Pakkerejser

Smyril Line -

Et af verdens mest unikke ø have

Uanset om du er til natur eller kultur vil Færøerne give dig store oplevelser og allerede ved indsejlingen vil du få det første, storslåede at naturen, som er uspoleret og uberørt. Vi tilbyder dig at opleve det fantastiske ø-hav på én af vores mange, forskellige typer pakkerejser. På de fleste af vores pakkerejser lægger du selv programmet for dit ophold med mulighed for at tilkøbe en eller flere udflugter. Du kan f.eks. vælge mellem ø-hop, sommerhusferie, hotelferie og rundrejse med bus og guide. Vi tilbyder også en lang række af inspirationsmateriale; læs f.eks. rejsedagbog fra Færøerne her og beskrivelser af områderne m. fotos her.  

 

På Færøerne er der sikkert og trygt. Du kan trække vejret i verdens reneste luft, nyde den friske havluft, vandre, klatre, nyde autentisk, nordisk mad og hygge og shoppe i én af verdens mindste hovedstæder. En venlig befolkning og 18 smukke ø’er i Nordatlanten venter på dig. Du kan opleve hvordan naturen omgiver dig med ubegrænset udsyn over uberørt natur. Se landet fra fjeldenes toppe. Besøge små landsbyer, møde lokalbefolkningen og opleve kulturen. Se og føle det kæmpemæssige hav omkring sig. Opleve hvordan vejret kan skifte, med sol, blæst og regn på én og samme dag. I perioden fra slutningen af juni til starten af august kan du opleve de lange, lyse nætter, den uspolerede natur er klædt i sin fine, grønne sommerdragt og se søpapegøjerne på deres sommerophold på Færøerne. Vil du orientere dig om vejret kan du gøre det her
 

Torshavn er en oplevelse i sig selv;  en charmerende blanding af gammelt og nyt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regeringen holder til. Det er også her hvor den “gamle by” i Tórshavn befinder sig. De små søde huse i den gamle by er løbende blevet restaureret over de seneste år, og området er forvandlet til et hyggeligtog attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, som er en gammel fæstning bygget i år 1580, for at forsvare Tórshavn fra pirater. Fem minutters gang fra Haven ligger Vaglið, byens centrum. Indenfor gåafstand fra dette er der butikker, restauranter, hoteller og en biograf. Så  trods sin lillebitte størrelse har Tórshavn virkelig noget at byde på.  

 

 

Rejsekatalog 2019

Catalogue (single)

Catalogue (single)

Sådan kører man på Færøerne

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 25. maj 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 27. maj 06:00
  Afrejse
  Tórshavn. 27. maj 14:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser