+45 9655 8500

Udflugter på Færøerne

Ta' med på en af vores udflugter

Smyril Line tilbyder busudflugter med dansk- og engelsktalende guide hver uge i sommerperioden, fire dage om ugen. Mandagsudflugten går til historiske Kirkjubøur og en rundtur i Tórshavn, hvor den gamle bydel á Reyni, hvor Færøernes landsstyre, Tinganes, også ligger, besøges til fods. Onsdage tilbydes udflugten til den tidligere stadsgård Garðahúsið, hvor værtsparret serverer the/kaffe og kage. Denne udflugt giver dig en unik mulighed for at opleve den særlige færøske gæstfrihed samt den storslåede natur på både Streymoy og Eysturoy. Torsdag går vores udflugt til landsbyen Gjógv på Eysturoy, der er kendt for sin storslåede slugt, som også har givet bygden sit navn. Gjógv betyder slugt på færøsk. Fredagsudflugten går til den maleriske landsby Saksun, der er kendt for sin strand, omgivet af stejle bjerge, samt kirken fra 1858 og gården Dúvugarður, som stammer fra 1600-tallet. 

 

Fra april til juni er det også muligt at bestille busturen Tórshavn og Kirkjubøur samt busturen til Gjógv. Busturen Tórshavn og Kirkjubøur gennemføres alle mandage i perioden 9. april til og med 4. juni samt 27. august til og med 22. oktober 2018. Busturen til Gjógv er alle torsdage fra 12. april til og med 7. juni samt 30. august til og med 25. oktober 2018. 

 

Udflugterne kan bestilles sammen med din rejse. Du kan vælge at forudbestille helt frem til en måned før afrejsen ved at kontakte os på tlf. +45 96 55 85 00. Betaling af udflugterne forfalder samtidig ved forudbestilling med betalingskort. 

 

Smyril Line forbeholder sig retten til at ændre eller aflyse en udflugt i tilfælde af vejrlig eller andre uforudsete forhold. Såfremt Smyril Line uanset årsag skulle se sig nødig til at ændre i en udflugt er der ikke mulighed for refundering af udflugten. Såfremt Smyril Line uanset årsag skulle se sig nødig til at aflyse en udflugt vil beløbet blive refunderet efter hjemkomsten. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder Smyril Line sig retten til at afvise deltagende i at deltage på udflugten, såfremt guiden vurderer, at fodtøj; beklædning ikke er velegnet til udflugten.

 

  Smyril Line udflugter 2018

  sml-productlist-2015-new-general

  Catalogue (single)

  Catalogue (single)

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 24. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 26. feb 05:00
  Afrejse
  Tórshavn. 26. feb 14:00

  Der tages forbehold for fejl og rettelser