+45 9655 8500
Smyril Line - Oplev verdens mest uspolerede ø hav

Oplev verdens mest uspolerede ø hav

Ta’ 10 dage på Færøerne med 3 stop

Vi har sammensat dette ø hop med udgangspunkt i 3 ø hop undervejs. I tager jeres egen personbil med ombord og sejler med  MS Norröna i 2 personers kahyt med toilet, bad og TV. På Færøerne starter jeres oplevelsesrejse med 4 hotelovernatninger i verdens mindste hovedstad Torshavn. Herfra går turen videre med ca 1 times kørsel til natursmukke Gjógv, hvor I overnatter 3 nætter på det hyggelige gæstegiveri Gjáargarður. Sidste del af opholdet på Færøerne er på ø’en Sandoy, kendt for sin sandstrand og grønne omgivelser, hvor I overnatter 3 nætter på Hotel Skálavik.

 

Kort over Færøerne

Alle steder på Færøerne er vejene er rolige og tager jer kringlet rundt på ø’erne altid omgivet af en eller flere af de 340 bjergtoppe og ofte også af havet, for ingen steder vil I være længere væk end 5 kilometer fra det brusende Atlanterhav. 6 af ø’erne er forbundne med tunneller eller broer og 11 andre kan besøges af søvejen, hvor der alle steder er etableret gode forbindelser med små bådoverfarter. Dagene på Færøerne planlægger I selv og der er masser af inspiration af hente i vores 20 siders oplevelsesmagasin som med smukke fotos og gode områdebeskrivelser tager jer med rundt på Færøerne.

Vil I orientere jer om vejret kan I f.eks. benytte mitrejsevejr.dk/l/klima-faeroeerne.

 

*Det er også muligt at sammensætte jeres ø hop med andre udgangspunkter, f.eks. med stop i Klaksvik. Prisen vil reguleres ift antal nætter og overnatningsteder.

 

Færøerne er 18 vulkanske klippeøer med stejle forbjerge, bløde græsmarker og gamle vandrestier mellem farverige, små landbyer. Den storslåede og uberørte natur på Færøerne er alle steder og lige uden for døren. Intet sted på Færøerne er I længere end fem kilometer fra havet, men alle steder har I udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe. 

 

TIP
Vi markedsfører vores rejser i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er efterspurgte. Derfor vil vi gerne gøre  opmærksom på, at afrejser og overnatningssteder i perioden 14.06-11.08.2018 kan blive hurtigt  udsolgt og vi anbefaler at bestille hurtigt og benytter vores attraktive betalingsbetingelser.

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du kunne opnå medlemsrabat på denne rejse. Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorgaisation oplyses straks ved bestilling .Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

Lidt om det praktiske

Vi har udarbejdet et informationsmagasin til dig, hvor du kan finde svar på mange af de mest hyppige spørgsmål ifm rejsen. Informationsmagasinet kan du læse online her.

Vil I orientere jer om vejret kan I f.eks. benytte mitrejsevejr.dk/l/klima-faeroeerne

Vil I læse om sejlplanen med MS Norröna kan I gøre det her og også om ankomst og afrejse her. Vil I læse om sejlplanen til Sandoy kan I gøre det her og om priser her.  
Vil I læse lidt om hvad MS Norröna kan tilbyde undervejs kan I gøre det her 


 

Sådan kommer I til og fra Sandoy

Sejladsen over tager ca. 30 min. og færgen hedder: M/F Teistin.
Priser for overfart betaler I på returrejsen fra ø’en. Priser finder I her. Vejledende (2015) for bil og 1 chauffør: Bil < 5m: DKK 160,- + prisen for voksne pr. person over 15 år er 40 kr. retur. Børn 7-15 år betaler ½ pris. Biler over 7 m. og/eller højere end 1,9 m, bedes bestille plads på tlf. +298 293103. Vejledende for ekstra længde på bil pr. ekstra meter over 5 kr. 480.

 
Sejlplan findes her (se under Skopun-Gomlarætt). Gomlurætt (på denne side af øen), Skopun (på den anden side). Det tager ca. 20 min. at køre fra Tórshavn til Gomlurætt. Det tager ca. 20-30 min. at køre Skopun til Skálavík. Køretøjer bør være i køen mindst 15 minutter. før afgang.

Pris pr. person når 2 rejser sammen

 

I lavsæsonen 2018

 

14 dages rejse med 10 nætter på Færøerne og med 3 ø-hop på hotel:

 

fra kr. 9.850

 

 

Det er også muligt at pakke ø hoppet med færre eller flere dage på Færøerne.

 

SMDFHP

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

Catalogue (single)

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Hirtshals. 17. jul 11:30
Ankomst
Tórshavn. 18. jul 17:30
Afrejse
Tórshavn. 18. jul 18:00

Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
    og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser