Sådan finder du prisen for din færgebillet til Island

På denne side kan du finde de meste efterspurgte priser på færgebilletter for ruten til Island.

Når du skal beregne den samlede pris for din rejse, skal du være opmærksom på, at de viste priser nedenfor i skemaet omfatter prisen  for én vej. Det betyder, at skal du tur/retur til og fra Hirtshals, skal du gange prisen med 2 for at få den samlede pris for tur/retur rejse. 

 

Prisen sammensættes af valg af rejseperiode (sæson), valg af kahytstype; om du medbringer køretøj; og typen af dit køretøj. Vil du orientere dig om de forskellige overnatningsmuligheder ombord før du går videre kan du gøre det her.

 

For at finde den rigtige pris nedenfor skal du gøre følgende:

  1. Start med at vælge det blå faneblad nedenfor, som omfatter din type køretøj.

  2. Vælg derefter den farvede kolonne, som omfatter den sæson (periode) du vil rejse i.

  3. Stil dig derefter udenfor den kahytstype du ønsker at overnatte i. De forskellige kahytstyper vises lodret. Når du har fundet den ønskede kahytstype går du videre.

  4. Stil dig  på det antal personer, der skal rejse sammen og klik så på prisen, som vil vises i et pop up vindue.

  5. Når du nu har fundet prisen, skal du huske at den viste pris kun er for udrejsen (vil du rejse tur/retur, skal du gange prisen med 2).

  6. Vil du derefter bestille kan du klikke på ”Bestil det online”. 

 

Tip 

I højsæsonen har du mulighed for at stoppe på Færøerne enten på din udrejse eller din hjemrejse 3 ell. 7 dage på din rejse til Island.

 

I mellem- og lavsæsonen kan du stoppe på Færøerne 7 dage på vejen til Island på din ud- eller hjemrejse. Priserne er næsten de samme.

 

 

Online booking