PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

Smyril Line - Færøerne kør selv og rejs billigt

Færøerne kør selv og rejs billigt

Spar op til kr. 3.505

Afrejser fra Hirtshals: Hver lørdag i perioden 26.08-21.10.2017

Afrejser fra Torshavn: Hver torsdag i perioden 31.08-26.10.2017

 

18 smukke ø’er venter på at blive oplevet. Færøerne er uspoleret skønhed og uberørt natur. Nyt nordisk køkken. Bevaret arkitektur. Verdens reneste luft og frisk vand. Et spændende og unikt sted fuld af natur og kultur, når det er bedst. 
 

Intet sted på Færøerne er du længere væk end 5 km. fra havet og alle steder har du udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe. Der er store områder af uberørt natur og den færøske natur er let tilgængelig. 17 af de 18 ø’er er tilgængelige og 6 af ø’erne er forbundne med bro eller tunnel. Og det er noget af det helt særlige ved Færøerne. For selv om du er tæt på den eventyrlige natur har du alle moderne faciliteter, selv om at du befinder dig på nogle forholdsvis små ø’er midt ude i Nordatlanten. Du må også opleve de grønne klippeøer, som vikingerne forelskede sig i for mere end 1000 år siden, da de slog sig ned og byggede et samfund op fra grunden, og i dag er et samfund af gæstfrie mennesker. 

 

I overnatter i  et couchetterum for jer selv. Couchetterum er ikke aflåste og har adgang til fælles toilet (kønsopdelte) og brusefaciliteter på gangen. I har mulighed for at tilkøbe leje af sengelinned. Gør I dette før jeres afrejse, er prisen meget billigere end ved bestilling ombord. I har også mulighed for at leje en bagageboks ombord. Boksene udlejes i 2 størrelse. Den større boks er 88cm (D), 60cm (H) and 40cm (B) og den mindre er 78cm (D), 40cm (H) and 30cm (B). Bagageboksene er placeret på dæk 2 eller dæk 7. Leje af den mindste bagageboks er DKK 10 og DKK 20 for den store. Prisen betales hver gang boksen åbnes.

 

Tilkøbsmuligheder

Sengelinned kan bestilles sammen med rejsen for 70 DKK og indeholder leje af dyne, pude (med betræk), lagen og håndklæde. Du reder selv din køjeseng under rejsen.  
 
Bagageboks kan kun bestilles ombord og udlejes i 2 størrelse. Den større boks er 88cm (D), 60cm (H) and 40cm (B) og den mindre er 78cm (D), 40cm (H) and 30cm (B). Bagageboksene er placeret på dæk 2 eller dæk 7. Leje af den mindste bagageboks er DKK 10 og DKK 20 for den store. Prisen betales hver gang boksen åbnes.

 

 

Tilbudsprisen

 

2 voksne inkl. egen personbil med:

 

kr. 3.990

 

 

2 voksne og 2 børn (3-11 år) inkl. egen personbil med:

  

kr. 4.990

 

 

SMCOU2

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

    Se couchette oversigt ved at klikke på nedenstående link: