Pakkerejser - krydstogt - kør selv ferie

dk - Færøerne. Feriehusferie

Færøerne. Feriehusferie

Optimale rammer og plads til hygge med familie og venner, børn og børnebørn

Vil I selv sætte programmet på Færøerne og have plads til familien eller vennerne, så giver overnatning i et feriehus nogle af de bedste rammer  for at samles og for at have plads til mere private og afslappede rammer.

 

Vi har sammensat jeres pakkerejse med sejlads ombord på færgen Norröna, overnatning i et feriehus, slutrengøring udføres efter jeres afrejse og I tager jeres egen personbil med ombord. 

 

Feriehusene på Færøerne er alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse med. Når I kører i egen bil og bor i feriebolig, har I frihed til at gennemføre hver eneste dag præcis, som I har lyst til. 

 

Dagene på Færøerne planlægger I præcist som det passer jer. Måske blot med at slappe af i feriehuset eller med ture rundt på ø’erne og en bytur i Torshavn og vende tilbage fuld af frisk luft og nye indtryk til hygge over den fælles madlavning og afslapning efter dagens oplevelser. Før rejsen kan I hente god inspiration både i vores oplevelsesmagasin, som I kan læse on line her, og i andre kunders gode rejsedagbøger, som I kan læse online her

 

I sommerperioden tilbyder vi 10 dages rejse med 7 overnatninger i feriehus på Færøerne. Om foråret og efteråret tilbydes 1 uges rejse med 3 overnatninger i feriehus eller 2 ugers rejse med 10 overnatninger i feriehus.

 

Priserne gælder for udvalgte feriehuse. I kan vælge mellem feriehuse eller ferielejligheder med beliggenhed i Torshavn eller udenfor. Ved forespørgsel foreslår vi, at I har udvalgt 3-5 ønsker til feriehus. I kan vælge huse på visittorshavn.fo/smyrilline og greengate.fo/smyrilline. I kan også se de forskellige muligheder I har for overnatning ombord på færgen her

 
De viste priser er vejledende og afhænger af jeres valg af ledigt feriehus, antallet af rejsende, typen af kahyt I vælger og størrelsen på jeres bil, I medtager. I kan bestille rejsen hos vores rejsekonsulenter, som alle har besøgt Færøerne mange gange, på tlf. +45 96558500. I kan også sende en mail til booking@smyrilline.dk. Ved henvendelse beder I være behjælpelig med at oplyse hvor I har set de udvalgte huse.
 

OBS: Praktisk omkring ferieboligerne: Alle feriehusene er privatejede, indrettet individuelt og udstyret med stue, soverum, spiseplads og køkken. Køkkenet har køleskab og service til det antal bookede personer. Prisen er inkl. obligatorisk slutrengøring. Vær opmærksom på forhold omkring sengelinned, håndklæder og lign.

 

TIP

Vi markedsfører vores rejser i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er efterspurgte. Derfor vil vi gerne gøre  opmærksom på, at afrejser og overnatningssteder i perioden 14.06-11.08.2018 kan blive hurtigt  udsolgt og vi anbefaler at bestille hurtigt og benytter vores attraktive betalingsbetingelser.

 

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, FDM, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du kunne opnå medlemsrabat på denne rejse. Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorgaisation oplyses straks ved bestilling .Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

Pris pr. person

 

I højsæsonen 2018 

 

7 dages rejse med 4 nætter i feriehus på Færøerne:

 

2 voksne & 2 børn (3-11 år): fra kr. 3.035

 

 

10 dages rejse med 7 nætter i feriehus på Færøerne:

 

2 voksne: fra kr. 6.450

 

SMDFHP

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

Der tages forbehold for fejl og rettelser