En rejse med cruisefærgen Norröna er som en flydende ferie

Ligeså snart bilen er parkeret på dækket og du er tjekket ind i din kahyt kan du begynde at fylde lungerne med havets friske luft og slappe af. MS Norröna byder på noget for både krop og sjæl. 

 

Der er metervis af dækplads, hvorfra det storslåede Atlanterhav kan nydes med utroligt udsyn over hele horisonten med bølger, hav og himmel. MS Norröna krydser fra Hirtshals op langs de norske fjelde og så snart skibet er kommet fri af disse går turen videre tæt forbi Shetlands Ø’erne på vejen op til Færøerne og videre til Island. 

 

Er vejret klart om aftenen kan du se alle Nordatlantens oplyste olieplatformene og de mange stjerner i den uendelige himmel. I løbet af dagen får du måske øje på fugle, du normalt ikke ser p[ landjorden, delfiner eller er måske så heldig,  at broen kalder ud med hvaler omkring Norröna. Du kan også vælge en drink og det sociale samvær i Sky Baren eller bare at slappe af i en dækstol. Og eventuelt også  prøve vores store hot tubs, som blev indviet i 2013 på dæk 7. 

 

Tiden indendørs kan du bruge ombord, præcis som det passer dit humør og din pengepung. Skal kroppen plejes kan du shoppe med fordel i vores Tax Free shop på Dæk 5, som har et godt udvalg af parfumer, make up, smykker, legetøj og også færøske mærkevarer. Du kan besøge vores fitnesslokale og tage en dukkert i den lille, indv. swimmingpool, som er åbent i sommerperioden.

 

Når der skal spises er der også mulighed for at vælge ,som det passer dig. Den nemme, hurtige mad henter du i Cafeteriet eller prøver en af dagens 2 retter i The Diner. Har du lyst til at prøve forskellige retter bør du prøve det store udvalg på den populære buffet i restaurant Norröna Buffet. Skal der levende lys på bordet og vælges a la carte er restaurant “Simmer Dim Steakhouse” anbefalelsesværdig.

 

Er der teenagere med, ved vi tiden kan blive lang. Derfor har vi i slutningen af 2013 indrettet et lokale til de unge. Her kan de unge hænge ud i sækkestole og spille Playstation og være sammen med andre i samme aldersgruppe. I 2013 indrettede vi også en FIFA fodboldsbane på dæk 8.

 

Er der mindre børn med, kan de mindste passagerer også have det sjovt ombord. Legepladsen i cafeteriaet, med klatreborg, rutshebane, klatrenet og boksebolde  er altid igang og der går som reglen ikke lang tid, før de jævnaldrende har fundet hinanden. Spiser I i cafeteriet kan I holde øjne med børnene medens I selv spiser. I sommersæsonen kan der tumbles i den indv. swimming pool eller måske går der en børnefilm i den lille biograf.