Bestil din rejse

Her har du mulighed for at bestille din rejse til Island, til Færøerne eller på North Atlantic Cruise

Vælger du at benytte bestillingsformularen her på siden, beder vi dig være vores salgskonsulenter behjælpelige med en række oplysninger, således at de bedst muligt kan hjælpe dig, når du er interesseret i at bestille en pakkerejse, dvs. en rejse sammensat af både skibstransport og overnatning.

 

Hjælp os

Når du udfylder bestillingsformularen beder vi dig være os behjælpelige med at udfylde alle de angivne oplysninger, således at vi efterfølgende ikke behøver at ulejlige dig for at indhente manglende oplysninger. Vi har behov for følgende oplysninger fra dig: navn, adresse og fødselsdato på begge rejsende samt jeres mobiltelefonnummer og emailadresse samt bilens model og registreringsnummer.

 

Har du set et tilbud på vores hjemmeside eller et andet sted, vil vi være meget glade, hvis du vil notere dette i feltet kommentarer nederst i bestillingsformularen. Det samme gør sig gældende hvis du er medlem hos én af vores samarbejdspartnere og ønsker at opnå medlemsfordel ved bestilling. Ønsker du ikke bestille, men blot at modtage et vejledende prisoverslag, beder vi dig  notere dette i feltet kommentarer nederst i bestillingsformularen med oplysningen ”PRISFORESPØRGSEL”. 

 

Har du brug for assistance

Har du spørgsmål eller ønsker du at kontakte os telefonisk er du velkommen på tlf. +45 96558500 eller email på booking@smyril-line.dk Uanset hvad du vælger, vil vi se frem til at gøre vores bedste for at hjælpe dig til en god oplevelse.

 

Attraktive betalingsbetingelser 

Når du bestiller din rejse hos vores salgspersonale i Hirtshals skal du kun betale 25% ved din bestilling og først overføre de resterende 75% 32 dage før afrejsen*. 

 

Betal når du ringer til os

Du kan vælge at betale din ferie eller dit tilkøb ved at ringe til os. Oplys kortnummer, udløbsdato og kontrol-ciffer (sidste 3 cifre på bagsiden af kortet) samt bookingnummer. Bemærk, dette sidestilles med online betaling (ikke fysisk handel) og følger derfor gebyrerne nævnt nedenfor.

 

Dankort og Visa/Dankort
Mastercard/Eurocard
Forbrugsforeningen
LO Plus Guldkort
JCB
American Express
Maestro
Visa Eletron
MobilePay        
                              

                             
Hvad er DIBS betaling?

DIBS er nordens førende leverandør af betalingsløsninger. DIBS administrerer bl.a. netbetaling med kreditkort for mange af landets største forretninger deriblandt Smyril Line. Du kan læse om DIBS her

 

Når du betaler med dit betalingsskort hos Smyril Line behøver du følgende data på dit kort:

 

 

 

 

                   

 

Overfør din betaling via bank

Har du en dansk konto kan du overfør din betaling til Smyril Line på bankreg.nr. 9083 og konto nr. 0000311782.


Har du en udenlandsk konto kan du overføre din betaling til Smyril Line fra udlandet ved at benytte SWIFT STHYDK21 via SP NO DK 22, IBAN DK 85 90830000311782 til Smyril Line A/S, Erik Sondrupsvej 10-12, DK-9850 Hirtshals, Danmark.


Husk altid at påføre dit bookingnummer ved overførsel, ellers har Smyril Line ikke mulighed for at spore hvilken rejse indbetalingen vedrører. Vær opmærksom på at weekend og helligdage ikke tæller som bankdage, således at du sikrer overførsel rettidigt.

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Tórshavn. 21. jan 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 22. jan 09:00
Afrejse
Seyðisfjørð. 23. jan 20:00

Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
    og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser