+45 9655 8500

Færøerne. Verdens mest uspolerede ø hav

18 smukke øer venter på at blive oplevet. Færøerne er uspoleret skønhed og uberørt natur. Nyt nordisk køkken. Bevaret arkitektur. Verdens reneste luft og frisk vand. Et spændende og unikt sted fuld af natur og kultur, når det er bedst. 

 

Derfor har Lonely Planet valgt Færøerne blandt verdens bedste rejsedestinationer og National Geographic Traveler kåret Færøerne, som verdens mest uspolerede ø’er. Her kan du opleve en verden, som de fleste næsten kan genkende fra filmen Ringenes Herre. 

 

Intet sted på Færøerne er du længere væk end 5 km. fra havet og alle steder har du udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe. Der er store områder af uberørt natur og den færøske natur er let tilgængelig. 17 af de 18 øer er tilgængelige og 6 af øerne er forbundne med bro eller tunnel. Og det er noget af det helt særlige ved Færøerne. For selv om du er tæt på den eventyrlige natur har du alle moderne faciliteter, selv om at du befinder dig på nogle forholdsvis små ø’er midt ude i Nordatlanten.

 

Du må også opleve de grønne klippeøer, som vikingerne forelskede sig i for mere end 1000 år siden, da de slog sig ned og byggede et samfund op fra grunden, og i dag er et samfund af gæstfrie mennesker. 

 

På vores hjemmeside kan du finde vores udvalg af kør selv ferie pakkerejser, og du kan vælge mellem overnatning på hotel i Torshavn, ude i naturen på Guest House eller i mere private former i feriehus. Og så kan du vælge at tage på ø hop, måske den bedste måde at opleve Færøerne på. 

 

Du kan med fordel læse vores 20 siders bladremagasin, som med storslåede fotos og inspirerende tekster giver dig god mulighed for at lære Færøerne bedre at kende her

 

Vores pakkerejser er sammensat, så ferien begynder så snart du er ombord MS Norröna*, som tager dig over det fantastiske nordatlantiske ocean, op langs den norske bjergside, videre tæt forbi Shetlandsøerne og videre til Torshavn på Færøerne. Du har din egen personbil med og ombord overnatter du i 2 personers kahyt. Du overnatter efter eget ønske enten på hotel, Guesthouse eller i sommerhus. 

 

Vores rejsekonsulenter har selv rejst på Færøerne og glæder sig til at hjælpe dig med din rejsebestilling på tlf. +4596558500 eller på booking@smyrilline.dk 

 

*Læs om Norröna på smyrilline.dk/M/S-Norrona 

 

 

Pakkerejser kør selv ferie

sml-productlist-2015-new-general
 • i Ferie i naturen

  Ferie i naturen

  Ideelt for familie og venner

 • i Ø-hop

  Ø-hop

  Oplev den smukke natur på de mange færøske øer.

 • i Byferie

  Byferie

  Oplev den charmerende lilleput hovedstad på Færøerne.

 • i Prøv at lytte. Naturen kalder.

  Prøv at lytte. Naturen kalder.

  Oplev Færøerne med det mest charmerende udgangspunkt på Guesthouse Gjáargarður i den idylliske landsby Gjógv.

 • i Feriehusferie

  Feriehusferie

  Tag unger, familie og venner med på feriehusferie på Færøerne.

Kun færgeoverfart

 
sml-productlist-2015-new-general

Fakta

Fakta

Du skal ikke indstille dig på at blive solskins brun på disse fjerne ø’er – snarere for blæst eller våd. Temperaturen ligger om sommeren i gennemsnit på 11 grader, omvendt hjælper Golfstrømmen med mildere vintre end på Island og i Skandinavien. Generelt er de fleste dage om sommeren milde og tørre og skulle det regne så medvirker ø’ernes geografiske placering til at regnen hurtigt blæser væk igen.

De fleste indfødte taler dansk og noget engelsk – specielt den yngre del af befolkningen – og de skandinaviske sprog forstås med lethed.

Ok … hvorfor skulle du vælge en rejse til denne fjerntliggende lokation?

Først og fremmest på grund af den venlige befolkning og den varme lokale kultur. Folketraditionerne er stærke og der er hele året dans og musikfestivaler. Også 2 store årlige rock festivaler. Den færøske mad er en oplevelse. Får og lam er populært og frisk fisk fra havet en selvfølge. Det sker endda at en havfugl ender på en tallerken.

Færøerne er en del af midnatsolens rige. I juni og juli er der næsten lyst hele døgnet rundt. Og der er også god mulighed for at opleve nordlys i vinterhalvåret, når det er klart og koldt.

Tag en tur til Færøerne – så får du en ferieoplevelse fuld af indtryk, der vil sætte aftryk resten af dit liv.

 

 

Smyril Line udflugter

Smyril Line udflugter

Smyril Line tilbyder busudflugter med dansk og engelsktalende guide hver uge i sommerperioden. Læs merre >>

 

Vejret på Færøerne

Vejret på Færøerne

Læs mere om det færøske klima og se en vejrudsigt for Færøerne.

 

Læs mere

Vejret på Færøerne
-
Send venligst katalog til:
Navn 
Adresse 
Postnummer 
By 
Land 
E-mail 
  

Catalogues (list)

Catalogue (single)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Ankomst
Seyðisfjørð. 22. maj 09:00
Afrejse
Seyðisfjørð. 23. maj 20:00
Ankomst
Tórshavn. 24. maj 15:00

Smyril Lines salgskontor

 • 96 558 500
 • booking@smyrilline.dk
 • Vores kontorer
 • Bestilling af cargo
  og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser