PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

dk - Oplev verdens mest uspolerede ø hav

Oplev verdens mest uspolerede ø hav

Ta’ 7 dage på Færøerne med 2 eller 3 stop

Vi har sammensat disse ø hop med udgangspunkt i 2 eller 3 ø hop undervejs med afrejse fra Hirtshals på lørdage og hjemrejse fra Færøerne på søndage. I tager jeres egen personbil med ombord og sejler med MS Norröna i 2 personers kahyt med toilet, bad og TV. På Færøerne starter jeres oplevelsesrejse med enten 4 hotelovernatninger i verdens mindste hovedstad Torshavn. Herfra går turen videre på ø’en Sandoy, kendt for sin sandstrand og grønne omgivelser, hvor I overnatter 3 nætter på Hotel Skalavik. Eller med 3 nætter i Torshavn, 2 nætter på Hotel Skálavík på Sandoy og 2 nætter på Eysturoy, hvor i overnatter på Gjáargarður Guesthouse Gjógv.

 

Alle steder på Færøerne er vejene er rolige og tager jer kringlet rundt på ø’erne altid omgivet af en eller flere af de 340 bjergtoppe og ofte også af havet, for ingen steder vil I være længere væk end 5 kilometer fra det brusende Atlanterhav. 6 af ø’erne er forbundne med tunneller eller broer og 11 andre kan besøges af søvejen, hvor der alle steder er etableret gode forbindelser med små bådoverfarter. Dagene på Færøerne planlægger I selv og der er masser af inspiration af hente i vores 20 siders oplevelsesmagasin som med smukke fotos og gode områdebeskrivelser tager jer med rundt på Færøerne. Magasinet kan I læse on line som bladremagasin her, og vil I orientere jer om vejret kan I f.eks. benytte mitrejsevejr.dk/l/klima-faeroeerne.

 

Færøerne er 18 vulkanske klippeøer med stejle forbjerge, bløde græsmarker og gamle vandrestier mellem farverige, små landbyer. Den storslåede og uberørte natur på Færøerne er alle steder og lige uden for døren. Intet sted på Færøerne er I længere end fem kilometer fra havet, men alle steder har I udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe.
 

Lidt om det praktiske

Vi har udarbejdet et informationsmagasin til dig, hvor du kan finde svar på mange af de mest hyppige spørgsmål ifm rejsen. Informationsmagasinet kan du læse online her.
Vil I læse om sejlplanen med MS Norröna, kan I gøre det her og også om ankomst og afrejse her. Vil I læse om sejlplanen til Sandoy kan I gøre det her og om priser her.  
Vil I læse lidt om hvad MS Norröna kan tilbyde undervejs kan I gøre det her.

 
Sådan kommer I til og fra Sandoy

Sejladsen over tager ca. 30 min. og færgen hedder: M/F Teistin.
Priser for overfart betaler I på returrejsen fra ø’en.  Priser finder I her.
Vejledende (2015) for bil og 1 chauffør: Bil < 5m: DKK 160,- + prisen for voksne pr. person over 15 år er 40 kr. retur. Børn 7-15 år betaler ½ pris. Biler over 7 m. og/eller højere end 1,9 m, bedes bestille plads på tlf. +298 293103. Vejledende for ekstra længde på bil pr. ekstra meter over 5 kr. 480.
 
Sejlplan findes her (se under Skopun-Gomlarætt). Gomlurætt (på denne side af øen), Skopun (på den anden side). Det tager ca. 20 min. at køre fra Tórshavn til Gomlurætt. Det tager ca. 20-30 min. at køre Skopun til Skálavík. Køretøjer bør være i køen mindst 15 minutter. før afgang.


 

 

Pris pr. person når 2 rejser sammen:

 

I højsæsonen 2017 (med afrejse fra Hirtshals lørdage og afrejse fra Færøerne søndage)

 

10 dages rejse med 7 nætter på Færøerne og med 2 ø-hop på hotel på Færøerne:

  • fra kr. 8.330

 

10 dages rejse med 7 nætter på Færøerne og med 3 ø-hop på hotel på Færøerne:

  • fra kr. 8.295

 

Det er også muligt at pakke ø hoppet med færre eller flere dage på Færøerne. Se mere her 

SMDFHP

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00