+45 9655 8500

Tag med på rundrejse med bus og guide

Vælg ml. 3 forskellige afrejsedatoer og 3 forskellige programmer

Nu giver vi dig mulighed for at opleve uspolerede Færøerne på rundrejse med bus og guide. Undervejs er du afsted på spændende udflugter og får oplevet det bedste af Færøerne under sommerperioden, hvor du kan opleve de lange, lyse nætter, Færøerne iklædt sin grønne sommerdragt og søpapegøjerne på deres sommerophold.

 

Vælger du afrejsen den 30. juni har du mulighed for opsamling med bus fra enten Århus eller Aalborg. Vælg rejsen nedenunder og se hele programmet, priser og kahytsmuligheder.

 

Vælger du afrejsen den 17. juli har du mulighed for opsamling med bus fra enten Kolding, Randers eller Aalborg. Vælg rejsen nedenunder og se hele programmet, priser og kahytsmuligheder.          

 

Vælger du afrejsen den 11. august har du mulighed for opsamling med bus i Hjørring eller selv at ankomme direkte til havnen i Hirthals. Vælg rejsen nedenunder og se hele programmet, priser og kahytsmuligheder.

 

For alle 3 rejser gælder, at max. antal af deltagere er 20 voksne. Det er muligt at få tilsendt et program med posten (Post Nord ca. 10 dages leveringstid) ved henvendelse til vores rejsekonsulenter på tlf. 96558500.

 

 

sml-productlist-2015-new-general

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Hirtshals. 24. feb 15:00
Ankomst
Tórshavn. 26. feb 05:00
Afrejse
Tórshavn. 26. feb 14:00

Der tages forbehold for fejl og rettelser