+45 9655 8500
dk - Oplev verdens mest uspolerede ø hav

Oplev verdens mest uspolerede ø hav

Ta’ på ø hop og oplev verdens mest uspolerede ø hav

Færøerne er 18 vulkanske klippeøer med stejle forbjerge, bløde græsmarker og gamle vandrestier mellem farverige, små landbyer. Den storslåede og uberørte natur på Færøerne er alle steder og lige uden for døren. Intet sted på Færøerne er I længere end fem kilometer fra havet, men alle steder har I udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe.

 

Når I rejser på ø hop får I de bedste muligheder for at opleve Færøernes smukke ø hav, de forskellige ø’er og byer og opleve både by, landsby og natur. Vi har sammensat vores ø hop så I kan vælge mellem 10 dage eller 7 dage på Færøerne. 

 

Saksun

 

Alle steder på Færøerne er vejene er rolige og tager jer kringlet rundt på ø’erne altid omgivet af en eller flere af de 340 bjergtoppe og ofte også af havet, for ingen steder vil I være længere væk end 5 kilometer fra det brusende Atlanterhav. 6 af ø’erne er forbundne med tunneller eller broer og 11 andre kan besøges af søvejen, hvor der alle steder er etableret gode forbindelser med små bådoverfarter. Dagene på Færøerne planlægger I selv. Og I kan hente god inspiration her i vores 20 siders oplevelsesmagasin som med flotte fotos og gode områdebeskrivelser tager jer med rundt på Færøerne.  Vil I orientere jer om vejret kan I f.eks. benytte mitrejsevejr.dk/l/klima-faeroeerne.

 

Viðareiði

 

Vælger I 10 dage på Færøerne med 3 øhop starter rejse med 4 hotelovernatninger på hotel i Torshavn, derfra går turen videre med 3 hotelovernatninger i Gjógv på Eysturoy og slutter med 3 overnatninger på ø’en sandoy på Hotel Skálavík. Vælger I 7 dage med 2 øhop starter rejsen med 4 overnatninger i Torshavn og slutter med 3 overnatning på ø’en Sandoy.* 

 

Vores rejsekonsulenter har alle rejst på Færøerne og glæder sig til at hjælpe dig med din bestilling på tlf. +45 96558500 og email booking@smyrilline.dk

 

Lidt om det praktiske

 • Der kan forekomme varation i rejsens sammensætning afhængig af rejsetidspunkt, varighed og ledig hotelkapacitet. 
 • Vil I læse lidt om hvad MS Norröna kan tilbyde undervejs kan I gøre det her.
 • Vil I læse om sejlplanen med MS Norröna kan I gøre det her og også om ankomst og afrejse her.
 • Vil I læse om sejlplanen til Sandoy kan I gøre det her og om priser her.  
 • Det er nemt at komme til og fra Hirtshals, for I følger blot E45 og drejer af på E39 til Hirtshals og kører på motorvej helt frem til ca 2 km før havnen. Vil I orientere jer om afstand kan I f.eks. gøre det på dk.afstand.org.

 

 

  Sådan kommer I til og fra Sandoy

  Sejladsen over tager ca. 30 min. og færgen hedder: M/F Teistin. 

  Priser for overfart må kunden betale for på returen fra øen. Priser finder I her
   

  Vejledende (2015) for bil og 1 chauffør: Bil < 5m: DKK 160,- + prisen for voksne pr. person over 15 år er 40 kr. retur. Børn 7-15 år betaler ½ pris. Biler over 7 m. og/eller højere end 1,9 m, bedes bestille plads på tlf. +298 293103. Vejledende for ekstra længde på bil pr. ekstra meter over 5 kr. 480. 

   

  Sejlplan findes her (se under Skopun-Gomlarætt). Gomlurætt (på denne side af øen), Skopun (på den anden side). Det tager ca. 20 min. at køre fra Tórshavn til Gomlurætt. Det tager ca. 20-30 min. at køre Skopun til Skálavík. Køretøjer bør være i køen mindst 15 minutter. før afgang.

  Rejse artikel 'Fire dage på Færøerne'

  Rejse artikel 'Fire dage på Færøerne'

  Naturoplevelserne er naturligvis i front.

   

  Læs mere >>

  Catalogue (single)

  Catalogue (single)

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 24. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 26. feb 05:00
  Afrejse
  Tórshavn. 26. feb 14:00

  Der tages forbehold for fejl og rettelser