Pakkerejser - krydstogt - kør selv ferie

dk - Færøerne pakkerejse m. hotel

Færøerne pakkerejse m. hotel

Vores pakkerejser er sammensat med hotelovernatninger på 3* og 4* hoteller i Torshavn, sejlads t/r m. overnatning ombord i egen kahyt m. bad, toilet og TV, morgenmad på hele rejsen og du tager din egen personbil med ombord. Uanset om du er til natur eller kultur vil Færøerne give dig store oplevelser og allerede ved indsejlingen vil du få det første, storslåede at naturen, som er uspoleret og uberørt. Du lægger selv programmet for dit ophold og vi tilbyder både muligheden for at deltage på en eller flere udflugter med guide og bus, som du kan læse mere om her. Vi tilbyder også en lang række af inspirationsmateriale. Læs f.eks. en rejsedagbog fra Færøerne her eller se beskrivelser af områderne m. fotos her.  

 

 

Her er sikkert og trygt. Du kan trække vejret i verdens reneste luft. Vandre, klatre, sejle og fiske. Nyde autentisk nordisk mad. Eller shoppe i én af verdens mindste hovedstæder. En venlig befolkning og 18 smukke ø’er i Nordatlanten venter på dig. Og med udgangspunkt fra dit hotel i Torshavn kan du nå at opleve det meste. Besøge en eller flere af øerne,  som er forbundne med broer eller tunneller. Opleve hvordan naturen omgiver dig med ubegrænset udsyn over uberørt natur. Se landet fra fjeldenes toppe. Besøge små landsbyer, møde lokalbefolkningen og opleve kulturen. Se og føle det kæmpemæssige hav omkring sig. Opleve hvordan vejret kan skifte, med sol, blæst og regn på én og samme dag. I perioden fra slutningen af juni til starten af august kan du opleve de lange, lyse nætter, den uspolerede natur er klædt i sin fine, grønne sommerdragt og du må se søpapegøjerne på deres sommerophold på Færøerne. Vil du orientere dig om vejret kan du gøre det her

 

Torshavn er en charmerende blanding af gammelt og nyt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regeringen er holder til. Det er også her hvor den “gamle by” i Tórshavn befinder sig. De små søde huse i den gamle by er løbende blevet restaureret over de seneste år, og området er forvandlet til et hyggeligtog attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, som er en gammel fæstning bygget i år 1580, for at forsvare Tórshavn fra pirater. Fem minutters gang fra Haven ligger Vaglið, byens centrum. Indenfor gåafstand fra dette er der butikker, restauranter, hoteller og en biograf. Så  trods sin lillebitte størrelse har Tórshavn virkelig noget at byde på.  

 

 

TIP
Vi markedsfører vores rejser i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er efterspurgte. Derfor vil vi gerne gøre  opmærksom på, at afrejser og overnatningssteder i perioden 14.06-11.08.2018 kan blive hurtigt  udsolgt og vi anbefaler at bestille hurtigt og benytter vores attraktive betalingsbetingelser.

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, FDM, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du kunne opnå medlemsrabat på denne rejse. Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorgaisation oplyses straks ved bestilling. Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

Pr. person når 2 voksne rejser sammen:

 

I højsæsonen 2018:

 

Inkl. Hotel Føroyar i 7 nætter:

fra kr. 7.830

 

Inkl. Hotel Føroyar i 4 nætter: 

fra kr. 5.915

 

 

I lavsæsonen 2018:

 

Inkl. Hotel Føroyar i 3 nætter: 

fra kr. 5.640

 

 

SMDFHP

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  • Hotel Hafnia
   Contact

   Centralt beliggende midt i Tórshavn, er Hotel Hafnia et godt udgangspunkt for at udforske én af verdens mindste hovedstæder. Tórshavn byder både på den gamle bydel, små gader, hyggelige cafeer og restauranter. Eller slå et smut om havnen og nyd den salte luft og den hyggelige stemning.

    

   Parkering: 

   Hotellet henviser til de omkring liggende parkeringspladser og til parkeringsområdet ved Skálatrøð, som ligger ca. 3-4 minutters gang fra Hafnia. Der er tale om zone parkering (8 timer). Det er muligt at parkere 1 time foran hotellet og 2 timer bagved hotellet på et begrænset antal P-pladser. Hotellet har 4 P-pladser bagved hotellet (kan ikke reserveres). Gæster plejer at sætte deres bagage af først, hvorefter gæsterne parkerer bilen. 

    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet (eksl. mandag i lav- og mellemsæsonen)
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Føroyar
   Contact

   Oplev Færøerne fra sin bedste side. Kombiner naturoplevelser med skandinavisk komfort, når du over natter på 4 stjernede Hotel Föroyar, som byder på høj kvalitet i køkkenet,udsigt over Tórshavn fra hvert værelse og P plads. Hotellet ligger naturskønt og fredeligt, naboerne er fuglene, der bygger rede på taget og fårene, der gumler udenfor vinduerne. Alligevel er der ikke langt til Tórshavn, kun 6 min. i bil og 25 minutter på gåben ad de gamle fårestier gennem den skønne natur. 
    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet (eksl. mandag i lav- og mellemsæsonen)
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Parkering
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Streym
   Contact

   Hotel Streym ligger centralt placeret i Tórshavn, samtidig med at der er udsigt over vandet. I nærheden finder du butikker, restauranter, natklubber og alt, hvad verdens mindste hovedstad har at tilbyde. Og et af byens fitnesscentre ligger lige ved siden af. Så kan du holde formen ved lige under dit ophold.

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet (eksl. mandag i lav- og mellemsæsonen)
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Parkering
   Ja
   Check-in
   13:00
   Check-out
   11:00
  sml-productlist-2015-new-general
  • Tilbudspris fra kr. 1.895

   i Pakkerejse m. hotel og færge
   Færøerne

   Pakkerejse m. hotel og færge

   Rejs 03.03, 10.03, 17.03 og 24.03.2018. Bestil senest d. 01.02.2018

  sml-productlist-2015-new-general
  • 500 kr. i rabat pr. person

   i Jubilæumsrejse
   Færøerne

   Jubilæumsrejse

   Pakkerejse m. 5 udflugter, hotel og færge Afrejse i perioden 09.06-18.08.18

  • 500 kr. i rabat pr. person

   i Jubilæumstilbud
   Færøerne

   Jubilæumstilbud

   Pakkerejse med afrejse alle lørdage i perioden 9.6-04.08.18

  • 500 kr rabat pr. person

   Tilbuddet udløber 29.12

   i Jubilæumsrejse 12.06.2018
   Island + Færøerne

   Jubilæumsrejse 12.06.2018

   Med stop på Færøerne på hjemrejsen.

  • 500 kr. i rabat pr. person

   i Jubilæumstilbud 24.07.18
   Færøerne

   Jubilæumstilbud 24.07.18

   Pakkerejse m. hotel og færge. Kun 4 rejser tilbage!

  • Spar fra 3.310 op til 5.470 kr

   i Island Explorer
   Island

   Island Explorer

   Island rundt med overnatning. Rejs 12. juni, 19. juni og 31. juli 2018

  Parkering i Torshavn Kommune

   

  I Torshavn og i Argjum er der P-pladser med mulighed for at parkere i afmærkerede båse. Flere af parkeringsområderne er tidsbegrænsede mellem 15 minutter og 4 timer. Parkeringstiden er markeret på skilte i områderne.

   

  Parkeringsområder i Torshavn centrum findes  i Jónas Broncksgøta, Bøkjarabrekku, Niels Finsens gøta, Sjúdragøta, Tróndargøta, Jóannesar Paturssonar gøta, Dalavegnum, Dr. Jacobsens gøta, Sigmundargøta og oman á Skálatrød.

   

  Nogle parkeringsområder er uden tidsbegrænsning. Der findes også nogle enkelte parkeringsbåse rundt om i byen som ikke er markerede.

   

  Parkeringsvogter kontrollerer parkeringsområderne. Prisen for ulovlig parkering var i 2016  200 kr. 

   

  Der tages forbehold for fejl og rettelser