+45 9655 8500
dk - Bustur til Gásadalur

Bustur til Gásadalur

Bustur til Gásadalur

En bustur fra Tórshavn til Bø og Gásadalur inkl. et let måltid samt kaffe/te og kage på Gásadalsgarður

På vej til Gásadalur stopper vi i landsbyen Bøur, hvor vi går en tur i landsbyen. Fra Bø er der en fantastisk udsigt til den ubeboede holm Tindhólmur med de fem toppe: Ytsti, Arni, Lítli, Breiði og Boygdi. Efter stoppet i Bøur fortsætter vi til Gásadalur, hvor der serveres et let måltid med kaffe / te og kage i den hyggelige café Gásadalsgarður.

 

Gásadalur er hjemsted for det smukke og berømte vandfald Múlafossur. Múlafossur er et ”must see” og er en af de største turistattraktioner på Færøerne. Udsigten over Gásadalur og Múlafossur er helt spektakulært med vandfaldet, der falder ud af øen.

 

Landsbyen Gásadalur er omgivet af de højeste bjerge på øen Vágar og har en panoramaudsigt over øen Mykines. Indtil for nyligt var landsbyen Gásadalur den eneste landsby på Færøerne uden vejforbindelse til andre landsbyer. Stien over bjerget, hvor posten blev transporteret tre gange om ugen, var den eneste forbindelse til omverdenen. Nu bryder en tunnel isolationen, men den hyggelige atmosfære i landsbyen er stadig intakt.

 

Vi laver et sidste stop undervejs på turen til Tórshavn, hvor I får muligheden for at tage nogle billeder af Færøernes uberørte natur.
 

Ansvarsfraskrivelse udflugter

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor gør vi opmærksom på de risici, der er forbundet med det færøske miljøs unikke egenskaber. Færdes du derfor i det færøske miljø, uanset om dette sker på egen hånd, eller efter inspiration fra vores hjemmesider eller om det sker sammen med én af vores rejseguider, sker dette på egen risiko og eget ansvar. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade i sådan forbindelse.

 

Inkluderet i udflugtens pris

Ugedag
lørdag,
Tidspunkt
10:00-15:00
Varighed
5 timer
Inklusiv i prisen
Bustur med guide, en tur i landsbyen Bøur og Gásadalur, foto stop og let måltid inkl. kaffe/te og kage i Gásadalsgarður Guesthouse
Muligt i sæson
Sommer
Muligt i perioden
08.06-17.08.2019
Afhentning
Hotel Føroyar, Oyggjarvegur 45, Tórshavn kl. 09:50 / Tórshavn Bus terminal, Eystara Bryggja kl 10:00
Pris pr. person
DKK 598
Sprog
Dansk og engelsk

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Tórshavn. 22. apr 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 23. apr 09:00
Afrejse
Seyðisfjørð. 24. apr 20:00

Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
    og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser