+45 9655 8500
Smyril Line - Feriehusferie på Færøerne

Feriehusferie på Færøerne

Optimale rammer og plads til hygge med familie og venner, børn og børnebørn

Hvad enten I rejser som par, familie eller venner, så er en ferie i feriehus en autentisk oplevelse i private og afslappede rammer. Når I kører i egen bil og bor i feriebolig, har I frihed til at gennemføre hver eneste dag præcis, som I har lyst til. 
 

Vi har sammensat jeres pakkerejse med sejlads ombord på færgen Norröna, overnatning i et feriehus. Slutrengøring udføres efter jeres afrejse.  

 

 

Dagene på Færøerne planlægger I præcist, som det passer jer. Hjemmehygge, en bytur i Torshavn eller en en dagstur til en af de andre øer. Det er oplagt at vende tilbage til feriehuset til fælles madlavning, afslapning og samtale over dagens oplevelser.

 

Få inspiration til rejsen inden afrejse. Se vores oplevelsesmagasin online

 
I højsæsonen tilbyder vi 10 dages rejse med 7 overnatninger i feriehus på Færøerne, og i mellemsæsonen tilbydes 2 ugers rejse med 10 overnatninger i feriehus.

 

Saksun

 

Priserne er baseret på den billigste lejlighed, som er lejlighed 107 i Tórshavn, der kan lejes igennem Greengate Incoming. I kan vælge mellem feriehuse eller ferielejligheder med beliggenhed i Torshavn eller udenfor. Ved forespørgsel foreslår vi, at I har udvalgt 3-5 ønsker til feriehus. I kan vælge huse på visittorshavn.fo/smyrilline og greengate.fo/smyrilline. Kahytter ombord på færgen kan I se her

 
De viste priser er vejledende og afhænger af jeres valg af ledigt feriehus, antallet af rejsende, typen af kahyt I vælger og størrelsen på jeres bil, I medtager. I kan bestille rejsen hos vores rejsekonsulenter, som alle har besøgt Færøerne mange gange, på tlf. +45 96558500. I kan også sende en mail til booking@smyrilline.dk. Ved henvendelse beder I være behjælpelig med at oplyse, hvor I har set de udvalgte huse.
 

 

OBS: Praktisk omkring ferieboligerne: Alle feriehusene er privatejede, indrettet individuelt og udstyret med stue, soverum, spiseplads og køkken. Køkkenet har køleskab og service til det antal bookede personer. Prisen er inkl. obligatorisk slutrengøring og sengelinned.

 

 

priceExamples

Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen inkl. 1 bil

Prisliste (2019)

SMDFHP

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  test

  Catalogue (single)

  • Inspirationskatalog

   Inspirationskatalog

   Inspiration til dit ophold på Færøerne.

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Tórshavn. 20. sep 21:00
  Ankomst
  Hirtshals. 22. sep 12:00
  Afrejse
  Hirtshals. 22. sep 17:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser