+45 9655 8500
Smyril Line - Færøerne. Uberørt. Uspoleret. Storslået natur.

Færøerne. Uberørt. Uspoleret. Storslået natur.

Kør selv pakkerejse på landsbyferie

Når du rejser på denne pakkerejse er din ferie sammensat af sejllads ombord på MS Norröna, hvor du overnatter i 2 personers kahyt og bor på charmerende Gjáargardur, omgivet af malerisk natur. Stedet bliver betragtet som det smukkeste overnatningssted på Færøerne og hér er man sikret et uforglemmeligt ophold med god service og stor gæstfrihed.

 

Gjógv

 

Et ophold på Gjaargardur er sandeligt fjernt fra dagligdagen. Her kan du nyde roen i den idylliske landsby Gjogv eller tage på vandreture i den storslåede natur. Tilbage på Gjaargardur, med frisk luft i kinderne og opløftet af al den fredfyldte natur, har du mulighed for at spise middag på stedet. Gjogvs placering lukker op for utallige muligheder; at se de lokale attraktiver, eller at udforske ø’en i din egen bil.

 

Der er kun ca en times kørsel fra Torshavn, hvor MS Norröna lægger til kaj og selv om der ikke er langt fra MS Norröna til den lille hyggelige landsbygd Gjógv, så kommer du virkelig ud i naturen i smukke omgivelser. Med Gjógv som base er du midt i og tæt ved fredfyldte og smukke landskabscener blot indenfor få minutters kørsel. Der er steder, hvor du næsten blot skal række armen ud for at røre en søpapegøje. Utrolig smukke grønne landskaber og blåt hav. Få en helt speciel og nær oplevelse, når du bor på Guesthouse Gjáargarður, som drives med hjertet af den dansktalende ejer.

 

Stedet er meget charmerende, med græstørv på taget, har en venlig og personlig atmosfære samt placering i hyggelige, fredelige og smukke omgivelser.

 

Gjógv - omringet af Færøernes største fjelde

Gjógv er omringet af Færøernes største fjelde - Slættaratindur (882m) og Gráfelli (857m) som står højt mellem bygderne Eiði og Gjógv. Selv om bygden hører til en af de mindste i beboerantal (52), så har den et fiskeriopdræt, en betonelementfabrik og et vandrerhjem. 

 

Gjógv er kendt for sine maleriske huse og den flotte natur og sin landingsplads, der ligger beskyttet i en slugt, på færøsk Gjógv, hvoraf navnet har sin oprindelse. Landingspladsen var livsnerven, før vejen blev etableret. Fiskebådene sejler helt ind i bunden af slugten, hvorefter de via en rampe trækkes op, så de ligger beskyttet, fri af bølgerne.

 

Royalt besøg – Mary’s bænk

I 2005 havde bygden royalt besøg af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary. Der blev sat en bænk op, som har en pragtfuld udsigt til kløften og havet. Kronprinsesse Mary indviede bænken, som lige siden lokalt har haft navnet "Marys Bænk". Den gamle købmandsbutik fra 1883, lukkede i1992,og  åbnede som butik og cafe 2006. Butikken formidler også bådture med de lokale fiskere og vandreture ud til fuglefjeldene. Spørg i forretningen om mulighederne for selv at vandre ud til fuglefjeldene. Nyd den pragtfulde udsigt til Kalsoy.

 

TIP
Vi markedsfører vores rejser i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er efterspurgte. Derfor vil vi gerne gøre  opmærksom på, at afrejser og overnatningssteder i perioden 14.06-11.08.2018 kan blive hurtigt  udsolgt og vi anbefaler at bestille hurtigt og benytter vores attraktive betalingsbetingelser.

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du kunne opnå medlemsrabat på denne rejse. Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorgaisation oplyses straks ved bestilling .Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

Pris pr. person når 2 rejser sammen:

Gjaargardur Faroe Islands

 

I lavsæsonen 2018

 

7 dages rejse med 3 nætter på Guesthouse Gjáargarður på Færøerne:

 

fra kr. 5.040

 

 

I højsæsonen 2018

 

7 dages rejse med 4 nætter på Guesthouse Gjáargarður på Færøerne:

 

fra kr. 5.115

 

SMDFHP

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 17. jul 11:30
  Ankomst
  Tórshavn. 18. jul 17:30
  Afrejse
  Tórshavn. 18. jul 18:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser