+45 9655 8500
dk - Spar mindst 6.360 og helt op til 16.260 DKK

Spar mindst 6.360 og helt op til 16.260 DKK

Oplev Færøerne. Rejs i perioden 09.06-19.08.2018.

At rejse med campingvogn på Færøerne giver jer friheden til selv at bestemme hvor lidt og hvor meget man vil køre, hvor I vil stoppe og hvad I vil se. 
 

Campingpladserne på Færøerne er lidt mere primitive naturcampingpladser end I måske er vant til fra Danmark. Men det er også en del af charmen ved køre rundt og opleve den uberørte og uspolerede natur på Færøerne. Pladserne fungerer fint som base for opholdet på de grønne øer. Vil I orientere jer anbefaler vi jer at læse vores campingmagasin .Smyril Line er de eneste, som besejler Færøerne (og Island) direkte med vores egen færge Norröna og anbefaler derfor at bestille så tidligt som muligt, da vi har stor efterspørgsel fra de store køretøjer og hurtigt får udsolgt. I betaler kun 25% af billettens pris ved bestillingen og kan vente helt frem til 32 dage før selve afrejse med at indbetale de resterende 75% af rejsens pris. Vi sejler fra Hirtshals hver lørdag hele året og i højsæsonen sejler vi både tirsdag og lørdag.

 


Intet sted på Færøerne er længere væk end 5 km. fra havet og alle steder er der udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe. Der er store områder af uberørt natur og den færøske natur er let tilgængelig. 17 af de 18 ø’er er tilgængelige og 6 af ø’erne er forbundne med bro eller tunnel. Og det er noget af det helt særlige ved Færøerne. For selv om du er tæt på den eventyrlige natur har du alle moderne faciliteter, selv om at du befinder dig på nogle forholdsvis små ø’er midt ude i Nordatlanten.

 

Saksun

 

Vil I hente inspiration før afrejsen kan I med fordel læse eller down loade vores 20 siders bladremagasin online, som med storslåede fotos og inspirerende tekster giver jer god mulighed for at lære Færøerne bedre at kende  
 
Pladsen på bildækket på MS Norröna er begrænset, så planlægger I at rejse i højsæsonen, kan vi anbefale at være hurtig med bestillingen, når der skal reserveres til store køretøjer. 

 

Campingplads tip

Vi tilbyder nu også 15 pladser på Hotel Skálavík Camping. Skálavík ligger på Sandoy, færingernes egen ferieperle. Sandoy er en frodig ø med brede dalstrøg med mange småsøer og lave, afrundede fjelde. På vestkysten er der stejle klipper og fuglefjelde. Øen er den 5. største af de i alt 18 færøeske øer med et areal på 112 km og 1300 beboere. Øens højeste fjeld, Tindur, er 476 m. Der er færgeforbindelse fra Gamlarætt Skopun, og færgen til Skúvoy sejler fra Sandur.
 
Bygden Sandur og øen har alt sit navn fra en bred sandstrand med klitter, som er et perfekt sted for en picnic efter en god vandre- eller fisketur. Bygderne Skálavík, Húsavík og Dalur ligger på den østlige side af Sandoy og tilbyder en storslået udsigt og uhindret udsyn over det barske hav. Fra færgehavnen i Skopun er der busforbindelser til alle øens bygder. I Sandur ligger øens turistkontor, som giver vejledning til rejsende og bl.a. arrangerer guidede ture (primært om sommeren).
 
Nedenfor kan I under fanen ”Skalavik Camping” finder flere informationer om campingpladsen på Sandoy.
 

OBS når i rejser med MS Norröna 

 • Det er tilladt at medbringe gasflasker ombord, det skal dog være tydeligt synligt, f.eks. ved visning med klistermærke på forruden.
 • Al gastilførelse og brændvæsketilførelse på køretøjet skal afkobles og lukkes inden ombordkørsel.
 • Det er ikke muligt at få strømforsyning undervejs, hvis I har køleskab eller lign i vognen.
 • Det er ikke muligt at få adgang til dækket under rejsen. 

 

Bestilling

 • Hjemrejse fra Færøerne skal være søndag aften for at opnå dette tilbud.
 • Det er ikke muligt at ændre tilbuddets i dets sammensætning og indhold, det er ikke muligt at opgradere til andre. kahytstyper end de udbudte eller andre afrejsedatoer.
 • Tilbuddet kan ikke benyttes med bagudvirkende kraft.
 • Det er ikke muligt at betale med LO+ eller med FBF betalingskort.
 • Der opnås ikke medlemsrabat på dette tilbud.

 

 

Tilbudsprisen for 2 voksne eller 2 voksne og 2 børn (3-11 år)

 

Afrejse fra Hirtshals hver tirsdag og lørdag indenfor perioden 09.06-19.08.2018

 

Hjemrejse fra Færøerne hver søndag indenfor samme periode. 

 

 

Med bil og campingvogn (op til 12 m):

kr. 9.990

 

Med autocamper (op til 7 m):

kr. 7.990

 

OSMCMP

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Skálavík Camping

  Vi tilbyder 15 campingpladser på Hotel Skálavík.

   

  Pr. vogn pr. dag iregnet vand og elektricitet kr. 250. Det er muligt at tage bad på hotellet. Dertil er det muligt at leje: 

  • Håndklæde: kr. 25 for hvert
  • Tørretumbler: kr. 30 for hver gang 
  • Vaskemaskine: kr. 30 for hver gang 
  • Morgenmad: kr. 75 pr. person
  • Cykler i 3 timer: kr. 99. Hver ekstra time koster kr. 49 
  • Hot tub i 1 time: kr. 199 

   

  Her kan I se billeder af hvordan det ser ud: hotelskalavik.fo/kamping 

   

  Catalogue (single)

  Catalogue (single)

  • Camping på Færøerne

   Camping på Færøerne

   Alt om campingpladser på Færøerne.

  Sådan kører man på Færøerne

  Kort over Færøerne

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 24. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 26. feb 05:00
  Afrejse
  Tórshavn. 26. feb 14:00

  Der tages forbehold for fejl og rettelser