+45 9655 8500
Smyril Line - Færøerne pakkerejse m. hotel

Færøerne pakkerejse m. hotel

Vores pakkerejser er sammensat med hotelovernatninger på 3* og 4* hoteller i Torshavn, sejlads t/r m. overnatning ombord i egen kahyt m. bad, toilet og TV, morgenmad på hele rejsen og du tager din egen personbil med ombord. Uanset om du er til natur eller kultur vil Færøerne give dig store oplevelser og allerede ved indsejlingen vil du få det første, storslåede at naturen, som er uspoleret og uberørt. Du lægger selv programmet for dit ophold og vi tilbyder både muligheden for at deltage på en eller flere udflugter med guide og bus, som du kan læse mere om her. Vi tilbyder også en lang række af inspirationsmateriale. Læs f.eks. en rejsedagbog fra Færøerne her eller se beskrivelser af områderne m. fotos her.  

 

Tinganes

 

Her er sikkert og trygt. Du kan trække vejret i verdens reneste luft. Vandre, klatre, sejle og fiske. Nyde autentisk nordisk mad. Eller shoppe i én af verdens mindste hovedstæder. En venlig befolkning og 18 smukke ø’er i Nordatlanten venter på dig. Og med udgangspunkt fra dit hotel i Torshavn kan du nå at opleve det meste. Besøge en eller flere af øerne,  som er forbundne med broer eller tunneller. Opleve hvordan naturen omgiver dig med ubegrænset udsyn over uberørt natur. Se landet fra fjeldenes toppe. Besøge små landsbyer, møde lokalbefolkningen og opleve kulturen. Se og føle det kæmpemæssige hav omkring sig. Opleve hvordan vejret kan skifte, med sol, blæst og regn på én og samme dag. I perioden fra slutningen af juni til starten af august kan du opleve de lange, lyse nætter, den uspolerede natur er klædt i sin fine, grønne sommerdragt og du må se søpapegøjerne på deres sommerophold på Færøerne. Vil du orientere dig om vejret kan du gøre det her

 

Tórshavn

 

Torshavn er en charmerende blanding af gammelt og nyt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regeringen er holder til. Det er også her hvor den “gamle by” i Tórshavn befinder sig. De små søde huse i den gamle by er løbende blevet restaureret over de seneste år, og området er forvandlet til et hyggeligtog attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, som er en gammel fæstning bygget i år 1580, for at forsvare Tórshavn fra pirater. Fem minutters gang fra Haven ligger Vaglið, byens centrum. Indenfor gåafstand fra dette er der butikker, restauranter, hoteller og en biograf. Så  trods sin lillebitte størrelse har Tórshavn virkelig noget at byde på.  

 

 

priceExamples

Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen inkl. 1 bil og hoteller på Færøerne

Prisliste (2019)
Prisliste (2018)

SMDFHP

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Hoteller

  • Hotel Hafnia
   Contact

   Centralt beliggende midt i Tórshavn, er Hotel Hafnia et godt udgangspunkt for at udforske én af verdens mindste hovedstæder. Tórshavn byder både på den gamle bydel, små gader, hyggelige cafeer og restauranter. Eller slå et smut om havnen og nyd den salte luft og den hyggelige stemning.

    

   Parkering: 

   Hotellet henviser til de omkring liggende parkeringspladser og til parkeringsområdet ved Skálatrøð, som ligger ca. 3-4 minutters gang fra Hafnia. Der er tale om zone parkering (8 timer). Det er muligt at parkere 1 time foran hotellet og 2 timer bagved hotellet på et begrænset antal P-pladser. Hotellet har 4 P-pladser bagved hotellet (kan ikke reserveres). Gæster plejer at sætte deres bagage af først, hvorefter gæsterne parkerer bilen. 

    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet (eksl. mandag i lav- og mellemsæsonen)
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Føroyar
   Contact

   Oplev Færøerne fra sin bedste side. Kombiner naturoplevelser med skandinavisk komfort, når du over natter på 4 stjernede Hotel Föroyar, som byder på høj kvalitet i køkkenet,udsigt over Tórshavn fra hvert værelse og P plads. Hotellet ligger naturskønt og fredeligt, naboerne er fuglene, der bygger rede på taget og fårene, der gumler udenfor vinduerne. Alligevel er der ikke langt til Tórshavn, kun 6 min. i bil og 25 minutter på gåben ad de gamle fårestier gennem den skønne natur. 
    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet (eksl. mandag i lav- og mellemsæsonen)
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Parkering
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Tórshavn
   Contact

   Hotel Tórshavn har en central beliggenhed med skøn udsigt til havnen, Vágsbotn. Rådhuspladsen er nærmest hotellets baghave.

    

   Overnatter du på Hotel Tórshavn bor du i centrum, tæt på butikker, caféer og restauranter. Hotel Tórshavn er et moderne hotel, hvor du kan slappe af på de smukke lyse værelser, som er indrettet i varme og feminine farver. Hotel Tórshavn har 43 værelser og 73 senge i alt. Værelserne varierer i størrelse, så der er noget til enhver smag. 

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Trådløst internet
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   11:00

  Tilbud

  sml-productlist-2015-new-general

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Tórshavn. 20. sep 21:00
  Ankomst
  Hirtshals. 22. sep 10:00
  Afrejse
  Hirtshals. 22. sep 15:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser