+45 9655 8500
Smyril Line - Feriehusferie på Færøerne

Feriehusferie på Færøerne

Optimale rammer og plads til hygge med familie og venner, børn og børnebørn

Hvad enten I rejser som par, familie eller venner, så er en ferie i feriehus en autentisk oplevelse i private og afslappede rammer. Når I kører i egen bil og bor i feriebolig, har I frihed til at gennemføre hver eneste dag præcis, som I har lyst til. 
 

Vi har sammensat jeres pakkerejse med sejlads ombord på færgen Norröna, overnatning i et feriehus. Slutrengøring udføres efter jeres afrejse.  

 

Feriehusene på Færøerne er alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse med. Når I kører i egen bil og bor i feriebolig, har I frihed til at gennemføre hver eneste dag præcis, som I har lyst til. 

 

 

Dagene på Færøerne planlægger I præcist, som det passer jer. Hjemmehygge, en bytur i Torshavn eller en en dagstur til en af de andre øer. Det er oplagt at vende tilbage til feriehuset til fælles madlavning, afslapning og samtale over dagens oplevelser.

 

Få inspiration til rejsen inden afrejse. Se vores oplevelsesmagasin her eller kig med i rejsedagbøgerne fra andre rejsende her

 
I højsæsonen tilbyder vi 10 dages rejse med 7 overnatninger i feriehus på Færøerne. I mellemsæsonen tilbydes 1 uges rejse med 3 overnatninger i feriehus eller 2 ugers rejse med 10 overnatninger i feriehus.

 

Saksun

 

Priserne gælder for udvalgte feriehuse. I kan vælge mellem feriehuse eller ferielejligheder med beliggenhed i Torshavn eller udenfor. Ved forespørgsel foreslår vi, at I har udvalgt 3-5 ønsker til feriehus. I kan vælge huse på visittorshavn.fo/smyrilline og greengate.fo/smyrilline. Kahytter ombord på færgen kan I se her

 
De viste priser er vejledende og afhænger af jeres valg af ledigt feriehus, antallet af rejsende, typen af kahyt I vælger og størrelsen på jeres bil, I medtager. I kan bestille rejsen hos vores rejsekonsulenter, som alle har besøgt Færøerne mange gange, på tlf. +45 96558500. I kan også sende en mail til booking@smyrilline.dk. Ved henvendelse beder I være behjælpelig med at oplyse hvor I har set de udvalgte huse.
 

OBS: Praktisk omkring ferieboligerne: Alle feriehusene er privatejede, indrettet individuelt og udstyret med stue, soverum, spiseplads og køkken. Køkkenet har køleskab og service til det antal bookede personer. Prisen er inkl. obligatorisk slutrengøring. Vær opmærksom på forhold omkring sengelinned, håndklæder og lign.

 

 

TIP

Vi markedsfører vores rejser i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er efterspurgte. Derfor vil vi gerne gøre opmærksom på, at afrejser og overnatningssteder i perioden 14.06-11.08.2018 kan blive hurtigt udsolgt. Vi anbefaler at bestille hurtigt og benytte vores attraktive betalingsbetingelser.

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du kunne opnå medlemsrabat på denne rejse. Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorgaisation oplyses straks ved bestilling. Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

Pris pr. person

 

I højsæsonen 2018 

 

7 dages rejse med 4 nætter i feriehus på Færøerne:

 

2 voksne & 2 børn (3-11 år): fra kr. 3.035

 

 

10 dages rejse med 7 nætter i feriehus på Færøerne:

 

2 voksne: fra kr. 6.450

 

SMDFHP

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

Catalogue (single)

 • Inspirationskatalog

  Inspirationskatalog

  Inspiration til dit ophold på Færøerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Hirtshals. 17. jul 11:30
Ankomst
Tórshavn. 18. jul 17:30
Afrejse
Tórshavn. 18. jul 18:00

Smyril Lines salgskontor

 • 96 558 500
 • booking@smyrilline.dk
 • Vores kontorer
 • Bestilling af cargo
  og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser