PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

dk - FÆRØERNE HOTELFERIE

FÆRØERNE HOTELFERIE

KØR SELV PAKKEREJSE

Vores pakkerejser er sammensat med sejllads t/r m. overnatning ombord i en 2 personers kahyt m. bad, toilet og TV, din egen personbil med ombord og du kan vælge mellem overnatninger i Torshavn eller på Sandoy på 3 eller 4 stjernet hotel og få morgenmad under hele rejsen. Du kan finde god inspiration i vores bladremagasin, som med utrolig flotte farver og inspirerende tekst fortæller om de seværdigheder, vi anbefaler dig at se. Læs magasinet her. Når du rejser på kør selv ferie planlægger du selv dagene under opholdet på Færøerne.

 

Uanset om du er til natur eller kultur vil Færøerne give dig store oplevelser. Naturen er uspoleret og uberørt. Her er sikkert og trygt. Du kan trække vejret i verdens reneste luft. Vandre, klatre, sejle og fiske. Nyde autentisk nordisk mad. Eller shoppe i én af verdens mindste hovedstæder. En venlig befolkning og 18 smukke ø’er i Nordatlanten venter på dig. Og med udgangspunkt fra dit hotel i Torshavn kan du nå at opleve det meste. Måske tage på ø hop på de 6 af ø’erne, som er forbundne med broer eller tunneller. Se landet fra fjeldenes toppe. Besøge små landsbyer, gå mellem huse med græstørv på tagene, møde lokalbefolkningen og opleve kulturen. Se og føle det kæmpemæssige hav omkring sig. Oplev hvordan vejret kan skifte, med sol, blæst og regn på én og samme dag.

 

Vi skal mere end tusinde år og helt tilbage til vikingetiden, hvor vikingerne etablerede parlament på halvøen Tinganes i år 850. Dermed blev Tórshavn hovedstad for Færøerne og har været det lige siden. Byen er vokset hastigt siden begyndelsen af det 20. århundrede og er blevet fusioneret med Argir mod syd og Hoyvík mod nord. Tórshavn er langt den største by på Færøerne. Men stadig verdens mindste hovedstad, en lille hyggelig by sammensat af små huse i alverdens farver. Byen er et charmerende sted fyldt af kontraster.

 

Byen er en charmerende blanding af gammelt og nyt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regeringen er holder til. Det er også her hvor den “gamle by” i Tórshavn befinder sig. De små søde huse i den gamle by er løbende blevet restaureret over de seneste år, og området er forvandlet til et hyggeligtog attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, som er en gammel fæstning bygget i år 1580, for at forsvare Tórshavn fra pirater. Fem minutters gang fra Haven ligger Vaglið, byens centrum. Indenfor gåafstand fra dette er der butikker, restauranter, hoteller og en biograf. Så  trods sin lillebitte størrelse har Tórshavn virkelig noget at byde på.

 

SandoySandoy er en frodig ø med brede dalstrøg med mange småsøer og lave, afrundede fjelde. På vestkysten er der stejle klipper og fuglefjelde. Her oplever I den autentiske, uberørte natur, havet, landsbykulturen, frisk luft og ro. Øen er den 5. største af de i alt 18 færøske øer og har et areal på 112 km og er beboet af ca. 1300. Øens højeste fjeld, Tindur, er 476 m. Der er færgeforbindelse fra Gamlarætt til Skopun. Og færgen til Skúvoy sejler fra Sandur.

 

Færøerne kan opleves i foråret, sommeren og efteråret.I perioden fra slutningen af juni til starten af august kan du opleve søpapegøjerne på deres korte sommerophold på Færøerne. Vil du orientere dig om vejret kan du gøre det her. Du kan også læse om vores meget populære ø hop her.

 

Find de attraktive priser for de forskellige perioder til højre. Ønskes ekstra nætter er det muligt at forlænge dit ophold. Tórshavn er vært for den store nationale fest kaldet Ólavsøka ( Olaj -fest ), der bliver afholdt i slutningen af ​​juli. I disse dage er hovedstaden forvandlet til en fest, og folk skynder til Tórshavn fra alle øer. Flertallet er iført den færøske nationaldragt. Traditionelt afholdes også roning konkurrence i traditionelle færøske træskibe, hvor folk fra hele Færøerne deltager. Om aftenen og natten bliver der danset - både den traditionelle kædedans og moderne dans. Både udenlandske beboere, færinge og udenlandske turister strømmer til byen i denne periode, og ønsker du at opleve Olaj fest, anbefaler vi, at du bestiller din ferie så tidligt som muligt, da det hurtigt bliver udsolgt .

 

Pr. person når 2 voksne rejser sammen:

 

I højsæsonen 2017:

 

Hotel Føroyar 7 nætter: kr. 8.745 

Hotel Hafnia 7 nætter: kr. 9.635

 

Hotel Føroyar 4 nætter: kr. 7.430

Hotel Hafnia 4 nætter: kr. 7.530

Hotel Skálavík 4 nætter: kr. 5.920

 

 

I lavsæsonen 2017:

 

Hotel Føroyar 3 nætter: kr. 5.870

Hotel Hafnia 3 nætter: kr. 6.250

Hotel Skálavík 3 nætter: kr. 5.045

SMDFHP

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00