PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

Smyril Line - Spar 1.830 DKK i alt rejs 12. august 2017

Spar 1.830 DKK i alt rejs 12. august 2017

10 tilbudsrejser m. hotel og færge Færøerne.

Vi tilbyder 10 pakkerejser for 2 personer med afrejse den 12.08 på dette super-sommertilbud som er sammensat både med sejlads t/r m. overnatning ombord i en 2 personers indvendig kahyt, 5 hotelovernatninger i dobbeltværelse på det 4* Hotel Føroyar, morgenmad under hele rejsen og du tager din egen personbil med ombord. Du betaler kun 25% ved bestillingen og kan vente med at indbetale de resterende 75% af rejsens pris til den 11. juli. Du kan yderligere spare op til 17% ift priserne ombord ved at forudbestille forplejningen, se mere om dine muligheder her.

 

Du rejser med MS Norröna fra Hirtshals den 12. august og ankommer til Torshavn den 13. august, hvor du bor på det 4* Hotel Føroyar, som ligger smukt tilbagetrukket i udkanten af Torshavn med udsigt over fjorden og byen. Hotellet er kendt for deres lyse, skandinaviske indretning og deres store, komfortable værelser. Du kan finde masser af inspiration til hvad du kan opleve under opholdet på Færøerne i vores rejsedagbøger, vi anbefaler dig at læse denne rejsedagbog online ved at klikke her. Vil du have en bilfri dag under opholdet kan du ta’ med på en af vores guidede udflugter, du kan se vores udflugter ved at klikke her.  

 

Uanset om du er til natur eller kultur vil Færøerne give dig store oplevelser. Naturen er uspoleret og uberørt. Her er sikkert og trygt. Du kan trække vejret i verdens reneste luft. Vandre, klatre, sejle og fiske. Nyde autentisk nordisk mad. Eller shoppe i én af verdens mindste hovedstæder. En venlig befolkning og 18 smukke ø’er i Nordatlanten venter på dig. Og med udgangspunkt fra dit hotel i Torshavn kan du nå at opleve det meste. Måske tage på ø hop på de 6 af ø’erne, som er forbundne med broer eller tunneller. Se landet fra fjeldenes toppe. Besøge små landsbyer, gå mellem huse med græstørv på tagene, møde lokalbefolkningen og opleve kulturen. Se og føle det kæmpemæssige hav omkring sig. Oplev hvordan vejret kan skifte, med sol, blæst og regn på én og samme dag. Du kan finde masser af inspiration i vores naturområdemagasin, som du kan læse online og down loade her.

 

Vi skal mere end tusinde år og helt tilbage til vikingetiden, hvor vikingerne etablerede parlament på halvøen Tinganes i år 850. Dermed blev Tórshavn hovedstad for Færøerne og har været det lige siden. Byen er vokset hastigt siden begyndelsen af det 20. århundrede og er blevet fusioneret med Argir mod syd og Hoyvík mod nord. Tórshavn er langt den største by på Færøerne. Men stadig verdens mindste hovedstad, en lille hyggelig by sammensat af små huse i alverdens farver. Byen er et charmerende sted fyldt af kontraster.

 

Torshavn by er en charmerende blanding af gammelt og nyt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regeringen er holder til. Det er også her hvor den “gamle by” i Tórshavn befinder sig. De små søde huse i den gamle by er løbende blevet restaureret over de seneste år, og området er forvandlet til et hyggeligtog attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, som er en gammel fæstning bygget i år 1580, for at forsvare Tórshavn fra pirater. Fem minutters gang fra Haven ligger Vaglið, byens centrum. Indenfor gåafstand fra dette er der butikker, restauranter, hoteller og en biograf. Så trods sin lillebitte størrelse har Tórshavn virkelig noget at byde på.

 

Bestilling

 • Tilbudsrejsen kan ikke bestilles online. 
 • Du bestiller på tlf. +4596558500 eller på mail booking@smyrilline.dk. Ved bestilling oplyses navn, adresse og fødselsdato på begge rejsende, mobiltelefonnummer

 

Betingelser

 • Den viste pris er fratrukket rabatten 
 • Den viste pris er rabatprisen pr. person, når 2 rejser sammen 
 • Tilbuddet gælder kun, når 2 voksne rejser sammen
 • Det er ikke muligt at opgradere til anden kahytstype
 • Tilbuddet kan ikke ændres til ulige antal rejsende pr. tilbud
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre produkter eller andre tilbud
 • Tilbuddet kan ikke ændres i dets sammensætning 
 • Tilbuddet kan ikke ændres i kahytstyper eller i afrejsedato
 • Tilbuddet kan ikke benyttes med bagudvirkende kraft
 • Det er ikke muligt at bestille overnatning på et bestemt dæk eller i et bestemt kahytstnummer
 • Der ydes ikke medlemsrabatter til medlemmer af ÆldreSagen, FDM, FBF, LO+
 • Det er ikke muligt at betale med Forbrugsforeningens ller med LO Plus kort ombord+

 

 

Tilbudsprisen pr. person når 2 rejser sammen inkl. bil og 5 nætter på hotel:

 

kr. 7.190

 

 

SMDFHPX2

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  • Hotel Føroyar

   Image Gallery

   Contact

   Oplev Færøerne fra sin bedste side. Kombiner naturoplevelser med skandinavisk komfort, når du over natter på 4 stjernede Hotel Föroyar, som byder på høj kvalitet i køkkenet,udsigt over Tórshavn fra hvert værelse og P plads. Hotellet ligger naturskønt og fredeligt, naboerne er fuglene, der bygger rede på taget og fårene, der gumler udenfor vinduerne. Alligevel er der ikke langt til Tórshavn, kun 6 min. i bil og 25 minutter på gåben ad de gamle fårestier gennem den skønne natur. 
    

   Type
   Hotel
   Rejsemål
   Faroe Islands
   Morgenmad
   Inkluderet (eksl. mandag i lav- og mellemsæsonen)
   Restaurant
   Ja
   Internetforbindelse
   Ja
   TV
   Ja
   Parkering
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00