+45 9655 8500
Smyril Line - 7 eller 14 dage på Island kombineret med 3 dage på Færøerne på hjemrejsen

7 eller 14 dage på Island kombineret med 3 dage på Færøerne på hjemrejsen

Denne kombinerede rejse er én af vores  mest populære pakkerejse. De to destinationer er meget forskellige og hver er en oplevelse værd. Vi har sammensat ruteprogrammer sprængfyldte med oplevelsesmuligheder og vi garanterer, at I vil have fået indtryk der sætter aftryk for livet, når I vender hjemad.

 

Vi har sammensat pakkerejsen med sejlads t/r, overnatning ombord i 2-pers. kahyt med bad og toilet, 7 eller 14 overnatninger undervejs på ruten på Island på hotel, gæstgiveri og bondegård, 3 hotelovernatninger på Færøerne, morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen personbil med ombord.

 

Island er kåret som verdens mest sikre og fredelige rejsemål ud af 163 rejsemål i 2016 af Global Peace Index. Der er ikke mange steder på jorden, I finder så storslået og alsidig natur, som hér, hvor jordpladerne mellem Amerika og Europa mødes. På Island udfolder naturen  sig på den mest fantastiske vis. I kan opleve isgletchere, dampende geysere, thermiske bade, svovllandskaber, brusende store vandfald, hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaber og isbjerge som driver rundt i krystalblå søer. 

 

Færøerne er 18 små ø’er, hvoraf de 17 er tilgængelig. 6 af ø’erne er forbundne med broer og tunneller. National Geographic Traveler’s har kåret Færøerne, som verdens mest uspolerede ø’er og her kan du opleve en verden, som de fleste kan genkende fra filmen Ringenes Herre.  Intet sted på Færøerne er du længere væk end 5 km. fra havet og alle steder har du udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe. Der er store områder af uberørt natur og den færøske natur er let tilgængelig. Dagene på Færøerne tilrettelægger I selv som det passer jer og nedenfor (se rejseforslag) får I vores forslag til ruten.

 

Vi anbefaler også at udvide oplevelserne med en eller to udflugter på Island, vores anbefaling er hvalsafari fra Husavik, en sejltur på is-søen Jökulsarlon og et varmt bad i Myvatn. Læs mere om udflugtsmulighederne her.

 

Det er også muligt at vælge rejsens rute så I besøger Færøerne på udrejsen

 

 

Pris pr. person når 2 rejser sammen:

 

7 nætter på Island og 3 nætter på Færøerne 

 

I højsæsonen 2018 

 

fra kr. 16.960

 

 

14 nætter på Island og 3 nætter på Færøerne 

 

I højsæsonen 2018 

 

fra kr. 24.110

 

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Rejseforslag

  I ankommer til Seydisfjordur på Island og på jeres første strækning oplever I allerede de første 3 små, smukke vandfald. Besøg Egilsstadir og Breiddalur dalen, eller kør langs Øst fjordene. Kør langs langstrakte fjorde, ad snoede veje og over et lille bjergpas og nyd udsigten over Vatnajökull gletcheren. Overnatning i Höfn området.

   

  Oplev den fantastiske Jökulsárlón gletscher lagune. Besøg Skaftafell National Park og Svartifoss vandfald. Kryds Skeidarársandur sletten. Se basaltsøjler ved Dverghamrar og kryds Mýrdalssandur’s udvaskede sletter. Overnatning i Vik området.

   

  Jokulsarlon
   

  Se det høje Skógafoss vandfaldet og fortsæt langs sydkysten. Oplev det specielle Seljalandsfoss vandfald. Besøg et af Islands højdepunkter – Gullfoss vandfaldet. Oplev Geysir området og den berømte springende kilde Strokkur, Se Tingvellir National Park,hvor Islands parlament har sin oprindelse. Overnatningen i Selfoss området.

   

  Start dagen med at udforske Reykjavik. Brug evtl. eftermiddagen i Den Blå lagune. Sidst på eftermiddagen går turen videre til Borgarfjördur, hvor der overnattes.

   

  Blue Lagoon

   

  Se Hraunfossar vandfaldene og fortsæt mod nord forbi Grábrók krateret Fortsæt via Holtavörduheidi passet til Húnavatnssýsla Fortsæt over det imponerende bjergpas Öxnadalsheidi (550 m) til Akureyri – den vigtigste by på nord Island (290-390 km). Overnatning i (ell. tæt ved) Akureyri.

   

  Oplev Myvatn området og se Skútustadir pseudokraterne og lavalabyrinten. Eller besøg Námaskard solfatara med kogende mudderpøle og svovlformationer. Se den smalle kløft Griótagjá fyldt med varmt vand. Overnatningen er i Mývatn området
   

  Kør langs Tjörnes halvøen med stop på fiskerihavnen i Húsavik, hvorfra der tilbydes hvalsafari. Besøg Jökulsárgljúfur National Park. Besøg Hafragilsfoss vandfald og Dettifoss, Islands kraftigste vandfald. Fortsæt mod øst over højlandsplateauet Mödrudalsheidi og slut turen gennem Jökuldalur dalen til Egilsstadir, hvor der overnattes.

   

   

  Denne morgen går turen til Seydisfjordur, hvor rejsen til Færøerne venter forude.
   

  Dagene på Færøerne er ikke programlagte. Vi foreslår at bruge fredagen med en udflugt til det smukke naturområde Gjoegv, ca. 1 time fra Torshavn. I kan I vælge to veje, som fører til Gjogv og det vil være naturligt at følge den ene på vejen til Gjogv og den anden tilbage. Besøg Funning, Gjogv, Slættarantindur, Risin og Kellingen, Tjørnuvik og Saksun og få en heldagstur, der kommer til at give indtryk med skønne naturoplevelser og masser af frisk luft. Om sommeren vil I opleve søpapegøjerne på deres korte sommerbesøg.

   

   

  Lørdag foreslår vi at besøge Vestmannabjergene, kendt for de imponerende fuglefjelde og grotter. Om sommeren er der daglige sejlture gennem smalle sund og ind i dybe grotter. På vejen til Vestmanna passerer I Leynar og Kvivik, to smukke landsbyer.

   

  Søndag kan bruges i Torshavn én af verdens mindste hovedsæder. Byen er en charmerende blanding af gammelt og nyt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regeringen er holder til. Det er også her hvor den “gamle by” i Tórshavn befinder sig. De små søde huse i den gamle by er løbende blevet restaureret og området er forvandlet til et hyggeligtog attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, en gammel fæstning bygget i år 1580, for at forsvare Tórshavn fra pirater. Fem minutters gang fra Havnen ligger Vaglið, byens centrum. Inden for gåafstand fra dette er der butikker og restauranter.  

   

  Tinganes


    

  Herfra starter rejsens sidste etape med hjemrejsen ombord på MS Norröna tilbage til Danmark.

  Catalogue (single)

  Catalogue (single)

  • Oplevelsesmagasin om Island og Færøerne

   Oplevelsesmagasin om Island og Færøerne

   Få masser af inspiration, se flotte fotos og gode områdebeskrivelser.

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 17. jul 11:30
  Ankomst
  Tórshavn. 18. jul 17:30
  Afrejse
  Tórshavn. 18. jul 18:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser