PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

Rundt på Færøerne

Infrastrukturen på Færøerne er god. Der er 2 undersøiske tunneler, broer, og almindelige tunneler til bil, MC og bus. Så det meste af  Færøerne kan nås med bil eller bus.
 

Ø’erne Suðuroy og Sandoy besejles af to nyere funktionelle færger, og mindre både sejler ruterne til de små øer. På kortet nedenfor kan du se navnene på de forskellige øer og hvordan de er forbundet.
 

At køre på Færøerne

Det færøske Vejdirektorat har lavet en kort tegnefilm til besøgendes oplysning omkring at køre på Færøerne, som vi kan anbefale dig at se som forberedelse på din rejse til Færøerne. Filmen kan ses på YouTube her.

Du kan også downloade en pdf med vejledningerne at tage med i bilen. Download pdf'en her.


Turistinformationer

Der er mange turistinformationskontorer på Færøerne. Det venlige personale er parat med gode råd og hjælp, så du kan få en spændende og oplevelsesfyldt ferie på Færøerne. Der et fint udvalg af brochurer og andet informationsmateriale, hvoraf det meste er gratis, og du kan bestille plads på spændende udflugter. Du kan finde en liste over  turistinformationskontorer på Færøerne her.

 

    Infrastrukturen på Færøerne er god - som du kan se på kortet nedenfor.

     

    Med to undersøiske tunneler, broer, og almindelige tunneler kan det meste af Færøerne nås med bil eller bus. Suðuroy og Sandoy besejles af to nye funktionelle færger, og mindre både sejler ruterne til de små øer.

     

    (kilde: visitfaroeislands.com)