og Breiddalur dalen, eller kør langs Øst fjordene. Kør langs langstrakte fjorde, ad snoede veje og over et lille bjergpas og nyd udsigten over Vatnajökull gletcheren. Overnatning i Höfn området.

   

  Oplev den fantastiske Jökulsárlón gletscher lagune. Besøg Skaftafell National Park og Svartifoss vandfald. Kryds Skeidarársandur sletten. Se basaltsøjler ved Dverghamrar og kryds Mýrdalssandur’s udvaskede sletter. Overnatning i Vik området.
   

  Se det høje Skógafoss vandfaldet og fortsæt langs sydkysten. Oplev det specielle Seljalandsfoss vandfald. Besøg et af Islands højdepunkter – Gullfoss vandfaldet. Oplev Geysir området og den berømte springende kilde Strokkur, Se Tingvellir National Park,hvor Islands parlament har sin oprindelse. Overnatningen i Selfoss området.

   

  Start dagen med at udforske Reykjavik. Brug evtl. eftermiddagen i Den Blå lagune. Sidst på eftermiddagen går turen videre til Borgarfjördur, hvor der overnattes.

  Se Hraunfossar vandfaldene og fortsæt mod nord forbi Grábrók krateret Fortsæt via Holtavörduheidi passet til Húnavatnssýsla Fortsæt over det imponerende bjergpas Öxnadalsheidi (550 m) til Akureyri – den vigtigste by på nord Island (290-390 km). Overnatning i (ell. tæt ved) Akureyri.

   

  Oplev Myvatn området og se Skútustadir pseudokraterne og lavalabyrinten. Eller besøg Námaskard solfatara med kogende mudderpøle og svovlformationer. Se den smalle kløft Griótagjá fyldt med varmt vand. Overnatningen er i Mývatn området
   

  Kør langs Tjörnes halvøen med stop på  fiskerihavnen i Húsavik, hvorfra der tilbydes hvalsafari. Besøg Jökulsárgljúfur National Park. Besøg Hafragilsfoss vandfald og Dettifoss, Islands kraftigste vandfald. Fortsæt mod øst over højlandsplateauet Mödrudalsheidi og slut turen gennem Jökuldalur dalen til Egilsstadir, hvor der overnattes.

   

  Denne morgen går turen til Seydisfjordur, hvor rejsen til Færøerne venter forude.
   

  Dagene på Færøerne er ikke programlagte. Vi foreslår at bruge fredagen med en udflugt til det smukke naturområde Gjoegv, ca. 1 time fra Torshavn. I kan I vælge to veje, som fører til Gjogv og det vil være naturligt at følge den ene på vejen til Gjogv og den anden tilbage. Besøg Funning, Gjogv, Slættarantindur, Risin og Kellingen, Tjørnuvik og Saksun og få en heldagstur, der kommer til at give indtryk med skønne naturoplevelser og masser af frisk luft. Om sommeren vil I opleve søpapegøjerne på deres korte sommerbesøg.

   

  Lørdag foreslår vi at besøge Vestmannabjergene, kendt for de imponerende fuglefjelde og grotter. Om sommeren er der daglige sejlture gennem smalle sund og ind i dybe grotter. På vejen til Vestmanna passerer I Leynar og Kvivik, to smukke landsbyer.

   

  Søndag kan bruges i Torshavn én af verdens mindste hovedsæder. Byen er en charmerende blanding af gammelt og nyt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regeringen er holder til. Det er også her hvor den “gamle by” i Tórshavn befinder sig. De små søde huse i den gamle by er løbende blevet restaureret og området er forvandlet til et hyggeligtog attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, en gammel fæstning bygget i år 1580, for at forsvare Tórshavn fra pirater. Fem minutters gang fra Havnen ligger Vaglið, byens centrum. Inden for gåafstand fra dette er der butikker og restauranter.  
    

  Herfra starter rejsens sidste etape med hjemrejsen ombord på MS Norröna tilbage til Danmark.

  • Rute 1:

   Explorer Light (1 uge)

   Sommer

   Denne tur går hele vejen rundt om Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450–1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge nogle af de mest spektakulære steder på Island - mest af Island på kortest tid!

  Der tages forbehold for fejl og rettelser