+45 9655 8500
Smyril Line - Oplev verdens mest uspolerede ø hav

Oplev verdens mest uspolerede ø hav

Se mere af Færøerne med ø-hop

Oplev verdens mest uspolerede og unikke øhav. Opdag Færøerne – 18 øer hvoraf 17 er beboede. Oplev landskaberne, som du kun kender dem fra billeder. 

 

Når I rejser på ø-hop, får I de bedste muligheder for at opleve Færøerne – de forskellige øer, byer, landsbyer og natur. Vi har sammensat vores ø-hop så I kan vælge mellem 4, 7, 10 eller 11 dage på Færøerne. 

 

Saksun

 

4 nætter på Færøerne 

Vælger I et 4 dages ø-hop på Færøerne, vil der være 2 overnatinger i Torshavn og 2 overnatninger uden for Torshavn. Afrejsen er fra Hirtshals tirsdag med ankomst i Torshavn onsdag. Hjemrejsen finder sted på søndag med ankomst i Hirtshals tirsdag. 

 

7 nætter på Færøerne 

Vælger I et 7 dages ø-hop på Færøerne, vil der være 3 overnatinger i Torshavn og 4 overnatninger uden for Torshavn. Rejsen tager i alt 8 dage. Afrejsen er fra Hirtshals lørdag med ankomst i Torshavn søndag aften. Hjemresen finder sted den efterfølgende søndag med ankomst i Hirtshals tirsdag morgen. 

 

10 nætter på Færøerne 

Vælger I et 10 dages ø-hop på Færøerne, vil der være 4 hotelovernatninger på hotel i Torshavn og 6 hotelovernatninger udenfor Torshavn. Rejsen tager i alt 14 dage. Afrejsen er fra Hirtshals lørdag med ankomst i Torshavn tidligt mandag morgen. Hjemrejsen er torsdag i den efterfølgende uge med ankomst i Hirtshals lørdag. 

 

11 nætter på Færøerne

Vælger I et 11 dages ø-hop på Færøerne, vil der være 5 hotelovernatninger på hotel i Torshavn og 6 hotelovernatninger udenfor Torshavn. Afrejse fra Hirtshals lørdag 1/6 med ankomst i Tórshavn mandag morgen 3/6. Hjemrejsen fra Tórshavn er fredag morgen ugen efter med ankomst i Hirtshals lørdag. Eller afrejse fra Hirtshals er lørdag 17/8 med ankomst i Tórshavn søndag aften 18/8. Hjemrejsen fra Tórshavn er torsdag ugen efter med ankomst i Hirtshals lørdag. 

 

Der kan forekomme varation i rejsens sammensætning afhængig af rejsetidspunkt, varighed og ledig hotelkapacitet. 

 

Viðareiði

 

De to største øer, Streymoy og Eysturoy er forbundet med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy og Vágar er forbundet med en undersøisk tunnel - Eysturoy og Borðoy lige så. Der er gode færgeforbindelser mellem Torshavn og Suðuroy samt Gamlarætt og Sandoy. Gamlarætt ligger på den vestlige sydspids af Streymoy – cirka 15 minutters kørsel fra Torshavn. De fleste andre øer kan besøges af søvejen, hvor der alle steder er etableret gode forbindelser med færger eller små bådoverfarter. 

 

Vores rejsekonsulenter har alle rejst på Færøerne og glæder sig til at hjælpe dig med din bestilling på tlf. +45 96558500 og email booking@smyrilline.dk

 

 

priceExamples

Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen inkl. 1 bil og hoteller på Færøerne

Prisliste (2019)

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Hoteller

  • Hotel Skálavík
   Contact

   Hotel Skálavík blev renoveret i 2015 og tilbyder alle sine overnattende gæster en hyggelig, moderne indkvartering og er et godt udgangspunkt for ferierende.  

    
   Restauranten på Hotel Skálavík tilbyder et bredt udvalg af velsmagende, nemme måltider og tilbyder både varierende frokoster og én og to-retters menuer om aftenen.  Morgenmad er inkluderet for overnattende gæster og der bydes på skiftende frokostmenuer og om aftenen tilbyder vi en en og to-retters menu. Der er også mulighed for at få tilfredsstillet den søde tand med en dessert.

    
   Hotellet er udstyret med 23 moderne værelser og også med 1 3-værelses lejlighed. Der tilbydes både dobbeltværelser, familieværelser med en dobbeltseng og to køjesenge, samt værelser med fire køjer.  Den 3-værelses lejlighed er ideel til store familier og vennepar med sine 3 dobbeltværelser, 2 badeværelser, et køkken, stue og egen indgang fra den vidtstrakte grønne eng.

    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Parkering
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Hafnia
   Contact

   Centralt beliggende midt i Tórshavn, er Hotel Hafnia et godt udgangspunkt for at udforske én af verdens mindste hovedstæder. Tórshavn byder både på den gamle bydel, små gader, hyggelige cafeer og restauranter. Eller slå et smut om havnen og nyd den salte luft og den hyggelige stemning.

    

   Parkering: 

   Hotellet henviser til de omkring liggende parkeringspladser og til parkeringsområdet ved Skálatrøð, som ligger ca. 3-4 minutters gang fra Hafnia. Der er tale om zone parkering (8 timer). Det er muligt at parkere 1 time foran hotellet og 2 timer bagved hotellet på et begrænset antal P-pladser. Hotellet har 4 P-pladser bagved hotellet (kan ikke reserveres). Gæster plejer at sætte deres bagage af først, hvorefter gæsterne parkerer bilen. 

    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet (eksl. mandag i lav- og mellemsæsonen)
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Føroyar
   Contact

   Oplev Færøerne fra sin bedste side. Kombiner naturoplevelser med skandinavisk komfort, når du over natter på 4 stjernede Hotel Föroyar, som byder på høj kvalitet i køkkenet,udsigt over Tórshavn fra hvert værelse og P plads. Hotellet ligger naturskønt og fredeligt, naboerne er fuglene, der bygger rede på taget og fårene, der gumler udenfor vinduerne. Alligevel er der ikke langt til Tórshavn, kun 6 min. i bil og 25 minutter på gåben ad de gamle fårestier gennem den skønne natur. 
    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet (eksl. mandag i lav- og mellemsæsonen)
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Parkering
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Tórshavn
   Contact

   Hotel Tórshavn har en central beliggenhed med skøn udsigt til havnen, Vágsbotn. Rådhuspladsen er nærmest hotellets baghave.

    

   Overnatter du på Hotel Tórshavn bor du i centrum, tæt på butikker, caféer og restauranter. Hotel Tórshavn er et moderne hotel, hvor du kan slappe af på de smukke lyse værelser, som er indrettet i varme og feminine farver. Hotel Tórshavn har 43 værelser og 73 senge i alt. Værelserne varierer i størrelse, så der er noget til enhver smag. 

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Trådløst internet
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   11:00
  • Hotel Klaksvík
   Contact

   Hotel Klaksvík er godt placeret med en vidunderlig udsigt over fiskeribyen Klaksvík. Hotellet var tidligere sømandshjem og ombygget til et hyggeligt hotel med store værelser. Hotellet serverer morgenmad og kaffe. Der er gratis trådløst internet. Det er ikke muligt at spise frokost og aftensmad på hotellet. 
    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Parkering
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Runavík
   Contact

   Hotellet ligger godt placeret ift by og havn. Det lille hotel er udstyret med elevator og gratis Wi Fi Runavík er en færøsk bygd på det sydlige Eysturoy med 3.700 indbyggere. 

    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Parkering
   Ja

  Sådan kommer I til og fra Sandoy

  Sejladsen over tager ca. 30 min. og færgen hedder: M/F Teistin. 

  Priser for overfart må kunden betale for på returen fra øen. Priser finder I her
   

  Vejledende (2015) for bil og 1 chauffør: Bil < 5m: DKK 160,- + prisen for voksne pr. person over 15 år er 40 kr. retur. Børn 7-15 år betaler ½ pris. Biler over 7 m. og/eller højere end 1,9 m, bedes bestille plads på tlf. +298 293103. Vejledende for ekstra længde på bil pr. ekstra meter over 5 kr. 480. 

   

  Sejlplan findes her (se under Skopun-Gomlarætt). Gomlurætt (på denne side af øen), Skopun (på den anden side). Det tager ca. 20 min. at køre fra Tórshavn til Gomlurætt. Det tager ca. 20-30 min. at køre Skopun til Skálavík. Køretøjer bør være i køen mindst 15 minutter. før afgang.

  Catalogue (single)

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Tórshavn. 20. sep 21:00
  Ankomst
  Hirtshals. 22. sep 12:00
  Afrejse
  Hirtshals. 22. sep 17:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser