PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

Smyril Line - Ta' bussen!

Ta' bussen!

En tur til Færøerne er ikke afhængig af, at du har dit eget køretøj. For når rejsen ombord på MS Norröna er slut, kan du nemt benytte det færøske bussystem!

 
Færøerne er et lille samfund, hvor der ikke er behov for Interrail eller jernbane. Derimod tilbyder man et fremragende bussystem, som du nemt kommer rundt med. Og så kan du endda køre gratis med bussen i Tórshavn.
 
Er rejsebudgettet stramt eller er dit fokus mere på oplevelser end på komfort, så er overnatning ombord i en couchette måske aktuel for dig. Couchetter er køjesenge/liggepladser i 9-mands kahytter, hvor der er adgang til fælles toiletfaciliteter. Og du kan leje et bagageboks for små penge.
 
Mangler du inspiration til hvad du bør opleve, så kan vi foreslå dig Politikens “Turen går til Færøerne” ogat  kigge nærmere på bussernes rejseplan på www.ssl.fo.
Ønsker du at grave dig dybere ned i Færøernes historie, samfund, kunst og kultur kan Ingrid Falktoft Andersens bog “Færøerne” fra 2012 måske give dig indsigt i dette lille, men alsidige ø-samfund som byder på både natur og kultur.

www.visitfaroeislands.com

 

Pr. person t/r (2017):

 

  • A pris kr. 2.670
    B pris kr. 2.260
  • A pris kr. 2.260
    B pris kr. 1.790
  • A pris kr. 1.790

 

Se sejlplan 2017

 

Inklusiv i prisen:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00