Jacuzzi

MS Norröna tager dig med over Nordatlanten til Færøerne og Island. Fra dækket på MS Norröna kan du nyde udsigten over horisonten, havet, bølgerne og himlen. Rejsen giver dig mulighed for at observere fuglelivet fra dækket, og måske du spotter en hval eller to. Indendørs har Norröna meget at tilbyde sine gæster, både når det kommer til madtilbud og aktiviteter.  

 

En gastronomisk oplevelse venter alle passagerer ombord på Norröna. Vælg mellem et stort udvalg af lette måltider eller dagens ret i The Diner eller nyd det store udvalg i Norröna Buffet. Foretrækker du en afslappet atmosfære, kan du nyde et fantastisk måltid og en venlig service i gourmetrestauranten Simmer Dim. Efter middagen kan en cocktail nydes i Naust til tonerne fra vores trubadur, der hver aften sørger for live musik.

 

Besøg vores velassorterede tax free butik på dæk fem. Her finder du et stort udvalg af toldfrie kvalitetsvarer. Udover et stort udvalg af parfume, makeup, smykker, legetøj og slik er der også et godt udvalg af souvenirs, strikvarer samt både færøske og internationale mærkevarer.

 

Der en udendørs fodboldbane til børn samt et teen room, hvor børnene har mulighed for at spille play station. Er der mindre børn med, kan de også have det sjovt ombord. Legepladsen i The Diner med klatreborg, rutsjebane, klatrenet er altid i gang, og der går i reglen ikke lang tid, før de jævnaldrende har fundet hinanden. Du kan se en god film i vores biograf, der viser de nyeste biograffilm. Der forefindes fitnessrum, svømmepøl og sauna ombord. Vil du forkæles med wellness, kan vi anbefale at slappe af og nyde havudsigten fra vores udendørs spabade.

 

Bemærk venligst, at swimmingpoolen, sauna og de udendørs spabade er lukket under vintersejladsen.

 

 

 

 

Catalogue (single)

 • Ombord katalog

  Ombord katalog

  I dette katalog finder du nyttige oplysninger om M/S Norröna og oplevelser ombord.

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Hirtshals. 23. feb 15:00
Ankomst
Tórshavn. 25. feb 06:00
Afrejse
Tórshavn. 25. feb 14:00

Smyril Lines salgskontor

 • 96 558 500
 • booking@smyrilline.dk
 • Vores kontorer
 • Bestilling af cargo
  og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser