Færøerne

Verdens mest uspolerede ø hav

18 smukke øer venter på at blive oplevet. Færøerne er uspoleret skønhed og uberørt natur. Nyt nordisk køkken. Bevaret arkitektur. Verdens reneste luft og frisk vand. Et spændende og unikt sted fuld af natur og kultur, når det er bedst. 

 

Derfor har Lonely Planet valgt Færøerne blandt verdens bedste rejsedestinationer og National Geographic Traveler kåret Færøerne, som verdens mest uspolerede ø’er. Her kan du opleve en verden, som de fleste næsten kan genkende fra filmen Ringenes Herre. 

 

Intet sted på Færøerne er du længere væk end 5 km. fra havet og alle steder har du udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe. Der er store områder af uberørt natur og den færøske natur er let tilgængelig. 17 af de 18 øer er tilgængelige og 6 af øerne er forbundne med bro eller tunnel. Og det er noget af det helt særlige ved Færøerne. For selv om du er tæt på den eventyrlige natur har du alle moderne faciliteter, selv om at du befinder dig på nogle forholdsvis små ø’er midt ude i Nordatlanten.

 

Du må også opleve de grønne klippeøer, som vikingerne forelskede sig i for mere end 1000 år siden, da de slog sig ned og byggede et samfund op fra grunden, og i dag er et samfund af gæstfrie mennesker. 

 

På vores hjemmeside kan du finde vores udvalg af kør selv ferie pakkerejser, og du kan vælge mellem overnatning på hotel i Torshavn, ude i naturen på Guest House eller i mere private former i feriehus. Og så kan du vælge at tage på ø hop, måske den bedste måde at opleve Færøerne på. 

 

Vores pakkerejser er sammensat, så ferien begynder så snart du er ombord MS Norröna, som tager dig over det fantastiske nordatlantiske ocean, op langs den norske bjergside, videre tæt forbi Shetlandsøerne og videre til Torshavn på Færøerne. Du har din egen personbil med og ombord overnatter du i 2 personers kahyt. Du overnatter efter eget ønske enten på hotel, Guesthouse eller i sommerhus. 

 

Vores rejsekonsulenter har selv rejst på Færøerne og glæder sig til at hjælpe dig med din rejsebestilling på tlf. +4596558500 eller på booking@smyrilline.dk 

 

Smyril Line udflugter

Smyril Line udflugter

Smyril Line tilbyder busudflugter med dansk og engelsktalende guide hver uge i sommerperioden. Læs mere >>

 

Sådan kører man på Færøerne

Kun færgeoverfart

sml-productlist-2015-new-general

Pakkerejser

sml-productlist-2015-new-general
 • Ø-hop

  Oplev den smukke natur på de mange færøske øer.

 • Hotelferie

  Oplev den charmerende lilleput hovedstad på Færøerne.

 • Feriehusferie

  Tag unger, familie og venner med på feriehusferie på Færøerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Hirtshals. 25. maj 15:00
Ankomst
Tórshavn. 27. maj 06:00
Afrejse
Tórshavn. 27. maj 14:00

Smyril Lines salgskontor

 • 96 558 500
 • booking@smyrilline.dk
 • Vores kontorer
 • Bestilling af cargo
  og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser