PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

OPLEV USPOLEREDE FÆRØERNE

dk -

ET AF VERDENS MEST UNIKKE Ø HAVE

Omverden snubler i disse dage over sig selv for at rose Færøerne og kåre de 18 smukke ø’er som det bedste rejsested i 2015. Mange anerkendte internationale medier har valgt Færøerne blandt 2015’s absolut bedste rejsemål. Blandt disse kan nævnes New York Times, CNN, TripAdvisor,  Independent, Condé Nast, National Geographic Readers Chocie,  CBS, The Independent; The Guardian, Trip Advisor, World Travel Guide, The Lady, El Pais, Sky News, The Australian , The New Daily og The Globe and Mail.

 

Hvert år bliver overvejelserne om hvor rejsen skal gå til mere udfordrende. Når du vælger en ferie på Færøerne sætter du virkelig trumf ift de fleste i din omgangskreds.

 

Færøerne er en samling af atten små ø’er i det nordatlantiske hav. Placeret midt mellem Norge og Island og nord for Skotland. Med en befolkning på ca. halvtredstusinde og alligevel et blomstrende og travlt samfund. Færøerne har ca. tusinde km kystlinje og uanset hvor du befinder dig er du aldrig mere end en kilometer eller to fra havet.

 

Vi har sammensat et varierende udbud af forskellige former for overnatning du kan vælge imellem på din rejse til Færøerne. Du bestemmer mellem hotel, feriehus eller Guest House. Du kan selvfølgelig vælge så det passer ind til dit krav til komfort, lyst og pengepung.  Når du bestiller en pakkerejse, lader du os arrangere rejsen med MS Norrona til Færøerne og dit ophold på øerne. Nedenfor finder du et udpluk af vores tilbud.
 

Turistforeningen i Tórshavn har udarbejdet et forslag til aktiviteter når man rejser 3-4 dage på kør selv ferie til Færøerne i forårs-og efterårssæsonen. Se forslag.  

 

 

  sml-productlist-2015-new-general
  • i Ferie i naturen

   Ferie i naturen

   Ideelt for familie og venner

  • i Ø-hop
   Færøerne

   Ø-hop

   Oplev den smukke natur på de mange færøske øer.

  • i Hotelferie

   Hotelferie

   Oplev den charmerende lilleput hovedstad på Færøerne.

  • i Prøv at lytte. Naturen kalder.
   Færøerne

   Prøv at lytte. Naturen kalder.

   Oplev Færøerne med det mest charmerende udgangspunkt på Guesthouse Gjáargarður i den idylliske landsby Gjógv.

  • i Feriehusferie
   Færøerne

   Feriehusferie

   Tag unger, familie og venner med på feriehusferie på Færøerne.

  sml-productlist-2015-new-general
  • 50%

   Tilbuddet udløber 30.9

   i Pakkerejse hotel + færge
   Færøerne

   Pakkerejse hotel + færge

   Rejs 04.11, 11.11 og 18.11.2017

  Parkering i Torshavn Kommune

   

  I Torshavn og i Argjum er der P-pladser med mulighed for at parkere i afmærkerede båse. Flere af parkeringsområderne er tidsbegrænsede mellem 15 minutter og 4 timer. Parkeringstiden er markeret på skilte i områderne.

   

  Parkeringsområder i Torshavn centrum findes  i Jónas Broncksgøta, Bøkjarabrekku, Niels Finsens gøta, Sjúdragøta, Tróndargøta, Jóannesar Paturssonar gøta, Dalavegnum, Dr. Jacobsens gøta, Sigmundargøta og oman á Skálatrød.

   

  Nogle parkeringsområder er uden tidsbegrænsning. Der findes også nogle enkelte parkeringsbåse rundt om i byen som ikke er markerede.

   

  Parkeringsvogter kontrollerer parkeringsområderne. Prisen for ulovlig parkering var i 2016  200 kr.