+45 9655 8500
Smyril Line - Hotelpakke Færøerne - Hotel Skálavík

Hotelpakke Færøerne - Hotel Skálavík

Sandoy er en frodig ø med brede dalstrøg med mange småsøer og lave, afrundede fjelde. På vestkysten er der stejle klipper og fuglefjelde. Øen er den 5. største af de i alt 18 færøeske øer med et areal på 112 km og 1300 beboere. øens højeste fjeld, Tindur, er 476 m. Der er færgeforbindelse fra Gamlarætt Skopun, og færgen til Skúvoy sejler fra Sandur.

 

Bygden Sandur og øen har alt sit navn fra en bred sandstrand med klitter, som er et perfekt sted for en picnic efter en god vandre- eller fisketur. Bygderne Skálavík, Húsavík og Dalur ligger på den østlige side af Sandoy og tilbyder en storslået udsigt og uhindret udsyn over det barske hav. Fra færgehavnen i Skopun er der busforbindelser til alle øens bygder. I Sandur ligger øens turistkontor, som giver vejledning til rejsende og bl.a. arrangerer guidede ture.

 

Naboøerne er også et besøg værd. Det er muligt at tage båden til Skúvoy, med det rige fugleliv og den traditionelle fuglefangst. Færinger har i generationer fanget fugle og samlet æg fra rederne på klippesiderne. Du kan også forsøge dig med rapelling og blive hejst ned ad en stejl klippeside og føle, hvordan det er at hænge midt mellem himmel og jord 300 meter over havets overflade.

 

Stóra Dímun kan også besøges, hvis vejret tillader det. Øen er svært tilgængelig og ligger meget afsides, men er en utrolig oplevelse. Øen beboes af en enkelt familie.

 

Samlet har øerne også unikke oplevelser og en levende historie, og der er rige muligheder for at vandre og fiske og følge i sagaernes fodspor.

 

Vi har sammensat vores rejse med sejlads t/r i 2 personers kahyt med toilet, bad og TV, 3 eller 4 hotelovernatninger på 3* Hotel Skalavik, morgenmad på hele rejsen* og I tager jeres egen personbil med ombord.

 

*Morgenmad er eksl. mandag når I vælger rejse med 3 overnatninger.

 

TIP
Vi markedsfører vores rejser i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er efterspurgte. Derfor vil vi gerne gøre  opmærksom på, at afrejser og overnatningssteder i perioden 16.06-11.08.2018 kan blive hurtigt  udsolgt og vi anbefaler at bestille hurtigt og benytter vores attraktive betalingsbetingelser.

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du eventuelt kunne opnå medlemsrabat på denne rejse. Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorgaisation oplyses straks ved bestilling .Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

Pr. person når 2 voksne rejser sammen:

 

Lavsæsonen 2018
 
7 dages rejse med 3 nætter på Hotel Skalavik på Færøerne:
 
fra kr. 3.925 
 
 
 
I højsæsonen 2018 
 
7 dages rejse med 4 nætter på Hotel Skalavik på Færøerne:
 
fra kr. 4.120

 

SMDFHP

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Sådan kommer I til og fra Sandoy

  Sejladsen over tager ca. 30 min. og færgen hedder: M/F Teistin. 

  Priser for overfart må kunden betale for på returen fra øen. Priser finder I her
   

  Vejledende (2015) for bil og 1 chauffør: Bil < 5m: DKK 160,- + prisen for voksne pr. person over 15 år er 40 kr. retur. Børn 7-15 år betaler ½ pris. Biler over 7 m. og/eller højere end 1,9 m, bedes bestille plads på tlf. +298 293103. Vejledende for ekstra længde på bil pr. ekstra meter over 5 kr. 480. 

   

  Sejlplan findes her (se under Skopun-Gomlarætt). Gomlurætt (på denne side af øen), Skopun (på den anden side). Det tager ca. 20 min. at køre fra Tórshavn til Gomlurætt. Det tager ca. 20-30 min. at køre Skopun til Skálavík. Køretøjer bør være i køen mindst 15 minutter. før afgang.

  Om øen Sandoy

  Her får I virkelig mulighed for på egen krop at opleve, hvorfor National Geographic har kåret Færøerne som verdens mest attraktive ø hav. Sandoy er en grøn og frodig ø med brede dalstrøg med mange småsøer og lave, afrundede fjelde. På vestkysten er der stejle klipper og fuglefjelde. Her oplever I den autentiske, uberørte natur, havet, landsbykulturen, frisk luft og ro. 

   

  Bygden Sandur og øen har sit navn fra en bred sandstrand med klitter, som er et perfekt sted for en picnic efter en god vandre- eller fisketur. Bygderne Skálavík, Húsavík og Dalur ligger på den østlige side af Sandoy og tilbyder en storslået udsigt og uhindret udsyn over det barske hav. Hvert år i begyndelsen af juli afholdes der i Skálavík øens folkefest kaldet "Sandoyarstevna. 

   

  Fra færgehavnen i Skopun er der busforbindelser til alle øens bygder. I Sandur ligger øens turistkontor, som giver vejledning til rejsende og bl.a. arrangerer guidede ture. Når vejret tillader det, arrangerer turistkontoret ture til Stóra Dímun med båden “Hvíthamar”. De to søer Sandsvatn og Gróthúsvatn byder på et rigt fugleliv og der er gode fangstmuligheder for lystfiskerne. Fra Sandur går der en vej ud til det naturskønne Søltuvík, som ligger vest for bygden. Der om sommeren fra Sandur bådture til fuglefjeldene på Sandoys vestside.
   

  Syd for Sandur ligger den lille idylliske bygd Skarvanes. Vejen går forbi de to mindre søer Stóravatn og Lítlavatn. Fra Skarvanes er der udsigt til Skúvoy, Stóra Dímun Lítla Dímun og Suðuroy. I Húsavík kan man se middelalderlige ruiner af den store gård, som tilhørte den rige og mægtige, norske Guðrun Sjúrðardóttir. Fra Húsavík går den ensporede vej til Dalur langs stejle skrænter og trykker sig ind til fjeldsiden højt over havet nedenunder og falder siden stejlt ned mod Dalur, der ligger beskyttet i bunden af den skål¬formede dal. Fra Dalur snor der sig en markvej sig op til til en højde af 270 m. til det 354 m. høje Skúvoyarfjall. Til fods kan man fra vejen gå ud til fuglefjeldet Skorin. 
   

  Øen er den 5. største af de i alt 18 færøske øer og har et areal på 112 km og er beboet af ca. 1300. Øens højeste fjeld, Tindur, er 476 m. Der er færgeforbindelse fra Gamlarætt til Skopun. Og færgen til Skúvoy sejler fra Sandur. 

   

   

  Hotel Skálavík

  • Hotel Skálavík
   Contact

   Hotel Skálavík blev renoveret i 2015 og tilbyder alle sine overnattende gæster en hyggelig, moderne indkvartering og er et godt udgangspunkt for ferierende.  

    
   Restauranten på Hotel Skálavík tilbyder et bredt udvalg af velsmagende, nemme måltider og tilbyder både varierende frokoster og én og to-retters menuer om aftenen.  Morgenmad er inkluderet for overnattende gæster og der bydes på skiftende frokostmenuer og om aftenen tilbyder vi en en og to-retters menu. Der er også mulighed for at få tilfredsstillet den søde tand med en dessert.

    
   Hotellet er udstyret med 23 moderne værelser og også med 1 3-værelses lejlighed. Der tilbydes både dobbeltværelser, familieværelser med en dobbeltseng og to køjesenge, samt værelser med fire køjer.  Den 3-værelses lejlighed er ideel til store familier og vennepar med sine 3 dobbeltværelser, 2 badeværelser, et køkken, stue og egen indgang fra den vidtstrakte grønne eng.

    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Parkering
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00

  Fakta om Hotel Skálavík

  -
  Send venligst katalog til:
  Navn 
  Adresse 
  Postnummer 
  By 
  Land 
  E-mail 
    

  Catalogues (list)

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 17. jul 11:30
  Ankomst
  Tórshavn. 18. jul 17:30
  Afrejse
  Tórshavn. 18. jul 18:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser