Familien på farten

Åbne foredrag om at rejse på Island og Færøerne

Vi har den store fornøjelse at samarbejde med Familien på Farten, Anne-Grethe og Helge, som så mange kender fra deres inspirerende TV rapporter og foredrag om deres mange ”kør-selv” rejser rundt om i verden.

 

I den senere årrække har Familien på Farten besøgt Island og Færøerne 2 gange, begge har bidraget til de meget personlige og inspirerende foredragsrækker, Familien på Farten  afvikler rundt om i Danmark. 

 

Her kan du se, hvilke åbne foredrag Familien på Farten p.t. har planlagt om Island og Færøerne. Nye kommer løbende til, som de bliver booket og vi opdaterer siden med nye, så det er værd at følge med.

 

Bestil et skræddersyet foredrag om Island 

Er I flere, der kunne tænke sig, at få et foredrag om Island; hvor og når det passer jer er det også muligt. Måske i en forening, en rejseklub ell. lign?

 

Leif Stubkjær er professionel fotograf, film- og videoproducent og har produceret adskillige dokumentar- og naturprogrammer til bl.a. Danmarks Radio og TV2 og regnes for en meget erfaren og værdsat foredragsholder, hvis foredrag er visuelle oplevelser fra steder de færreste selv kommer forbi.

 

Leifs foredrag kan bedst beskrives som “Underholdning med indhold”, med lige megen vægt på begge dele og kan aftales på foredragsportalen.dk/hvor-verden-spraekker/

 

Rejsedagbøger og videoer fra Livsnyderne

Vi samarbejder tæt med ”Livsnyderne” også kendt som Rita og Mogens, som du måske kender fra deres mange, inspirerende rejsedagbøger, som du kan læse on line.

 

I den senere årrække har Livsnyderne besøgt Island, Færøerne og også rejst på vores cruise. Rejsedagbøgerne er fyldt med daglige oplevelser og gode tip, og er en virkelig god inspirationskilde at læse før rejsen. 

 

Du kan læse rejsedagbøgerne her.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Hirtshals. 25. maj 15:00
Ankomst
Tórshavn. 27. maj 06:00
Afrejse
Tórshavn. 27. maj 14:00

Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
    og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser