PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

Smyril Line - Spar 2.080 kr i alt rejs 5. august 2017

Spar 2.080 kr i alt rejs 5. august 2017

6 tilbudsrejser m. hotel og færge Færøerne

Vi tilbyder 6 pakkerejser for 2 personer med afrejse den 05.08 på dette super-sommertilbud som er sammensat både med sejlads t/r m. overnatning ombord i en 2 personers indvendig kahyt, 5 hotelovernatninger på det centralt placerede, 4* Hotel Hafnia, morgenmad under hele rejsen og du tager din egen personbil med ombord. Du betaler kun 25% ved bestillingen og kan vente med at indbetale de resterende 75% af rejsens pris til den 3. juli. Du kan yderligere spare op til 17% ift priserne ombord ved at forudbestille forplejningen, se mere om dine muligheder her

 

Du rejser med MS Norröna fra Hirtshals den 5. august og ankommer til Torshavn den 6 august, hvor du bor på det 4* Hotel Hafnia, hvorfra du kan opleve charmerende Torshavn by, og det sidste af de lyse nætter, hele Færøerne klædt i sin sommerdragt og søpapegøjerne. Hotel Hafnia ligger centralt placeret i Torshavn med gåafstand til både havn og by. Du kan finde masser af inspiration til hvad du kan opleve i vores rejsedagbøger, læs f.eks denne online ved at klikke her. Vil du have en bilfri dag under opholdet kan du ta’ med på en af vores guidede udflugter, du kan se vores udflugter ved at klikke her.  

 

Vi skal mere end tusinde år og helt tilbage til vikingetiden, hvor vikingerne etablerede parlament på halvøen Tinganes i år 850. Dermed blev Tórshavn hovedstad for Færøerne og har været det lige siden. Byen er vokset hastigt siden begyndelsen af det 20. århundrede og er blevet fusioneret med Argir mod syd og Hoyvík mod nord. Tórshavn er langt den største by på Færøerne. Men stadig verdens mindste hovedstad, en lille hyggelig by sammensat af små huse i alverdens farver. Byen er et charmerende sted fyldt af kontraster.

 

Byen er en charmerende blanding af gammelt og nyt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regeringen er holder til. Det er også her hvor den “gamle by” i Tórshavn befinder sig. De små søde huse i den gamle by er løbende blevet restaureret over de seneste år, og området er forvandlet til et hyggeligtog attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, som er en gammel fæstning bygget i år 1580, for at forsvare Tórshavn fra pirater. Fem minutters gang fra Haven ligger Vaglið, byens centrum. Indenfor gåafstand fra dette er der butikker, restauranter, hoteller og en biograf. Så trods sin lillebitte størrelse har Tórshavn virkelig noget at byde på.

 

Uanset om du er til natur eller kultur vil Færøerne give dig store oplevelser. Naturen er uspoleret og uberørt. Her er sikkert og trygt. Du kan trække vejret i verdens reneste luft. Vandre, klatre, sejle og fiske. Nyde autentisk nordisk mad. Eller shoppe i én af verdens mindste hovedstæder. En venlig befolkning og 18 smukke ø’er i Nordatlanten venter på dig. Og med udgangspunkt fra dit hotel i Torshavn kan du nå at opleve det meste. Måske tage på ø hop på de 6 af ø’erne, som er forbundne med broer eller tunneller. Se landet fra fjeldenes toppe. Besøge små landsbyer, gå mellem huse med græstørv på tagene, møde lokalbefolkningen og opleve kulturen. Se og føle det kæmpemæssige hav omkring sig. Oplev hvordan vejret kan skifte, med sol, blæst og regn på én og samme dag. 

 

Tip
Vil du have en bilfri dag under opholdet kan du ta’ med på en af vores udflugter, se dine muligheder ved at klikke her. Du kan også finde masser af inspiration i vores Inspirationsmagasin, som du kan læse online og down loade her.

 

Vil du spare endnu mere anbefaler vi dig at forudbestille forplejningen ombord på færgen, så sparer du 10-15% ift priserne ombord.

 

Bestillingsbetingelser 

 • Tilbudsrejsen kan ikke bestilles online. Du bestiller på tlf. +4596558500 eller på mail booking@smyrilline.dk
 • Den viste pris er fratrukket rabatten.
 • Den viste pris er rabatprisen pr. person, når 2 rejser sammen.
 • Tilbuddet gælder kun, når 2 voksne rejser sammen.
 • Tilbuddet kan ikke ændres til ulige antal rejsende pr. tilbud.
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre produkter eller andre tilbud.
 • Tilbuddet kan ikke ændres i dets sammensætning, og kan ikke ændres i kahytstyper eller i afrejsedato.
 • Det er ikke muligt at opgradere til anden kahytstype.
 • Tilbuddet kan ikke benyttes med bagudvirkende kraft.
 • Det er ikke muligt at bestille overnatning på et bestemt dæk eller i et bestemt kahytstnummer.
 • Der ydes ikke medlemsrabatter til medlemmer af ÆldreSagen, FDM, FBF, LO+.
 • Det er ikke muligt at betale med Forbrugsforeningens ller med LO Plus kort ombord+.

 

Tilbudsprisen pr. person når 2 rejser sammen inkl. bil og 5 nætter på hotel:

 

kr. 7.190 

 

 

SMDFHPX2

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  • Hotel Hafnia

   Image Gallery

   Contact

   Centralt beliggende midt i Tórshavn, er Hotel Hafnia et godt udgangspunkt for at udforske én af verdens mindste hovedstæder. Tórshavn byder både på den gamle bydel, små gader, hyggelige cafeer og restauranter. Eller slå et smut om havnen og nyd den salte luft og den hyggelige stemning.

    

   Parkering: 

   Hotellet henviser til de omkring liggende parkeringspladser og til parkeringsområdet ved Skálatrøð, som ligger ca. 3-4 minutters gang fra Hafnia. Der er tale om zone parkering (8 timer). Det er muligt at parkere 1 time foran hotellet og 2 timer bagved hotellet på et begrænset antal P-pladser. Hotellet har 4 P-pladser bagved hotellet (kan ikke reserveres). Gæster plejer at sætte deres bagage af først, hvorefter gæsterne parkerer bilen. 

    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet (eksl. mandag i lav- og mellemsæsonen)
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00