Pakkerejser - krydstogt - kør selv ferie

Færøerne. Verdens mest uspolerede ø hav

18 smukke ø’er venter på at blive oplevet. Færøerne er uspoleret skønhed og uberørt natur. Nyt nordisk køkken. Bevaret arkitektur. Verdens reneste luft og frisk vand. Et spændende og unikt sted fuld af natur og kultur, når det er bedst. 

 

Derfor har Lonely Planet valgt Færøerne blandt verdens bedste rejsedestinationer og National Geographic Traveler kåret Færøerne, som verdens mest uspolerede ø’er. Her kan du opleve en verden, som de fleste næsten kan genkende fra filmen Ringenes Herre. 

 

Intet sted på Færøerne er du længere væk end 5 km. fra havet og alle steder har du udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe. Der er store områder af uberørt natur og den færøske natur er let tilgængelig. 17 af de 18 ø’er er tilgængelige og 6 af ø’erne er forbundne med bro eller tunnel. Og det er noget af det helt særlige ved Færøerne. For selv om du er tæt på den eventyrlige natur har du alle moderne faciliteter, selv om at du befinder dig på nogle forholdsvis små ø’er midt ude i Nordatlanten.

 

Du må også opleve de grønne klippeøer, som vikingerne forelskede sig i for mere end 1000 år siden, da de slog sig ned og byggede et samfund op fra grunden, og i dag er et samfund af gæstfrie mennesker. 

 

På vores hjemmeside kan du finde vores udvalg af kør selv ferie pakkerejser, og du kan vælge mellem overnatning på hotel i Torshavn, ude i naturen på Guest House eller i mere private former i feriehus. Og så kan du vælge at tage på ø hop, måske den bedste måde at opleve Færøerne på. 

 

Du kan med fordel læse vores 20 siders bladremagasin, som med storslåede fotos og inspirerende tekster giver dig god mulighed for at lære Færøerne bedre at kende her

 

Vores pakkerejser er sammensat, så ferien begynder så snart du er ombord MS Norröna*, som tager dig over det fantastiske nordatlantiske ocean, op langs den norske bjergside, videre tæt forbi Shetlands Ø’erne og videre til Torshavn på Færøerne. Du har din egen personbil med og ombord overnatter du i 2* personers kahyt. Du overnatter efter eget ønske enten på hotel, Guesthouse eller i sommerhus. 

 

Vores rejsekonsulenter har selv rejst på Færøerne og glæder sig til at hjælpe dig med din rejsebestilling på tlf. +4596558500 eller på booking@smyrilline.dk 

 

*Læs om Norröna på www.smyrilline.dk/M/S-Norrona 

Færøernes hovedstad en rejse værd

Færøernes hovedstad en rejse værd >>

mener forfatteren Lisbeth Nebelong. Færøerne er et land med vild natur og rige traditioner. Det er også et ørige, hvis hovedstad bugner af kunst og spillesteder, restauranter, caféer og butikker. Og når forfatteren Lisbeth Nebelong besøger de atten øer, er det altid med Tórshavn som base: ”I dag er byen en moderne minimetropol... 

Pakkerejser kør selv ferie

sml-productlist-2015-new-general
 • i Ferie i naturen
  Færøerne

  Ferie i naturen

  Ideelt for familie og venner

 • i Ø-hop
  Færøerne

  Ø-hop

  Oplev den smukke natur på de mange færøske øer.

 • i Byferie
  Færøerne

  Byferie

  Oplev den charmerende lilleput hovedstad på Færøerne.

 • i Prøv at lytte. Naturen kalder.
  Færøerne

  Prøv at lytte. Naturen kalder.

  Oplev Færøerne med det mest charmerende udgangspunkt på Guesthouse Gjáargarður i den idylliske landsby Gjógv.

 • i Feriehusferie
  Færøerne

  Feriehusferie

  Tag unger, familie og venner med på feriehusferie på Færøerne.

Kun færgeoverfart

 
sml-productlist-2015-new-general

Fakta

Fakta

Du skal ikke indstille dig på at blive solskins brun på disse fjerne ø’er – snarere for blæst eller våd. Temperaturen ligger om sommeren i gennemsnit på 11 grader, omvendt hjælper Golfstrømmen med mildere vintre end på Island og i Skandinavien. Generelt er de fleste dage om sommeren milde og tørre og skulle det regne så medvirker ø’ernes geografiske placering til at regnen hurtigt blæser væk igen.

De fleste indfødte taler dansk og noget engelsk – specielt den yngre del af befolkningen – og de skandinaviske sprog forstås med lethed.

Ok … hvorfor skulle du vælge en rejse til denne fjerntliggende lokation?

Først og fremmest på grund af den venlige befolkning og den varme lokale kultur. Folketraditionerne er stærke og der er hele året dans og musikfestivaler. Også 2 store årlige rock festivaler. Den færøske mad er en oplevelse. Får og lam er populært og frisk fisk fra havet en selvfølge. Det sker endda at en havfugl ender på en tallerken.

Færøerne er en del af midnatsolens rige. I juni og juli er der næsten lyst hele døgnet rundt. Og der er også god mulighed for at opleve nordlys i vinterhalvåret, når det er klart og koldt.

Tag en tur til Færøerne – så får du en ferieoplevelse fuld af indtryk, der vil sætte aftryk resten af dit liv.

 

 

Der tages forbehold for fejl og rettelser