+45 9655 8500
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Restauranter og priser

Forudbestil forplejningen ombord og spar op til 20% i forhold til priserne ombord

Du kan vælge mellem et stort udbud af lette retter eller vælge “Dagens Ret” i restaurant The Diner. Vi anbefaler også at prøve aftenens store udbud af nordatlantiske specialiteter i vores ”Norröna Buffet”. Vil du forkæle dig selv eller en du holder af, anbefaler vi vores gourmet restaurant Simmer Dim, der serverer nordiske retter kreeret af økologiske, bæredygtige og lokale råvarer. 

 

Du kan forudbestille forplejningen i kontorets åbningstid. Ønsker du at forudbestille kan du sende en mail med dit bookingnummer og din bestilling til booking@smyrilline.dk eller ringe til os på tlf. +4596558500. 

Vær opmærksom på, at betaling for tilkøb forfalder samtidig med bestilling, hvis bestillingen af tilkøb foretages senere end 32 dage før afrejse. 

Norröna Buffet 

 

Vores populære buffet restaurant; Norröna Buffet, er værd at se frem til. Buffeten byder på et bredt og varieret udvalg, så der er noget for enhver smag. Menuen følger sæsonen og vores kokke benytter kun kvalitetsprodukter og du kan tage, så meget du vil til prisen. Norröna Buffet tilbyder både morgenmad og aftensmad.

Norröna Buffet priser 2019

The Diner 

 

The Diner serverer to forskellige, daglige buffet måltider inkl. salat – alt hvad du kan spise. Buffeten tilbydes både til frokost og aftensmad. The Diner står for god, almindelig mad, venlig service og et flot udsyn over det nordatlantiske hav. Udover de daglige specialiteter kan du blandt andet også få en Spaghetti Bolognese, kylling, god sandwich m.m. 

The Diner priser 2019

Gourmet Restauranten Simmer Dim 

 

Forudbestil dine måltider og spar tid og penge

Når du forudbestiller:

  • er du garanteret et bord
  • du behøver ikke at stå i kø til bordbestilling
  • sparer du penge

 

Gourmet restauranten “Simmer Dim” byder på en afslappet atmosfære og et godt udvalg af måltider fra det nordiske køkken med økologiske, bæredygtige og lokale produkter. Du vil blive tilbudt skønne retter forberedt fra traditionelle færøske opskrifter med et moderne twist. Kokken bestemmer menuen og kombinationen af retterne og garanterer altid en god, gastronomisk oplevelse.

 

Informer venligst tjeneren, hvis du lider af madallergi. Kokken vil i så fald tilpasse menuen efter dine behov. 

 

Gæster som har forudbestilt aftensbuffeten kan opgradere til vores 3-retters menu i Simmer Dim imod betaling af DKK 110. 

 

Standard 3-retters menu

  • Forret: Færøsk hummer
  • Hovedret: Islandsk eller færøsk torsk eller lamb
  • Dessert: Rabarberdessert med rabarber fra den færøske bygd Kirkjubø

 

Simmer Dim priser 2019

Udtalelse om Simmer Dim

Af Johan Mortensen, madekspert, 12.09.2017

 

Simmer Dim – en gastronomisk innovation

Restauranten Simmer Dim om bord på Norröna har fået en ny chef, 37-årige Janus Einar Sørensen.
Janus har arbejdet på en række kendte restauranter, herunder Koks på Færøerne og Noma, Studio og Almanak i Danmark. En af Einar Sørensens mentorer og inspirationer er den danske chef Torsten Vildgaard, der grundlagde Nomas berømte Foodlab.


Janus trækker tydeligt på sin erfaring fra de anerkendte køkkener. Hans fem-retters menu på Simmer Dim er lys, elegant og anderledes, både sprød med smag og visuelt smukt  serveret med blomsterpynt på smukt service. Janus planlægger at fokusere på sæsonmæssige færøske ingredienser, herunder planter og grøntsager.​ 
 
Aftenen, da vi prøvede menuen, omfattede denne en fristende, fermenteret fiskebouillon med dild olie og nudler lavet af selleri og sød chervil, som ledte tankerne hen mod det japansk køkken. Simmer Dims maître d'hôtel er den unge og dygtige Rani Lamhauge Beder.

 

Forvalter Svein i Heiðunum fortjener kredit for den radikale ændring og forbedring af Simmer Dim.

 

Alle 3, såvel Janus, Svein som Rani er meget ambitiøse, og Simmer Dim vil utvivlsomt blive videreudviklet til stor fordel for Smyril Line, den færøske gastronomi og de færøske fødevareproducenter.
 

Simmer Dim er en fremragende oplevelse for både lokale og internationale gæster.

 

 

Vores restauranter tilbyder også vegetariske alternativer. Vores kokke har erfaring med at tilberede mad for rejsende med specielle behov og allergi. Såfremt du har sådanne  specielle behov eller allergi er det væsentligt, at du oplyser dette sammen med din bestilling af rejse. 

 

    Norröna Aftenbuffet

    Vegetar, laktose og gluten intolerante retter

     

    Menuen i Norrøna Buffet varierer, men der er altid en bred variation af gluten, laktose og vegetariske retter. Hvis gæsten er i tvivl, er vores tjenere altid klar til at hjælpe og vejlede. 

     

    • Glutenfri
      • Brød (spørg tjeneren)
      • Laks
      • Skaldyr
      • Sild
      • Muslinger
      • Variation af koldt kød
      • 2 forskellige salater
      • Ostebord
      • Frugt
      • Grøntsager
      • Kartofler
      • Sovser
    • Laktosefri
      • Brød
      • Laks
      • Skaldyr
      • Sild
      • Muslinger
      • Variation af koldt kød
      • Pastasalat
      • 2 forskellige salater
      • Ostebord
      • Frugt
      • Grøntsager
      • Kartofler
    • Vegetariske
      • Blandet salat
      • Pastasalat
      • Tomatsalat
      • Brød
      • Kartofler
      • Grøntsager
      • Bønnesalat
      • Croquette
      • Suppe
      • Ostebord
      • Kagebord/ Desserter

    The Diner

    Vegetar, laktose og gluten intolerante retter

     

    • Glutenfri

      • Salat
      • Dagens ret*
      • Glutenfri sandwich (spørg tjener for at bestille)
      • Kylling og pommes frites
      • Frugt
      • Bolognese 
    • Laktosefri

      • Salat
      • Dagens ret
      • Sandwich
      • Pizza
      • Spaghetti Bolognese
      • Kylling og pommes frites
    • Vegetar

      • Salat
      • Sandwich
      • Frugt
      • Pizza Margarita
      • Spaghetti og tomat sovs
      • Is
      • Kartofler og grøntsager (dagligt)

    * En af dagens retter er altid glutenfri - hvis du er i tvivl, spørg en tjener.

     

    I The Diner er der altid to veganske retter, ratatouille og karry, som kan vælges som et alternativ til Dagens Ret. Disse to retter er gluten- og laktosefrie. Bare spørg vores personale, hvis du vil bestille disse retter.

     

    Spar på Meal Deal til børn og teenagere

    Spar på Meal Deal til børn og teenagere

    Børnene får et armbånd, og med det om armen er der fri adgang til morgenmad, middag, aftensmad og drikkevarer. 

     

    Mini bar

    Mini bar

    Forudbestil mini bar kun i kahyt med vindue.

     

    Uden alkohol kun kr. 89

     

    Med alkohol kun kr. 129

     

    Frugt og vin

    Frugt og vin

     

    Frugtkurv:

    kr. 79 (ombord kr. 89)

     

    Frugtkurv & rødvin 75 cl.:

    kr. 299 (ombord kr. 349)

     

    Frugtkurv & hvidvin 75 cl.:

    kr. 299 (ombord kr. 349)

     

    Frugtkurv, chokolade og mousserende vin 75 cl.:

    kr. 549 (ombord kr. 650)

     

    Frokost boks med i land

    Forudbestil frokost boks sammen din rejser for kr. 69. Boksen indeholder:

    • 1 sandwich
    • 1 cookie
    • 1 frugt
    • 1 juice

     
    Venligst reserver frokost box i The Diner inden kl. 17.00 dagen før.

    Tilmeld nyhedsbrev

    Velkommen til Smyril Line

    Næste ankomst og afrejse

    Afrejse
    Tórshavn. 22. apr 14:00
    Ankomst
    Seyðisfjørð. 23. apr 09:00
    Afrejse
    Seyðisfjørð. 24. apr 20:00

    Smyril Lines salgskontor

    • 96 558 500
    • booking@smyrilline.dk
    • Vores kontorer
    • Bestilling af cargo
      og fragt

    Der tages forbehold for fejl og rettelser