Pakkerejser - krydstogt - kør selv ferie

dk - Unik rundrejse til Færøerne m. 500 kr, jub. rabat

Unik rundrejse til Færøerne m. 500 kr, jub. rabat

Pakkerejse m. hotel, 5 udflugter og sejlads. 

Afrejse lørdage i perioden 9.6-18.8.2018.

 

Nu giver vi dig muligheden for at besøge Færøerne i højsæsonen. Udover nogle afslappende dage ombord vil du få 7 dage, hvor du oplever Færøernes mange smukke og charmerende steder på vores udflugter med bus. Denne rejse er oplagt for jer der ikke har bil, eller som gerne vil slippe for at køre selv på Færøerne. (Der er mulighed for at tage bilen med for kun 995,-)

 

Du kan afrejse fra Hirtshals indenfor perioden fra 09. juni til 18. august og at opleve Færøerne i den flotte, jadegrønne naturdragt, se grønne fjelde og det blå hav, nyde de lange, lyse sommernætter og søpapegøjerne på deres sommerbesøg. Mandag har vi planlagt en udflugt til Kirkjubø, tirsdag har I dagen for jer selv, onsdag skal vi på besøg i den gl. stadsgård Gardahusid, torsdag besøger vi Gjógv, fredag går turen til Saksun, lørdagen har I for jer selv, og søndag afslutter vi opholdet med en grottekoncert ombord Nordlysid.

 

Vi har fratrukket kr. 500 i jubilæumsrabat pr. person og rejsen indeholder 7 hotelovernatninger i Torshavn på Færøerne, 5 udflugter på Færøerne, to dage på egne hånd i Torshavn, sejlads t/r m. overnatning i en 2 pers. kahyt m. eget toilet og bad, morgenmad på hele vejen, og forplejning ombord (se ”prisen inkluderer”). De viste priser er fratrukket jubilæumsrabatten.

 

TIP

Du har også mulighed for at tilkøbe vores udflugt tirsdag, en vandretur til Bø for kr. 598 pr. pers. og at tage din egen personbil med ombord for kun kr. 995.

 

Du kan også spare ved at forudbestille forplejningen ombord før din afrejse, så sparer du ift priserne ombord. Tager du din egen bil til Hirtshals kan du parkere billigt under rejsen.

 

OBS

 • De viste priser er fratrukket jubilæumsrabatten.
 • De viste priser er ekskl. transfer fra og til hotellet 
 • Rejsen kan ikke købes on line, men kan bestilles på tlf. +4596558500 eller mail booking@smyrilline.dk
 • Det er ikke muligt at ændre tilbuddets afrejsedatoer.
 • Det er ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre tilbud eller produkter.
 • Det er ikke muligt at opnå andre medlemsrabatter,da der er tale om en tilbudsrejse.
 • Der kan ikke betales med FBF kort eller LO+ kort.

 

Pris pr. person (jubilæumsrabatten er fratrukket de viste priser)

 

Når 2 rejser sammen uden bil:

I 2-køjes kahyt uden vindue: kr. 9.850

 

I 2-køjes kahyt med vindue: kr. 10.100

 

I De Lux kahyt: kr. 11.100

 

 

Når 2 rejser sammen med bil:

I 2-køjes kahyt uden vindue: kr. 10.348

 

I 2-køjes kahyt med vindue: kr. 10.598

 

I De Lux kahyt: kr. 11.598

 

 

Når 1 person rejser alene i enekahyt uden vindue:

Uden bil: kr. 13.525

Med bil: kr. 14.520

 

 

Inklusiv i prisen:
 • Færgetransport tur/retur til Færøerne
 • Overnatning i 2 personers kahyt
 • 7 overnatninger på hotel i Tórshavn
 • 5 udflugter på Færøerne
 • Morgenmad på hele rejsen
 • 3 retters aftensmenu ombord lørdag
 • Frokost i The Diner og aftensbuffet ombord søn- og mandag.

 

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

Program

 

Mandag Kirkjubø

Kirkjubøur er Færøernes historiske hjerte. Bygden på Streymoys sydvestkyst byder på en enestående udsigt over øerne Hestur og Koltur. Gennem middelalderen var Kirkjubøur Færøernes bispesæde, og dermed landets åndelige og kulturelle centrum. 
 
På denne unikke tur kører vi igennem Tórshavn, antageligt verdens mindste hovedstad, og siden op gennem de smukke bjerge, forbi bygden Velbastaður helt yderst på en bjergskråning. 
 
Turen er både malerisk og lærerig med guide. Kirkjubøurs bonde er klar til at tage imod os når vi ankommer og guide os, først igennem den gådefulde Magnuskatedral, der blev opført omkring år 1300 af biskop Erlendur, og derefter Olavskirken samt den forhenværende kongsgård Kirkjubøargarðurs stuehus (Roykstovan), der har stået i næsten et årtusind, og siges at være verdens ældste beboede træhus. Som prikken over iet, byder værten på en tår kaffe og kager i den stemningsfyldte Roykstovan
 
Tidspunkt fra 08.50-13.00 bustur m. guide
 

Onsdag Garðahúsið

Turen starter i Tórshavn og fortsætter langs den smukke bjergvej over Tórshavn kaldet ”Oyggjarvegurin”, direkte oversat til  ”ø-vejen”, og hen over Norðadalsskarð bjergpasset, hvorfra du kan se øerne Koltur og Hestur.
 
GarðahúsiðDerfra går turen til Kollafjørður, hvilket er den længste landsby på Færøerne, beliggende  på Streymoy´s østkyst. Turen fortsætter over broen der forbinder Streymoy og Eysturoy, den eneste bro over Nordatlanten. Efter at have krydset broen kører vi forbi et par små landsbyer på vores vej til Søldafjørður hvor vi vil stoppe for at få lidt varmt at drikke og kager på den hyggelige tidligere stadsgård fra 19. århundrede ”Garðahúsið”. Landsbyen Søldafjørður er en del af en kæde af landsbyer som strækker sig langs den østlige side af Skálafjørður fjord på Eysturoy. Det tager omkring en time at køre til Garðahúsið, og giver dig muligheden for at opleve både Streymoy og Eysturoy, som er hovedøerne på Færøerne. Garðahús er et privatejet hjem og værterne Jákup & Lena lever i dette smukke hus. Jákup og Lena åbner deres smukke hjem for hjemmebesøg, og hvis du ønsker en helt unik oplevelse, er dette en tur for dig. Du oplever det smukke landskab i Eysturoy og Streymoy og du møder de lokale, hvilket gør denne tur både naturskønne og historisk.
 
Tidspunkt fra 8.50-14.00 bustur m. guide.
 
 

Torsdag Gjógv

Gjógv ligger på Eysturoys yderste nordøstkyst. På vejen østover kører vi over broen fra Færøernes største ø, Streymoy, til den næststørste, Eysturoy, hvor passerer de knejsende Slættaratindur (882 meter) og Gráfelli (857 meter), øgruppens højeste fjelde.
 
GjógvGjógv er mest kendt for sit maleriske landskab med gamle kulørte huse opført omkring den livsvigtige naturlige landingsplads. Landingspladsen ligger beskyttet i en slugt, gjógv på færøsk, som har givet bygden sit navn, med god grund, den var bygdens livsnerve før der blev anlagt vej.Antallet af beboere er begrænset – kun ca. 30 mennesker bor nu i Gjógv, men bygden er et populært turistmål, både mellem udlændinge og de lokale, som tiltrækkes af dens romantiske ro. Gjógv er det perfekte sted til en lille gåtur, og vi udforsker den lille bygd før vi besøger dens charmerede gæstgiveri, Gjáargarður, hvor der serveres frokost.
 
Tidspunkt 8.50-14.00 bustur m. guide
 
 

Fredag Saksun

Turen til Saksun begynder i Tórshavn. Saksun er en naturskøn landsby i bunden af hvad engang var en fjord omgivet af stejle bjerge. Fjorden har dannet en dyb og rolig naturhavn. Men en storm fyldte havnen med sand og skabte søen, som du kan se ved bunden af fjorden. Du vil besøge gården Dúvugarður, der er ældre en det 17. århundrede og byder på et glimt af hvordan færingerne levede i gamle dage. Før du forlader Saksun, får du en mulighed for at opleve kirken, som blev bygget i 1858.
 
SaksunVores næste stop bliver Hvalvík. Navnet betyder ”Hval bugt” og er beliggende i en dal på Streymoy´s østkyst, i nærheden af en anden landsby kaldet Streymnes. Du får en mulighed for at se kirken i Hvalvík, som er den ældste på Færøerne. Og hvis vi kigger ud mod havet vil vi også se vraget af et gammelt træskib ligge kun 10-20 meter fra bredden af Hvalvík. På vejen tilbage tager vi bjergvejen ”Oyggjarvegurin” for en usammenlignelig udsigt.
 
Tidspunkt 12.50-17.00 bustur m. guide.
 

Søndag grottekoncert

Med Skonnerten Norðlýsið til øen Hestur eller øen Nólsoy. Her sejles med mindre båd ind i en grotte hvor der afholdes koncert. En unik oplevelse, ingen koncerter vil være ens på grund af naturens medvirken. Der kan være så stille at man kan høre fuglestemmer smukt akkompagnere musikken, mens der til andre tider er tunge bølgeslag inde i grotterne, der giver en helt anderledes oplevelse. Turen kræver en vis mobilitet da du skal fra Norðlysið over i de mindre både som sejler ind i grotterne.
 
Tidspunkt 13.00-18.00. 
 
 

Tip mulighed for tilkøb tirsdag

 

Vandretur Bøur

Gásadalur ligger på kanten af Mykinesfjørður, omgivet af de højeste bjerge på Vágar. Árnafjall har en højde på 722 meter mod nord, og Eysturtindur i øst er 715 meter højt. Også her er udsigten syd til Tindhólmur og Gáshólmur storslået.
 
GásadalgurDenne vandretur starter i dalen ca. tre kilometer vest for Bøur. Vi vandrer op ad bjerget til en fantastisk udsigt over landsbyen Gásadalur. Landsbyen har været en af de mest isolerede landsbyer på Færøerne, indtil en tunnel i 2004 forbandt landsbyen med resten af øens vejnet. Den første strækning af stien er stejl og løber tæt på bjergkanten, men afhængigt af vejret får du en enestående udsigt over Sørvágsfjørður, Tindhólmur, Gáshólmur og Mykines. Det fantastiske vue over Gásadalur er et af de mest fotograferede steder på Færøerne, og når du ser det, forstår du hvorfor. Der er en speciel atmosfære på stedet og det er altid fascinerende at se vandfaldet og hvordan vandet strømmer over kanten ned på havfladen. Vores lokale guide vil fortælle dig mere om dette fantastiske sted, mens vi vandrer. Pris kr. 598 pr. pers.
 
Tidspunkt 13.00-19.00 bustur m. guide.
 

  Der tages forbehold for fejl og rettelser