PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

dk - Færøerne. Feriehusferie

Færøerne. Feriehusferie

Optimale rammer og plads til hygge med ungerne, familien eller vennerne.

Inspiration til din ophold på Færøerne.

Når I vælger feriehus som ramme for ferien på Færøerne, får I de bedste betingelser for at samles og plads til mere private og afslappede rammer end på hotel. Vi sammensat jeres pakkerejse med sejllads ombord på MS Norröna i 2 (eller 4) personers kahyt, I tager jeres egen personbil med og overnatter i et feriehus. Feriehusene på Færøerne er alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse med.

 

I sommerperioden tilbyder vi 10 dages rejse med 7 overnatninger i feriehus på Færøerne. Om foråret og efteråret tilbydes 1 uges rejse med 3 overnatninger i feriehus eller 2 ugers rejse med 10 overnatninger i feriehus. Priserne gælder for udvalgte feriehuse. I kan vælge mellem feriehuse eller ferielejligheder med beliggenhed i Torshavn eller udenfor. Ved forespørgsel foreslår vi, at I har udvalgt 3-5 ønsker til feriehus. I kan vælge huse på www.visittorshavn.fo/dk/feriehuse/smyrilline.

 

Feriehusene på Færøerne er alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse med. Når I kører i egen bil og bor i feriebolig, har I frihed til at gennemføre hver eneste dag præcis, som I har lyst til. Før rejsen kan I planlægge nogle af de seværdigheder, I vil se, ved at blive inspireret i vores 20 siders bladremagasin, som I kan læse online her, som med flotte naturfotos og gode områdetekster tager jer med rundt på Færøerne, så I kan bruge dagene præcis som I vil. Måske blot med at slappe af i feriehuset eller med ture rundt på ø’erne og en bytur i Torshavn og vende tilbage fuld af frisk luft og nye indtryk til hygge over den fælles madlavning og afslapning efter dagens oplevelser.

 

 I kan bestille rejsen hos vores rejsekonsulenter, som alle har besøgt Færøerne mange gange og gerne hjælper med forslag og rådgivning, på tlf. +45 96558500. I kan også sende en mail til booking@smyrilline.dk . Ved henvendelse beder I være behjælpelig med at oplyse hvor I har set de udvalgte huse.

 

OBS: Praktisk omkring ferieboligerne: Alle feriehusene er privatejede, indrettet individuelt og udstyret med stue, soverum, spiseplads og køkken. Køkkenet har køleskab og service til det antal bookede personer. Prisen er som reglen oplyst uden slutrengøring, som dog er obligatorisk. Vær opmærksom på forhold omkring sengelinned, håndklæder og lign.

 

Pris pr. person:

 

I højsæsonen 2017: 

 

10 dages rejse med 7 nætter i feriehus på Færøerne:

  • 2 voksne og 2 børn (3-11 år): fra kr. 4.350
  • 2 voksne: fra kr. 7.820

SMDFHP

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00